03 / 05 / 2024

Çanakkale Defterdarlık Binası yıkım

Çanakkale Defterdarlık Binası yıkım

Çanakkale'de 2015 yılında depreme dayanıksız olduğu gerçekçesiyle boşaltılan Defterdarlık Binası'nın yıkımı bürokrasi engeline takıldı.

Çanakkale Defterdarlık Binası'nın yıkımına engel!

Çanakkale'de 2015 yılında depreme dayanıksız olduğu gerçekçesiyle boşaltılan Defterdarlık Binası'nın yıkımı bürokrasi engeline takıldı.

TOKİ Elazığ Defterdarlık Hizmet Binası ihalesi yarın!

TOKİ tarafından Elazığ Defterdarlık Hizmet Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi yarın ihale edilecek...

TOKİ'den Elazığ'a defterdarlık hizmet binası!

Elazığ İli Defterdarlık Hizmet Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi ihalesi 19 Temmuz tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Bayraklı Çevre ve Şehircilik ile Kaymakamlık binası yapım ihalesi 24 Mayıs'ta!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından, İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Kaymakamlık binası ile yükleniciye kalacak Ofis binası yapım işi ihale ediliyor..

Elazığ Defterdarlık binası ihalesi 14 Nisan'da!

Elazığ Defterdarlığı binasının yapımına ilişkin ihale 14 Nisan tarihinde yapılacak. Arsa karşılığı yapılacak bina ile defterdarlık artık kiradan kurtulmuş olacak.

Tekirdağ Defterdarlık Hizmet Binası ihalesi bugün!

TOKİ'nin Tekirdağ Defterdarlık Hizmet Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün yapılacak.

Tekirdağ Defterdarlık Hizmet Binası ihalesi 8 Mart'ta!

Tekirdağ Defterdarlık Hizmet Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 8 Mart'ta gerçekleşecek.

Çanakkale 1915 Köprüsü'nün ihalesi bu ay yapılacak!

Çanakkale 1915 Köprüsü için en önemli kriterleri belirlediklerini kaydeden Bakan Arslan, "İhale duyurusu bu ay yapılacak. Ayak açıklığı 2 bin 23 metre olacak. Şu anda en büyüğü Japonya'daki Akashi Kaikyo, bin 991 metre" dedi. Arslan, Korelilerin ve Çinlilerin de projeyle ilgilendiğini söyledi.

Çanakkale 1915 Köprüsü için geri sayım başladı!

Çanakkale 1915 Köprüsü için geri sayım başladı. İhaleyi ocak ayında yapacaklarını açıklayan Ulaştırma Bakanı Arslan, “Japon, Çin ve Güney Koreli firmalar yatırımı bekliyor. İtalyan Astaldi de yakın takipte” dedi.

Çanakkale 1915 Köprüsü heyecan yarattı!

Başbakan Yıldırım'ın, Çanakkale Boğazı'na yapılması planlanan "Çanakkale 1915 Köprüsü" için ilk kazmanın vurulacağı tarihi 18 Mart 2017 olarak açıklaması, Lapseki ilçesinde büyük sevinç ve heyecan yarattı.

Beylikdüzü Belediyesi'nden doğaya uyumlu muhtarlık binası!

Ulaşılabilirliği ve şeffaflığı vizyon edinen Beylikdüzü Belediyesi, yeni muhtarlık binası ve çözüm merkezi için hazırlıklara başladı.

Anadolu Sigorta Kavacık’taki Genel Müdürlük binasını geliştiriyor!

Türk sigorta sektörünün köklü ve öncü kuruluşu Anadolu Sigorta, üç yıl önce taşındığı Kavacık’taki çevre dostu Genel Müdürlük binasını, engelli iş ortakları ve müşterilerinin de çok daha rahat kullanacağı yeni çalışma ve sosyal alanlarıyla geliştirmeye devam ediyor.

Çanakkale Ayvacık TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanan projede emekli kategorisinde toplamda 160 adet daire bulunuyor. Peki Çanakkale Ayvacık TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Çanakkale Defterdarlık Binası yıkım Haberi

Çanakkale Defterdarlık Binası yıkım

Çanakkale'de 2015 yılında depreme dayanıksız olduğu nedeniyle tahliye edilen Defterdarlık Binası, son günlerde madde bağımlılarının uğrak mekanı oldu. 

Çanakkale Gündem Gazetesi'nde yer alan habre göre; kimliği belirsiz kimseler tarafından kullanılan ve içerisinde bulunan çöp yığınları nedeniyle harabeye dönen bina, çevrede bulunan vatandaşları tedirgin etti. Ancak buna karşı binanın tahliye edilmesinin üzerinden geçtiğimiz 4 yıldır söz konusu alanın yıkılması amacıyla tek bir kazma dahi vurulmadı.  Zira bina Defterdarlık’a tahsilli olduğu nedeniyle Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, yıkımın yapılması amacıyla Defterdarlık İl Müdürlüğü’nün kendi içinde bulunan yazışmaların tamamlaması amaçlanıyor. Kurumlar içinde yer alan bu ağır aksak ilerleme ise bölgenin imar gelişiminin önünde bulunan ‘bürokrasi’ engelini bir kez daha görülüyor.

Çanakkale’de metruk binalar güç geçtikçe artarken bunlardan en dikkat çekici örnek ise eski Defterdarlık...