17 / 05 / 2024

Çanakkale Belediyesi iş merkezi

Çanakkale Belediyesi iş merkezi

Çanakkale Belediyesi, Arslanca Mahallesi'nde bulunan arsada iş merkezi ve katlı otopark inşa ettirecek. İhalesi 23 Kasım'da gerçekleşecek işin tahmini bedeli 24 milyon 744 bin 830 TL olarak belirlendi.

O ildeki 5 adet konut ve 5 adet iş yeri satılıyor! İhalesi 25 Ekim'de! 

Çanakkale Belediyesi, Çanakkale ili, Merkez ilçesinde yer alan 5 adet iş yeri ile 5 adet konutu satıyor. Peki ihale ne zaman? Konut ve iş yerlerinin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Çanakkale Belediyesi öğrencilerin sağlıklı beslenmesine katkıda bulunuyor: Beslenme çantaları dağıtımda!

Çanakkale Belediyesi, eğitim gören ihtiyaç sahibi 1., 2., 3. ve 4. sınıf öğrencileri için başlattığı "Beslenme Saati" uygulamasını kent merkezinde sürdürüyor.

Ata GYO Çanakkale projesi için Ru İnşaat'la 1.7 milyon TL'lik sözleşme imzalayacak!

Ata GYO, Çanakkale ili, Merkez ilçesi, Kemalpaşa Mahallesi 175 ada 3 parselde yer alan gayrimenkulün zemin iyileştirme ve kaba inşaat işlerinin toplam 1 milyon 750 bin lira+KDV bedelle Ru İnşaat'a yaptırılmasına karar verdi. 

TOKİ Çanakkale projesi için geri sayım başladı! O ilçeye yüzlerce ucuz konut geliyor!

Yeni konut yatırımları için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çanakkale'de de yeni konutlar hayata geçirecek. İşte TOKİ Çanakkale projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Çanakkale projesi için düğmeye bastı! Çanakkale'nin o ilçesine 509 yeni ve ucuz konut geliyor!

Yeni yatırımlar için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çanakkale'de de yeni konutlar inşa edecek. İşte TOKİ Çanakkale projesi ile ilgili detaylar...

Çanakkale Belediyesi konut yaptıracak! İhalesi 25 Mayıs'ta!

Çanakkale Belediye Başkanlığı, Çanakkale Güzelyalı Köyü'nde inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanının detayları...

Bayramiç Belediyesi'den iş ilanı! Belediyeye işçi alınacak

İş ve İşçi Bulma Kurumu'nun (İŞKUR) Çanakkale Bayramiç Belediyesi için paylaştığı iş ilanında, belediyede istihdam edilmek üzere bir personel alacağı bildirildi.

Çanakkale Belediyesi'nde gündem kentsel dönüşüm!

Çanakkale Belediyesi, Nisan Ayı Belediye Meclis Toplantısının ikinci bilişiminde, Sosyal Konutlar Mevkii kentsel dönüşüm çalışmalarını gündeme aldı. 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi iş yeri kiralarına yüzde 75 zam yaptı!

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin pandemiye rağmen mülkiyetinde olan iş yerlerine yüzde 75 oranında zam yaptığını belirtti...

Nilüfer Belediyesi, işyeri kapalı olan esnaftan kira almayacak!

 Nilüfer Belediyesi 2021 Ocak ayı Meclis toplantısından iş yeri kapalı olan esnaftan kira alınmamasına karar verdi. 

 Ankara Kahramankazan Belediyesi iş yeri kapanan esnaftan kira ücreti almayacak!

Kahramankazan Belediyesi 2021 yılı ilk meclis toplantısında aldığı kararlar doğrultusunda, iş yeri kapanan 70 esnaftan kira ve yer işgal bedeli almayacak.

Silivri Belediyesi kapalı iş yerlerinden kira almayacak!

Silivri Belediyesi, İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda, salgın şartları sebebiyle kira alacaklarında düzenlemeye gidiyor. Bu düzenlemeler dahilinde belediye, kapanan iş yerlerinden kira almayacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi iş yeri kapanan esnaftan kira almayacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısında, Covid-19 tedbirleri doğrultusunda İl Umumi Hıfzıssıha Kurulu kararıyla işyerleri kapatılan Manisa Büyükşehir Belediyesi kiracılarından kira alınmaması yönünde karar verildi.

Çanakkale Belediyesi iş merkezi Haberi

Çanakkale Belediyesi iş merkezi

Çanakkale Belediyesi, Arslanca Mahallesi'nde bulunan arsada iş merkezi ve katlı otopark inşa ettirecek. İhalesi 23 Kasım'da gerçekleşecek işin tahmini bedeli 24 milyon 744 bin 830 TL olarak belirlendi.


ÇANAKKALE BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDAN


1- Mülkiyeti Çanakkale Belediyesi’ne ait Arslanca Mahallesi, 472 ada, 170 parselde bulunan “Arsa” vasıflı 4092.93 metrekare miktarındaki taşınmaz ile; mülkiyeti Çanakkale Belediyesi, Ali Rıza Dizer, Nedim Gürbüz ve Hasan Cumalı’ya ait Arslanca Mahallesi, 472 ada 169 Parselde bulunan “Arsa” vasıflı 1380.23 m2 miktarındaki taşınmazlar üzerinde yapılacak “İş Merkezi ve Katlı Otopark” inşaatının imar durumuna ve mevcut avan projesine uygun ‘blok nizam 6 kat’ yapılanma koşulunda projelendirilmesi, alınacak yapı ruhsatı ve eki projelerine uygun olarak aşağıdaki şartlar dahilinde yapılması işi 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesine göre kapalı teklif usulü...