05 / 05 / 2024

Çanakkale saros körfezi deprem

Çanakkale saros körfezi deprem

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Saros Körfezi'nde 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Saros Körfezi'nde saat 12.31'de meydana gelen depremin büyüklüğünün 5,3 ölçüldüğü kaydedildi.

Saros Körfezi'ndeki sit alanları işletmeye açılıyor mu?

Saros Körfezi’nin Keşan ve Enez sahillerinin ticari işletmeye açılacağı belirtildi. Saros kıyılarında toplam 127 bin 464 metrekarelik olan 14 ayrı kıyı bölümü kiralanacak ve ticari alan yapılabilecek. Trakya Platformu'ndan konuya ilişkin bir açıklama yapıldı.

Okan Gaytancıoğlu'ndan Saros Körfezi'ne yapılacak limana tepki!

BOTAŞ’ın Saros Körfezi’ne yapmak istediği FSRU (yüzer LNG depolama ve gazlaştırma ünitesi) doğal gaz limanı çevrecilerin tepkilerine sebep oldu. CHP, BOTAŞ’ın projesini Meclis’e taşıdı.

Edirne Saros Körfezi için firmalara işletme ruhsatı veriliyor!

Edirne'de ‘Turizm Koruma ve Gelişme Bölgesi” ilan edilen Saros Körfezi'nde projeler çoğaldı. Bölgede birçok taş ocağına işletme ruhsatı veriliyor.

Çanakkale'nin köylerinde konteyner okullar kuruldu!

Çanakkale Ayvacık'ta ard arda meydana gelen depremlerden sonra bazı köylere konteyner okullar kuruldu. Gülpınar köyündeki iki okul tamamlandı.

Çanakkale Ayvacık’ta bin 8 yapı hasarlı!

Çanakkale Ayvacık’ta deprem felaketi bitmiyor. Bölgede yapılan hasar tespit çalışmalarına göre bölgede 1008 yapıda hasar tespit edildi. 895 adet konutun ise zarar bedelinin tespiti tamamlandı.

Çanakkale Ayvacık'ta konteyner kent kuruldu!

AFAD ve Türk Kızılayınca, Çanakkale Ayvacık'ta üst üste yaşanan depremlerin ardından mağdur vatandaşlar için bölgede konteyner kent kurulumuna başlandı.

Çanakkale 1915 Köprüsü'nde ilk kazma 18 Mart'ta vurulacak!

Başbakan Binali Yıldırım, dün ihalesi gerçekleştirilen Çanakkale 1915 Köprüsü'nün 10,5 milyar dolarlık proje olduğunu belirterek, "İnşallah bu sene 18 Mart'ta bu köprüye ilk kazmayı vurmak istiyoruz" dedi.

Çanakkale 1915 Köprüsü'nde Japon ısrarı!

Japonya’nın Ulaştırma Bakanı Keiichi Ishii, Ankara temasları esnasında, Çanakkale 1915 Köprüsü'nün yapım işi için talip olduklarını belirtti. Japon Bakan’ın görüşmelerde, “Türkiye'ye güveniyoruz. Firmalarımız Çanakkale 1915’a talip” mesajı verdiği öğrenildi.

Çanakkale 1915 Köprüsü'ne 5 ülke talip oldu!

Türkiye'nin dördüncü boğaz geçişi Çanakkale 1915 Köprüsü'nün 18 Mart'taki temel atma töreni yaklaşırken inşaat ihalesine katılacak isimler de belirginleşiyor.

Edremit Körfezi'ne 200 milyon TL'lik yatırım!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, belediye bünyesindeki ilgili daire başkanlarıyla birlikte Edremit Körfezi’nde yer alan İvrindi, Havran, Edremit ve Ayvalık ilçelerindeki projeler ile altyapı yatırımlarının inşaatlarını denetledi.

Çanakkale 1915 Köprüsü, İstanbul'un trafik yükünü azaltacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Çanakkale 1915 Köprüsü'nün İstanbul'un üzerindeki trafik yükünü azaltacağını söyledi.

Çanakkale 1915 Köprüsü için denizde sondaj çalışmaları başlatıldı!

"Çanakkale 1915 Köprüsü" Anadolu yakasındaki Lapseki'nin Şekerkaya ile Avrupa tarafındaki Gelibolu'nun Sütlüce mevkilerinde denizde sondaj çalışmalarına başlandı.

Çanakkale 1915 Köprüsü'nün geçiş ücreti belli oldu!

Başbakan Binali Yıldırım, Çanakkale 1915 Köprüsü'nün geçiş ücretini 15 Euro + KDV olarak açıkladı

Çanakkale saros körfezi deprem Haberi

Çanakkale saros körfezi deprem

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Saros Körfezi'nde 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.


AFAD'dan yapılan açıklamada, Saros Körfezi'nde saat 12.31'de meydana gelen depremin büyüklüğünün 5,3 ölçüldüğü kaydedildi.


Depreme en yakın yerleşimlerin ise Çanakkale'nin Eceabat ilçesi Beşyol (8.21 kilometre), Küçük Anafarta (9.97 kilometre), Karainbeyli (11.81 kilometre), Yolağzı (12.05 kilometre) ve Büyük Anafarta (12.76 kilometre) olduğu...