06 / 05 / 2024

çanakkale özgürlük parkı ücretsiz internet

çanakkale özgürlük parkı ücretsiz internet

Çanakkale Belediyesi, gelişen teknolojiye hızlı ulaşılmasını sağlanmak amacıyla Özgürlük Parkı'nda ücretsiz internet erişimi sağlamaya başladı. Belediyeden "Özgürlük Parkı'nın tamamında kablosuz internet erişimi başlamıştır" açıklaması yapıldı...

Finansal özgürlüğünüz için tam bu kadar yatırım gerekiyor! Rakam rakam açıklandı: Temettü, kupon, kira...

Yatırım yapacaklar ve yatırımcılar için finansal özgürlüğün yakalanması için ne kadar yapılması gerektiği tek tek açıklandı. 16,3 bin takipçili Finansal Özgürlük Yolcusu, X sosyal medya hesabından finansal özgürlük için açlık ve yoksulluk sınırına göre yatırım tutarlarını paylaştı. İşte o paylaşım..

Koşulsuz özgürlük vaadi Honda Forza 250 14 Ekim 2022 fiyat listesi!

"Koşulsuz özgürlük vaadi" sloganıyla tanıtılan Honda Forza 250 yüksek performansıyla dikkat çekiyor. Peki Honda Forza 250 fiyatları ne kadar? İşte Honda Forza 250 14 Ekim 2022 fiyat listesi...

Mimarlıkta özgürlük büyük önem taşıyor!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Sinan Genim bugünkü köşe yazısında mimari çalışmalarda özgürlüğün önemini kaleme aldı. 

Kanal İstanbul boğazın özgürlük projesidir!

TBMM Plan Bütçe Komisyonundaki görüşmelerde Kanal İstanbul Projesi hakkında açıklamalarda bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, projenin özgürlük projesi olduğunu dile getirdi. 

Demokrasi ve Özgürlük Adası’ndaki lüks otel kapılarını açtı!

Demokrat Partili siyasetçilerin yargılamalarının gerçekleştirildiği ve ismi devlet tarafından ismi ‘Demokrasi ve Özgürlük Adası’ yapılan Yassıada’da kurulan ‘Katre Island Hotel’ hizmete açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Özgürlük Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Özgürlük Parkı Şubesi bugün Kartal'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Demokrasi ve Özgürlükler Adası açılışa hazırlandı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, TOBB, GTİ işbirliğiyle yap-işlet-devret modeliyle, darbeden sonra idam edilen Başbakan Adnan Menderes, Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu ve Maliye Bakanı Hasan Polatkan'ın yargılamasının yapıldığı Yassıada, yeni adıyla Demokrasi ve Özgürlükler Adası, bugün açılıyor...

Siirt'teki asırlık Delikli mağaralar turizme kazandırılıyor!

Siirt'te Delikli Taş olarak bilinen Rasıl Hacar bölgesinde asırlık Delikli mağaraların yenilenmesi planlanıyor. Milli Park olarak bilinen bölgede işletmecilik yapan İshak Yargıcı, mağaraları restore ederek turizme kazandıracaklarından bahsetti.

İBB Bakırköy Özgürlük Meydanı için tasarım yarışması açtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı için 100 bin TL ödüllü kentsel tasarım yarışması açtı.

Kanal İstanbul, Boğaz'ın özgürlük projesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Kanal İstanbul, Boğaziçi'ni koruma ve kurtarma projesidir, Boğaz'ın özgürlük projesidir." dedi.

Demokrasi ve Özgürlük Adası 6 ay sonra tamamlanacak!

Yassıada'da başlayan inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı. 6 ay sonra açılması planlanan Demokrasi ve Özgürlük Adası'nda peyzaj çalışmaları başlayacak.

Demokrasi ve Özgürlük Adası için geri sayım!

GTİ’nin “yap-işlet-devret” modeliyle üstlendiği Demokrasi ve Özgürlük Adası için geri sayım başladı. 2019 yılının Şubat ayında tamamlanacak projenin maliyeti 500 milyon lira olacak.

7 soruda mirasta tasarruf özgürlüğü!

Mirasbırakanlar, miraslarının belli bir kısmı üzerinde tasarruf hakkına sahip oluyor. Peki, mirasta tasarruf özgürlüğünün sınırları nelerdir? Mirasçıların hakları nelerdir?

çanakkale özgürlük parkı ücretsiz internet Haberi

çanakkale özgürlük parkı ücretsiz internet


Çanakkale Belediyesi tarafından ücretsiz internet erişimi başlatıldı.


Çanakkale Belediyesi, gelişen teknolojiye hızlı ulaşılmasını sağlanmak amacıyla Özgürlük Parkı'nda ücretsiz internet erişimi sağlamaya başladı. Belediye’den yapılan açıklamada, “Özgürlük Parkı'nın tamamında kablosuz internet erişimi başlamıştır. Vatandaşlarımız laptop, tablet bilgisayar ya da akıllı cep telefonları ile birlikte bu hizmetten ücretsiz olarak yararlanabilirler. “Çanakkale Belediyesi” isimli kablosuz ağa bağlanmak için ise yapılması gereken ilk açılan karşılama ekranında cep telefonu numarası ve T.C. Kimlik Numarası doğrulamasıyla birlikte cep telefonlarına gelecek olan SMS'teki kullanıcı adı ve şifre bilgilerini girerek ücretsiz internetten faydalana bilirler. Ücretsiz ve kablosuz internet erişimini kentin pek çok noktasında yaygınlaştırılacaktır” denildi.


Öte yandan, Çanakkale Belediyesi, tarafından Barbaros Mahallesi'nde yeni bir çocuk parkı yapılıyor. Barbaros Mahallesi Gülbahar Sokak'ta bulunan park alanına, vatandaşların spor yapabilmeleri için fitness...