06 / 05 / 2024

Çanakkale AVM Toyzz Shop

Çanakkale AVM Toyzz Shop

Toyzz Shop Çanakkale’ deki İlk Mağazasını Carrefour Çanakkale AVM’ de açacak.Türkiye’nin lider oyuncak markası Toyzz Shop, birbiri ardına açtığı mağazalarıyla büyümeye devam ediyor.

Çanakkale Eviş Dumanlı Kent'e yoğun ilgi!

Çanakkale'de faliyet gösteren EVİŞ İnşaat’ın yeni projesi EVİŞ Dumanlı Kent için 17 Burda AVM’ye stant kurdu. Vatandaşlar projeye yoğun ilgi gösterdi.

Çanakkale Havalimanı'nın yanındaki AVM genelgeye takıldı!

Çanakkale Havalimanı'nın yanında AVM yapılması tepkileri çekti. Havalimanına 500 metre yakın mesafede yer alıyor.

Toyzz Shop Kıbrıs'ta 3. mağazasını açtı!

Toyzz Shop; Lefkoşa 1001 Airport Mail ve Avenue AVM mağazalarının ardından Kıbrıs'taki 3.mağazasını Girne'de açtı.

Çanakkale Havalimanı'nın 500 metre yakınına AVM yapıldı!

Sayıştay Raporu, devletin havacılık alanındaki eksikliklerini gözler önüne serdi. Havalimanı’nın 500 metre yakınına AVM yapıldı, Hatay Havalimanı ise hurdaya döndü.

Çanakkale'ye 85 milyon dolarlık AVM!

Çanakkale'nin yeni yaşam ve buluşma merkezi olacağı düşünülen ve 85 milyon dolarlık yatırımla inşa edilen 'Esas 17 Burda' Alışveriş Merkezi, törenle hizmete açıldı. İşte ayrıntılar...

Esas Gayrimenkul 2016'da 3 yeni AVM açacak!

Esas Gayrimenkul, AVM yatırımlarını hızlandırdı.Erhan Kamışlı, “Çanakkale’deki Esas 17 Burda AVM’nin açılışının ardından bu yıl Kocaeli ve Bolu’da 2 yeni AVM daha açacağız'' dedi.

Penzz Shop, Çanakkale 17 Burda AVM'de açıldı!

Penzz Shop İstanbul’daki Mağazalarından sonra ilk mağazasını Çanakkale’ de 17 Burda AVM’ de açtı.Penzz Shop’ta kitap, kırtasiye, hediyelik eşya, ev dekorasyon, oyuncak, puzzle gibi hem çocuklar hem de yetişkinler için birçok çeşit bulmak mümkün.

TeknoSA Çanakkale 17 Burda'da yeni mağaza açtı!

TeknoSA, Türkiye'nin dört bir yanına teknoloji götürmek için çıktığı yolda mağaza ağını genişletmeye devam ediyor. Çanakkale'deki üçüncü mağaza olan 17 Burda AVM'deki TeknoSA'nın açılışı yapıldı.

Baydöner Çanakkale'de şube açtı!

5 Yıl İçinde 300 Restoran Hedefleyen Baydöner, Çanakkale Burda AVM’de Açtığı Yeni Restoranı Baydöner İskender İle 88 Restorana Ulaştı.

Çanakkale 17 Burda AVM yarın hizmete girecek!

Esas Gayrimenkul, ilk AVM yatırımı Esas 17 Burda'yı yarın Çanakkale'de hizmete açıyor. Bu yıl Kocaeli ve Bolu'da 2 AVM'yi hayata geçirecek.

Esas Gayrimenkul'den Çanakkale'ye yeni AVM!

Esas Gayrimenkul, toplamda 85 milyon dolarlık yatırım ile Türkiye’nin tarih, kültür ve doğası ile öne çıkan Çanakkale’nin en büyük alışveriş, yaşam ve buluşma merkezi Esas 17 Burda’yı hayata geçirdi.

Esas Holding AVM yatırımıyla Anadolu’ya yayılacak!

Esas Holding, Çanakkale’de 85 milyon dolar yatırımla yaptığı ‘Esas 17 Burda’ adlı alışveriş merkezini yarın açacak. Firma, 2016 sonuna kadar toplam 6 AVM açmayı hedefliyor

Esas Gayrimenkul 5 AVM daha açacak!

Esas Gayrimenkul, 85 milyon dolar yatırımla Çanakkale’de ‘Esas 17 Burda’ alışveriş ve yaşam merkezini hayata geçirdi. Şirket 2016 sonuna kadar 5 AVM daha açmayı hedefliyor.

Çanakkale AVM Toyzz Shop Haberi

Çanakkale AVM Toyzz Shop

Toyzz Shop Mart ayında Carrefour Çanakkale AVM ve TroyPark AVM’de açacağı mağazalarla Çanakkale’li çocuklar ve aileleri için oyuncağın yeni adresi olacak.



Mart ayı içerisinde 2. mağazasını da Troy Park AVM’de açacak olan Toyzz Shop’un  her iki mağazasında da açılışa özel birçok sürprizi olacak. Çanakkale’de mağaza açmak için yıllardır araştırma yaptıklarını söyleyen Mağazalardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Şenol BİLİCEN, “Bizim kadar Çanakkale’liler de bekledi, bu nedenle iki mağazamızı da peş peşe açıp Çanakkaleli çocuklara çifte mutluluk yaşatmak istiyoruz” dedi. Ayrıca kardeş markamız Penzz Shop’ta yine mart ayı içinde 17 Burda AVM de hizmete girecek.  Çanakkale Penzz Shop bizim İstanbul dışında açtığımız ilk Penzz Shop mağazası olacak diye sözlerine devam...