12 / 05 / 2024

çanakkale arsa arazi yatırımları

çanakkale arsa arazi yatırımları

Dünyanın en uzun asma köprülerinden biri olan ve İstanbul, Tekirdağ, Balıkesir, Çanakkale illerine sının bulunan köprü, son yıllarda komşu bölgelerin gayrimenkul fiyatlarım yalandan etkiledi.

Tekirdağ ve Kocaeli'de 42 adet gayrimenkul satılıyor! Milli Emlak satış: KDV'den muaf arsa, arazi ve iş yerleri!

Kocaeli Milli Emlak ve Tekirdağ Milli Emlak, 42 adet gayrimenkulü KDV'den muaf olarak satıyor. Peki Tekirdağ ve Kocaeli'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

İki şehirde satılık arsa, arazi ve kargir bina!

Bolu ve Amasya'da yer alan arsa, arazi ile kargir bina satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 3 Mayıs ve 7 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

İki ilde yüzde 20 indirimle arsa, arazi ve zeytinlik fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Antalya ve Adıyaman'da yer alan arsa, arazi ve zeytinlikler yüzde 20 indirimle satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 29 Nisan ve 30 Nisan tarihlerinde yapılacak.

Arsa, arazi ve konut yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Ünlü gayrimenkul uzmanından altın niteliğinde tüyolar!

Konut yatımı yatırım yapmak isteyenler piyasanın nasıl bir seyir izleyeceğini merak ederken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin sosyal medya hesabı üzerinden konut için odaklanılması gereken bölgeleri açıkladı.

Arsa yatırımcıları rotayı Çanakkale'ye çevirdi! Yatırımcılar 4 yılda yüzde 774 kazanç sağlıyor!

Doğal güzellikleri ve kültüre zenginlikleri ile dikkatleri üzerine çeken Çanakkale, arsa yatırımcılarının radarına girdi. Çanakkale'den arsa almak isteyenlerin sayısı gittikçe artıyor. Yatırımcılar 4 yılda yüzde 774, 14 oranında kazanç sağlıyor.

1934 yılında arsa, arazi ve konutlar için ödenmeyen tüm vergiler alınmaya başlanmış!

1934 yılında metruk binalar da dahil o zamana kadar alınmamış, arsa, arazi ve konut vergilerin tamamı alınmaya başlanmış.

2 ildeki arsa, arazi ve konut satılıyor! KDV'den muaf, yüzde 20 indirimle gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

Milli Emlak Yalova Merkez'de 2 gayrimenkul, Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü de Arsuz'da konut satıyor. İşte fiyatlar ve ihale tarihleri...

Gölbaşı, Ceyhan ve Yusufeli'nde 64 adet arsa, arazi, iş yeri ve konut satılıyor!

Gölbaşı, Ceyhan ve Yusufeli belediyeleri 64 adet gayrimenkulü bu ay satışa sunuyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan Şubat 2024 fırsatı! Ankara ve Balıkesir'de KDV'den muaf arsa-arazi satılacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Balıkesir'de yer alan arsa ile araziyi satışa çıkardı. Milli Emlak tarafından paylaşılan detaylara göre arsa ve arazilerin satış ihaleleri 8 Şubat ve 13 Şubat'ta yapılacak.

3 ilde 29 adet arsa, arazi ve lojman satılıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

Kırklareli, İzmir ve Giresun'da yer alan arsa, arazi ve lojmanlar satılıyor. Peki 3 ildeki gayrimenkullerin satış ihaleleri ne zaman yapılacak? Arsa ve konutların fiyatları ne kadar? 

Gayrimenkul dolandırıcılarının oyunlarını bozacak yöntemler deşifre oldu! Gayrimenkul almadan önce bilmeniz gerekenler!

Ev, arsa, arazi gibi taşınmazların alım satımı konusunda dolandırıcılık haberleri her geçen gün artıyor. Çeşitli oyunlarla vatandaşları mağdur eden dolandırıcılara karşı dikkat edilmesi gereken yöntemler belli oldu. İşte gayrimenkul almadan önce bilmeniz gerekenler...

Bakan Özhaseki'den açıklama: Yabancılar Türkiye'den 17 bin 76 nitelikli arazi satın aldı!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, yabancı uyruklulara satılan arazi miktarını Meclis'e taşıdı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yabancılara satılan arsa, arazi, tarla, bahçe gibi gayrimenkullere ilişkin rakamı açıkladı. İşte Özhaseki'nin o açıklaması... 

Çanakkale ile Aydın'da arsa ve arazi satılacak! 

Çanakkale'de yer alan bir arazi ve Aydın'da yer alan bir arsa satışa çıkarıldı. İşte detaylar...

çanakkale arsa arazi yatırımları Haberi

çanakkale arsa arazi yatırımları

Dünyanın en uzun asma köprülerinden biri olan ve İstanbul, Tekirdağ, Balıkesir, Çanakkale illerine sının bulunan köprü, son yıllarda komşu bölgelerin gayrimenkul fiyatlarım yalandan etkiledi. 


Kimi köy ve ilçeler gayrimenkul yatırımları tarafından 2 yıl önceden keşfedilirken, kimi köylerde metrekare fiyatları şehirlerin fiyatına ulaştı. Lapseki ilçesi Şekerkaya mevkii ile Gelibolu ilçesi Sütlüce mevkii arasında yapılacak köprü, yaya ve araçlardan önce yatırımcıları ve bölgeleri yüksek prime ulaştırdı. 


Para dergisinde yer alan bir habere göre, Eva Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıa, Çanakkale Boğaz Köprüsü ve köprü ile bağlantılı olarak yapılması Tekirdağ Çanakkale Balıkesir Otoyolu'nun emlak fiyatlarım yukarılara taşıdığım söyledi. Yazıcının verdiği bilgiye göre, Sütlüce köyü, Lapseki ilçesi, Suluca köyü bölgelerinde ciddi değer arüşlan görüldü. Özellikle arazi fiyatların bakımından Kocaveli-Suluca köyü bölgelerinde yüzde 100'e...