29 / 04 / 2024

çanakkale imarı

çanakkale imarı

Çanakkale Ticaret Borsası meclis salonunda, 20 Haziran 2014' te onaylanan çevre düzeni planı için bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da katıldı.

Marmara bölgesinin çehresi değişiyor!

Marmara bölgesinin çehresi değişiyor. Marmara Bölgesi'nin çehresinin tümünü değiştirecek olan imar planına giren köprünün yapımı yıllardır gündemdeydi. Bundan önce hiçbir resmi planda köprü yer almamıştı.

Özelleştirilecek olan bazı taşınmazlara ilişkin imar planı değişiklikleri onaylandı

Özelleştirme kapsamı doğrultusunda yer alan Çanakkale ve İstanbul'daki taşınmazlara yönelik imar planı değişiklerinin onaylanması kararlaştırıldığı duyuruldu.

12 ildeki 24 taşınmaza ilişkin imar planı değişikliği kararı Resmi Gazete’de!

12 ildeki 24 taşınmaza ilişkin imar planı değişikliği kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Bu kapsamda İzmir, İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa, Çanakkale, Erzurum, Edirne, Kırşehir, Karaman, Iğdır Nevşehir'de imar planı değişikliği yapılacak.

Müteahhitlerden yeni imar alanı çağrısı: Arsaların çok pahalı olması maliyetleri arttırıyor!

Konut, kira ve arsa fiyatlarının artmasını değerlendiren Çanakkale Müteahhitler Birliği Derneği Başkanı Salih Yıldız, yeni imar alanlarının açılması gerektiğini vurguladı.

Özelleştirme öncesi kamu arazilerinde 6 imar planı değişikliği yapıldı: İstanbul, İzmir, Ankara... Peş peşe açıklandı! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalanan kararlar ile İstanbul, Aydın, Balıkesir, İzmir, Ankara ve Çanakkale'de kamuya ait arazilerde, özelleştirme öncesinde imar planı değişikliklerine gidildi. 

Gökçeada Yıldızkoy'un imar planı iade edildi!

Çanakkale Kalem köşe yazarı Seda Gökdemir, köşesinde Gökçeada'daki Yıldızkoy'un imar planını kaleme aldı. İşte Seda Gökdemir'in 'Yıldızkoy imar planı iade edildi: “Bu daha başlangıç…”' başlıklı yazısı...

Çanakkale Biga Belediyesi’nde E-İmar ve Kent Rehberi dönemi!

Çanakkale’nin Biga ilçesinde vatandaşların hizmetine açılan E-İmar ile Kent Rehberi projesinin Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve firma yetkililerince tanıtımı gerçekleşti.

TOKİ Çanakkale projesinin 6 kat olarak inşa edildiği ortaya çıktı!

Çanakkale Erenköy'de TOKİ tarafından inşaatına devam edilen binaların, 4 kat imar izni olmasına rağmen 6 kat olarak inşa edildiği ortaya çıktı. TOKİ'nin kat artışı talebi de İl Genel Meclisi'nde yapılan oylama ile reddedildi. 

Salih Yıldız: Çanakkale’nin imar planı sıkıntılıdır!

Elazığ ve Malatya’daki depremden sonra Müteahhitler Birliği ve İnşaat Mühendisleri Odası açıklama yaptı. Açıklamada Müteahhitler Birliği Genel Sekreteri Yıldız, Çanakkale’nin imar planının sıkıntılı olduğunu söyledi...

Ayvacık Küçükkuyu'da imar tartışması!

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde Küçükkuyu beldesinde, yeni imar planı dijital ortama taşınırken, rant iddiaları da alevlendi.

Çanakkale'de imar barışına 40 bin kişi başvurdu!

Çanakkale Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından bölgede, 'İmar Barışı' uygulaması kapsamında, 39 bin 898 yapı kayıt belgesi oluşturulduğu ve 148 milyon 770 bin 214 TL ödeme yapıldığı açıklandı.

Ayhan Gider: Çanakkale'de imar artışına izin vermeyeceğiz!

Çanakkale'yi sıkışmış yapıdan kurtarmak istediklerini söyleyen AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider, özellikle kent merkezine yeni konut alanları yapılmasını düşünmediklerini belirtti.

Çanakkale Seddülbahir Köyü'nden imar çağrısı!

Çanakkale Eceabat’a bağlı Seddülbahir Köyü muhtarı Sedat Bırakan, bölgedeki yıkık arsaların mağduriyet yarattığını ifade ederek imar izni için yetkililere seslendi.

Çanakkale Kepez Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Çanakkale Kepez Belediyesi Nisan ayı Belediye Meclisi toplantısı yapıldı. 261 sayfalık faaliyet raporunun okunduğu toplantıda imar plan değişiklikleri kabul edildi.

çanakkale imarı Haberi

çanakkale imarı

Çanakkale Ticaret Borsası meclis salonunda, 20 Haziran 2014'te onaylanan çevre düzeni planı için bilgilendirme toplantısı düzenlendi. 


Toplantıya Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çevre ve Şehircilik Müdürü Î1 Metin İlhan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü'nden şehir plancısı Hüseyin Erduran katıldı. İlhan, çevre düzeni planında 2040 yılının hedeflendiğini belirterek, "Bölgenin sahip olduğu doğal, tarihi ve kültürel değerlerinin koruma kullanma dengesini sağlamaya yönelik" diye konuştu. 


Habertürk...