05 / 05 / 2024

çanakkale gelibolu bolayır imar planı

çanakkale gelibolu bolayır imar planı

Çanakkale Gelibolu İlçesi, Bolayır Köyü, 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı 20 Şubat 2015 tarihinde askıdan indirilecek...

Arsa yatırımcıları rotayı Çanakkale'ye çevirdi! Yatırımcılar 4 yılda yüzde 774 kazanç sağlıyor!

Doğal güzellikleri ve kültüre zenginlikleri ile dikkatleri üzerine çeken Çanakkale, arsa yatırımcılarının radarına girdi. Çanakkale'den arsa almak isteyenlerin sayısı gittikçe artıyor. Yatırımcılar 4 yılda yüzde 774, 14 oranında kazanç sağlıyor.

Prof. Dr. Naci Görür'den korkutan Çanakkale açıklaması: Bölgede stres birikiyor! Dikkat!

Prof. Dr. Naci Görür, dün Çanakkale'de meydana gelen 4,6 büyüklüğündeki depremin ardından X sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. İşte Görür'ün o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Gelibolu Belediyesi'nden satılık arsa ve iş yeri!

Çanakkale İli Gelibolu Belediye Başkanlığı, Çanakkale Gelibolu'da yer alan arsa ve iş yerini satışa çıkardı. Satış ihalesi 30 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Simide yüzde 50 zam geldi! Şaşırtan açıklama: Asgari ücrete zam gelince uygun gördük

Çanakkale'de unlu mamüllere zam yapıldı. Simit 9 liraya, kır pidesi 25 liraya yükseldi. Kol böreğinin kilosu ise 180 TL oldu. Çanakkale Kasaplar, Fırıncılar, Lokantacılar ve Gazinocular Esnaf Odası Başkanı Selahattin İş, "Asgari ücrete zam gelince, zamlar da kendini gösterdi” dedi. 

Çanakkale 1915 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Çanakkale 1915 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kandemir ve Ali Alparslan Altıntaş ortaklığında kuruldu. 

TOKİ Çanakkale Gelibolu’da 60 bin 800 TL peşinatla!

Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği TOKİ Çanakkale Gelibolu 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Gelibolu projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Çanakkale Gelibolu 2022 ucuz konut projesi...

Sıfır risk, garantili kazanç: Nef Arsa Çanakkale Biga!

Gayrimenkul sektöründeki markalı arsa projeleriyle dikkat çeken Nef, Çanakkale Biga arsa projelerini satışa çıkardı. İşte detaylar...

Nef Arsa Çanakkale Biga satışta! Sıfır risk, garantili kazanç!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektörüne markalı arsa ile yeni bir soluk getiren Nef'in yeni projesi Nef Arsa Çanakkale Biga satışa çıktı. İşte sıfır risk ve garantili kazanç fırsatı sunulan Nef Arsa ile ilgili detaylar...

1915 Çanakkale Köprüsü planlanandan 18 ay önce tamamlandı!

2023 metrelik orta açıklığıyla 'dünyanın en uzun orta açıklıklı asma köprüsü' olan 1915 Çanakkale Köprüsü ile Malkara-Çanakkale Otoyolu, öngörülenden 18 ay önce tamamlandı ve hizmete sunuldu. Böylece iki kıta birbirine bağlandı.

1915 Çanakkale Köprüsü gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyecek?

Türkiye’nin dev projesi 1915 Çanakkale Köprüsü 18 Mart'ta hizmete açılıyor. Peki 1915 Çanakkale Köprüsü gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyecek? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Yatırımcıların gözü Çanakkale'de! Arsa fiyatları yüzde 136 arttı!

Endeksacom Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt yatırımcıların gözdesi olan Çanakkale'deki arsa fiyatları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

1915 Çanakkale Köprüsü 2 milyar 545 milyon avro yatırımla tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu merakla beklenen 1915 Çanakkale Köprüsü ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "1915 Çanakkale Köprüsü Projesi'ni 2 milyar 545 milyon avro yatırımla tamamladık." dedi.

Çanakkale Ayvacık'ta depremzedeler konutlarını bekliyor!

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Ayvacık deprem konutlarına ilişkin konuştu. Ceylan, 86 köylü için hala konut inşa edilmediğine vurgu yaptı.

çanakkale gelibolu bolayır imar planı Haberi

çanakkale gelibolu bolayır imar planı


Çanakkale  Gelibolu İlçesi, Bolayır Köyü, 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı, bakanlık tarafından 12 Aralık 2014 tarihinde onaylandı.


Onaylı “Çanakkale İli, Gelibolu İlçesi, Bolayır Köyü, 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı, 22 Ocak 2015 tarihinde askıya çıkarıldı. Planlar 20 Şubat 2015 tarihinde askıdan inecek.


Plan 1 için tıklayın


Plan 2 için tıklayın



Gülcihan...