02 / 05 / 2024

Çanakkale Çan emlak yatırımı

Çanakkale Çan emlak yatırımı

1915 Çanakkale Köprüsü'yle son dönemlerde yatırımcıların gözdesi haline gelen Çanakkale Çan'da arsa ve daire fiyatları 2 kat arttı.

Milli Emlak'tan Ankara ve Çanakkale'de KDV'den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Çanakkale'de yer alan 3 adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Arazilerin satış bedelleri 86 bin TL ile 6 milyon 708 bin TL arasında değişiyor. 

Emlak kriziyle boğuşan Çin'de konut satışlarının düşmesi bekleniyor!

Fitch Ratings, büyük bir emlak kriziyle boğuşan Çin'in konut piyasasında 2024'te yeni konut satışlarında yüzde 5 - yüzde 10'luk bir düşüş bekliyor. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

2023 emlak sektörü durağan geçti, arsa ve arazilere talep zirve yaptı!

2023 yılı emlak sektörü açısından çok durağan bir yıl olurken, arsa ve arazilere talep zirve yaptı.

Milli Emlak'tan Çanakkale'de satılık 3 arsa!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Çanakkale'de yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 5 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Konut fiyatları uçtu, krediler durdu, satışlar dibe vurdu!

2021 ve 2022 yılında yüksek satış rakamlarına ulaşan emlak sektörü, 2023 yılında adeta geçmiş seneleri aradı. İşte o rakamlar...

Çanakkale'de 2 arazi ile 1 arsa yüzde 20 indirimle satışa çıkıyor! KDV'den muaf gayrimenkul fırsatı! 

Çanakkale Milli Emlak, Çanakkale ili, Merkez ilçesinde yer alan 2 adet arazi ile 1 adet arsayı KDV'den muaf ve yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Çanakkale Merkez'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan konut ve kira fiyatlarına ilişkin şoke edecek açıklama! Resmen açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı'ndan sonra millete seslendi. Erdoğan, emlak sektöründe fahiş fiyat artışlarına yol açan kişilere ağır yaptırımlar uygulanacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emlak ve kira piyasası hakkında açıklama: Dengeye kavuşacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gündeme ilişkin açıklamalar yaptı. Emlak ve kira piyasasına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erdoğan dengeye kavuşacak diye belirtti. Erdoğan, "Fahiş fiyat balonu söndükçe milletimiz daha çok rahatlayacaktır" dedi.

O ilde 8 taksitle 4 adet arsa ve arazi satılıyor! 200 bin TL'ye siz de alabilirsiniz! 

Çanakkale Milli Emlak Müdürlüğü, Çanakkale ili, Merkez ilçesinde yer alan 1 adet arsa ile 3 adet arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor. Peki arsa ve arazilerin büyüklükleri kaç metrekare? 

Milli Emlak o ildeki 3 bin 191 metrekarelik arsayı satıyor! Yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit fırsatıyla!

Çanakkale Milli Emlak Müdürlüğü, Çanakkale ili, Merkez ilçesi, Barbaros Mahallesi'nde yer alan arsayı yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit fırsatıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

Akdoğan 1 Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdoğan 1 Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aliekber Akdoğan tarafından kuruldu.

Milli Emlak Çanakkale'nin o ilçesinde imarlı tarla satıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Çanakkale ili Ezine ilçesi, Tavaklı Köyü'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 19 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Milli Emlak'tan Çanakkale'de imarlı arsa fırsatı! İhalesi 7 gün sonra!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çanakkale'de yer alan yurt alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 27 Haziran tarihinde yapılacak.

Çanakkale Çan emlak yatırımı Haberi

Çanakkale Çan emlak yatırımı

Son dönemlerde yatırımcıların gözdesi haline gelen Çanakkale Çan'da arsa ve daire fiyatları 2 kat arttı. Konuyla ilgili açıklamalar yapan Mekan Emlak Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Köstek konuyla ilgili olarak önemli açıklamalar yaptı. 

Çan'ın emlak yatırımcılarının yeni gözdesi olduğunu söyleyen Köstek, şehir merkezinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks konutların yer aldığı yeni binaların dikkat çektiğini kaydetti. Köstek, merakla beklenen 1915 Çanakkale Köprüsü ile birlikte gayrimenkul fiyatlarının iki kat arttığını da sözlerine ekledi.
 

1915 Çanakkale Köprüsü'nde köprü yolu...