12 / 05 / 2024

çanakkaledeki yürüyen merdivenli avm nerede

çanakkaledeki yürüyen merdivenli avm nerede

Doğtaş Mobilya'nın da bünyesinde bulunduğu Doğanlar Yatırım Holding, Çanakkale merkeze ilk yürüyen merdivenli AVM'yi yapıyor. Doğtaş Plaza’daki alışveriş merkezinin yerine yeni ve daha büyüğünü yapmak için çalışmalar devam ediyor...

Avcılar'da bakımsızlıktan çürüyen ev için yıkım kararı!

Avcılar'da 8 senedir ev sahiplerine ulaşılamayan ve bakımsızlıktan çürüyen apartman için yıkım kararı alındı Yıkım ihale yoluyla gerçekleşecek.

Yalova Valiliği Yürüyen Köşk arazisinin Millet Bahçesine dönüştürüleceği iddiasını yalanladı!

Yalova Valiliği yaptığı açıklamada Millet Bahçesi olarak hizmete açılacak olan taşınmazın Yürüyen Köşk arazisinde kaldığı iddiasının gerçekleri yansıtmadığını bildirdi.

Yürüyen Köşk'te bakım çalışmaları tamamlandı!

Yalova'daki Yürüyen Köşk belediye tarafından bakıma alınmıştı. Köşkteki bakım çalışmaları tamamlandı. 

Yalova'daki Yürüyen Köşk bakıma alındı!

Yalova'daki Yürüyen Köşk Yalova Belediyesi tarafından bakım ve onarıma alındı. Köşk'teki çalışmalar bir hafta sürecek. 

İstanbul'un dik yokuşlarına yürüyen merdiven geliyor!

İBB, İstanbul’un yaya yokuşları için önemli bir proje hayata geçiriyor. Özellikle engelli ve yaşlıları mutlu edecek projeyle yokuşlara yürüyen merdiven yapılacak. İhaleye açılan proje ilk etapta Beyoğlu, Fatih ve Eyüp’teki 3 yokuşta başlatılacak.

Asansör ve yürüyen merdiven seminerleri başlıyor!

Konut, AVM ve ofis gibi yaşam alanlarında sıklıkla kullandığımız asansörler ve yürüyen merdivenler için seminerler başlıyor.

Ordu’nun yürüyen merdivenli ilk üst geçidi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşın sahile ve teleferiğe daha kolay ve güvenli ulaşmasını sağlamak amacıyla projelendirilen ve çalışmaları tamamlanan Ordu’nun yürüyen merdivenli ilk üst geçidi açılışa hazır hâle getirildi.

Yürüyen Köşk için yeniden UNESCO’ya başvurulacak!

Yürüyen Köşk'ün UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ne alınması için yeniden başvuru yapılacak.

Antalya Kepez'de Şafak Kapalı Pazarı'nın temeli atıldı!

Kepez Belediyesi ve Antalya Semt Pazarcıları Odası işbirliği yapılan 2 katlı, yürüyen merdivenli ve ihale bedeli 5 milyon TL olan Şafak Kapalı Pazarı'nın temeli törenle atıldı.

Mersin'e yeni üst geçit!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin’de ilk defa hayata geçirilen bat-çık projeleri dışında şehirde bir ilki daha gerçekleştirerek asansörlü, yürüyen merdivenli üst geçidi yakın zamanda Mersinlilerin hizmetine sunacak.

Ordu yürüyen merdivenli üstgeçit için çalışmalar başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşın teleferiğe ve sahile daha kolay ve güvenli ulaşmasını sağlamak amacıyla projelendirilen üst geçidin yapım çalışmalarına başlandı.

Torun Center'ın imar planlarının yürütmesi durduruldu!

Mecidiyeköy’deki eski Ali Sami Yen Stadı’nın yerinde yükselen Torun Center projesinin imar planlarının yürütmesi durduruldu.

Thyssenkrupp Asansör’den ticari alanlara özel yürüyen merdiven!

thyssenkrupp Asansör, AVM, otel ve ofis gibi alanlar için özel olarak geliştirilen ticari yürüyen merdiven sistemi Velino Classic’i Türkiye pazarına sundu.

çanakkaledeki yürüyen merdivenli avm nerede Haberi

çanakkaledeki yürüyen merdivenli avm nerede


Doğtaş Mobilya'nın da bünyesinde bulunduğu Doğanlar Yatırım Holding, Çanakkale merkeze ilk yürüyen merpenli AVM'yi yapıyor. Doğtaş Plaza’daki alışveriş merkezinin yerine yeni ve daha büyüğünü yapmak için çalışmalar devam ediyor. 8 bin metrekare taban alanında iki katlı AVM inşaatına, 20 metre derinlik ve 80 cm. çapında bin 817 adet jet grout uygulaması yapıldı. AVM'nin, günde 18 saat çalışılarak temmuz ayında hizmete sunulması hedefleniyor. 


Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Türkmen, Çanakkale’nin ilk ve en büyük süpermarketini kurduklarını hatırlatarak, daha sonra içinde Tansaş’ın da bulunduğu Doğtaş Plaza yatırımını hayata geçirdiklerini söyledi. Türkmen, “Şu anda da eski kalan plaza binalarımızı yıkarak, çok daha modern bir binayla Çanakkale’nin en büyük AVM’sini inşa ediyoruz. Toplam 14 bin metrekare inşaat alanına kurulacak, Çanakkale’nin ilk yürüyen merpenli...