15 / 05 / 2024

Çanakkale Lapseki yat limanı

Çanakkale Lapseki yat limanı

ÇANAKKALE'nin Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, 3 ay önce ihalesi yapılan yat limanı projesiyle turizmin canlanacağını hem de kent ekonomisine katkı sağlanacağını belirtti.

Arsa yatırımcıları rotayı Çanakkale'ye çevirdi! Yatırımcılar 4 yılda yüzde 774 kazanç sağlıyor!

Doğal güzellikleri ve kültüre zenginlikleri ile dikkatleri üzerine çeken Çanakkale, arsa yatırımcılarının radarına girdi. Çanakkale'den arsa almak isteyenlerin sayısı gittikçe artıyor. Yatırımcılar 4 yılda yüzde 774, 14 oranında kazanç sağlıyor.

Lapseki'de 49 adet konut ile Gebze'de 13 arsa satılıyor! Taksitle gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

Çanakkale Lapseki ve Kocaeli Gebze'de yer alan toplam 53 adet gayrimenkul satılıyor. Peki söz konusu konutların ve arsaların satış fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Çanakkale'de 46 adet gayrimenkul satılıyor!

Çanakkale Lapseki Belediye Başkanlığı Cumhuriyet Mahallesi Çanakkale Caddesi'ndeki 46 adet taşınmazı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan gayrimenkuller arasında konut ve iş yerleri bulunuyor. 

Lapseki'de 17 adet 1+1, 2+1, 3+1 konut ile 4 adet iş yeri satılıyor! Fiyatlar tek tek açıklandı! 

Çanakkale Lapseki'de 17 adet 1+1, 2+1, 3+1 konut ile 4 adet iş yeri satılıyor. Peki Lapseki'de yer alan konut ve iş yerlerinin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Denize sıfır, villa imarlı Boğaziçi Arsa Lapseki projesi satışta! Bu haftaya özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Boğaziçi Arsa Çanakkale Lapseki projesi satışa çıktı. Bu haftaya özel satışlarda yüzde 5 indirim uygulanacak. Peki, Boğaziçi Arsa Lapseki projesi ne kadar, kaç TL?

Çanakkale 1915 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Çanakkale 1915 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kandemir ve Ali Alparslan Altıntaş ortaklığında kuruldu. 

Yatırımcıların gözü Çanakkale'de! Arsa fiyatları yüzde 136 arttı!

Endeksacom Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt yatırımcıların gözdesi olan Çanakkale'deki arsa fiyatları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

1915 Çanakkale Köprüsü 2 milyar 545 milyon avro yatırımla tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu merakla beklenen 1915 Çanakkale Köprüsü ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "1915 Çanakkale Köprüsü Projesi'ni 2 milyar 545 milyon avro yatırımla tamamladık." dedi.

İçdaş'tan Çanakkale'ye yeni tesis yatırımı!

Çelik sektörünün önemli oyuncularından İçdaş yeni yatırıma hazırlanıyor. Firma ilk olarak Çanakkale'de 350 milyon dolarlık tesis kuracak. 

Çanakkale Lapseki'ye millet bahçesi müjdesi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Lapseki Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Arsa ve arazi fiyatlarına 1915 Çanakkale Köprüsü dopingi!

1915 Çanakkale Köprüsü'nün çevresi gayrimenkul yatırımcılarının radarında. Bölgede yer alan Lapseki’de Mecidiye, Şevketiye ve Çardak’ta arazi fiyatlarında yüzde 150 artış gerçekleşti.

Çanakkale Lapseki Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Lapseki Millet Bahçesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Çanakkale Lapseki Millet Bahçesi ihalesi bugün!

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan Çanakkale Lapseki Millet Bahçesi projesi bugün ihaleye çıkıyor...

Çanakkale Lapseki yat limanı Haberi

Çanakkale Lapseki yat limanı

ÇANAKKALE'nin Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, 3 ay önce ihalesi yapılan yat limanı projesiyle turizmin canlanacağını hem de kent ekonomisine katkı sağlanacağını belirtti.

Lapseki'nin Dalyan Mevkii'ndeki balıkçı barınağının yat limanına dönüştürülmesi için atılan adımlar karşılık buluyor. Lapseki'de yaklaşık 3 yıldır gündemde olan, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı aracılığıyla 3 ay önce ihalesi gerçekleştirilen yat limanı projenin, 2017'nin Mart ayında hazır olacağı belirtildi.


Lapseki Belediye Başkanı AK Partili Eyüp Yılmaz, Çanakkale 1915 Köprüsü'yle gelişecek ve büyüyecek Lapseki'nin, yat limanı projesiyle yeni bir çekim merkezi haline geleceğini söyledi. Lapseki yat limanı projesiyle ilgili çalışmaların son 3 yıldır devam ettiğini ifade eden Başkan Yılmaz, "Şuanda projeyi alan firmayla, Lapseki Belediyesi sürekli beraber çalışıyoruz. Bununla ilgili arkadaşlarımız sürekli yerinde ve zaman zaman da masa başında...