03 / 05 / 2024

Çanakkale yatırım projeleri

Çanakkale yatırım projeleri

Çanakkale'de gerçekleştirilen yatırım projeleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Ceylan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Antalya Meidan Plaza'da yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı!

Akdeniz bölgesinde yatırım ve yaşam değeri yüksek projeleri hayata geçiren Aderan Global, Meidan Plaza projesi yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı sunuyor. İşte ayrıntılar...

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

'Yeni nesil sosyal arsa projeleri' konut yatırımının cazibesini sarsıyor!

Konut fiyatlarının yükselmesi yatırımcıları farklı alternatif eğilimlere yöneltiyor.   Sektörde ‘yeni nesil yatırım’ olarak bilinen sosyal arsa projelerine talebin artması konut yatırımının  cazibesini sarsıyor. 

Son dakika! Resmi Gazete'de yayımlandı: Yatırım projeleri için yeni düzenleme!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından tasarlanan "Yatırım Projelerinin Stratejik Öncelik ve Teknik Değerlendirmesine İlişkin Tebliğ" Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Çanakkale 1915 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Çanakkale 1915 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kandemir ve Ali Alparslan Altıntaş ortaklığında kuruldu. 

Rams İnşaat'tan yeni proje atağı! İstanbul ve Bodrum'a 10 milyar TL'lik yatırım geliyor!

Rams İnşaat, İstanbul ve Bodrum projeleriyle dev yatırımlara imza atacak. Rams İnşaat; İstanbul ve Bodrum’daki projeleri için toplam 10 milyar Türk Lirası yatırım gerçekleştirecek. 

6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı 24-27 Kasım'da!

CNR Emlak-Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, 24-27 Kasım 2022 tarihleri arasında yapılacak.

Libya'dan Türk müteahhitlere yatırım çağrısı!

2011 senesinden itibaren iç karışıklık yaşayan Libya yarım kalan inşaat projeleri için Türkiye'den yardım istiyor. Ülke inşaatların tamamlanması için Türk müteahhitlere yatırım çağrısı yaptı. 

Invest Grup'tan 2.2 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı!

Son 10 yılda gayrimenkul projeleri ile dikkat çeken Invest Grup, yeni yılda 2,2 milyar TL yatırım yapmayı planlıyor.

Konuta yatırım yapacaklar dikkat! Sektör hareketlendi!

Konuta yatırım yapacak vatandaşlar, Türkiye'deki yeni projeleri kovalıyor. Sektörde çok sayıda markalı konut projesi bulunuyor. Evini değiştirmek, güvenli binalarda yaşamak isteyen vatandaşlar konutlardaki fırsatları takip ediyor...

Kooperatife yatırım yapmak doğru mu?

Çanakkale Kalem Gazetesi köşe yazarı Özgür Demirci, bugünkü köşesinde kooperatif yatırımını kaleme aldı.

OSB'lerin yatırım projelerine destek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca OSB'lere bankalardan yatırım projeleri için kullandıkları kredilere faiz desteği verilmesi mümkün olacak.

Tunceli Ovacık'ta yapılması planlanan yatırım projeleri mecliste!

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde yapılan veya yapılması planlanan yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Şaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çanakkale yatırım projeleri Haberi

Çanakkale yatırım projeleri

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, 2002-2018 yılları arasında Çanakkale'de gerçekleştirilen yatırım projelerine lişkin soru önergesi hazırladı. Ceylan, sorusunun Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

Özgür Ceylan'ın soruları:
1- 2002 ile 2018 yılları arasında bakanlığınız ile bağlı ve ilgili kuruluşlarının Çanakkale'de gerçekleştirdiği yatırım projeleri nelerdir? Söz konusu yıllar itibari ile Çanakkale'de yatırım programına alınan projelerde fiziki ve nakdi gerçekleşme oranları nelerdir? Tahsis edilen ödenek miktarları ne kadardır? Bu ödeneklerin ne kadarı tahsis edildiği dönemler içerisinde harcanmıştır?
2- 2002 ila 20185 yılları arasında Çanakkale'den sağlanan vergi geliri ile Çanakkale'de gerçekleştirilen yatırımları göz önüne aldığınızda bakanlığınız ile bağlı ve ilgili kuruluşları arasında; Çanakkale bütçeye sağladığı vergi geliri bakımından Türkiye'de iller arasında kaçıncı sıradadır? Aldığı kamu yatırımları bakımından Çanakale 81 il içerisinde kaçıncıdır?