28 / 04 / 2024

Canan Business iletişim

Canan Business iletişim

İstanbul Anadolu Yakası'nda Ataşehir'de yükselen proje daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Canan Business Ataşehir fiyat listesine göre daireler 425 bin TL' den başlıyor.

Canan Business satılık!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Ataşehir' de yükselen proje toplam 3 bin 732 metrekarlik alana yayılıyor. Canan Business satılık daire teslimleri Nisan 2016 tarihinde yılında yapılması planlanıyor.

Canan Business ne zaman teslim?

Canan Yapı ve İstanbul Yapı tarafından inşa edilen projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Proje Ataşehir'de yükseliyor. Peki Canan Business ne zaman teslim?

Canan Business Canan Yapı fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası' nda Ataşehir' de bulunan projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Canan Business Canan Yapı fiyatları 415 bin TL'den başlıyor.

Canan Business satış ofisi!

Canan Yapı ve İstanbul Yapı tarafından hayata geçirilen proje peşinatta yüzde 8 indirim sağlanıyor. Canan Business satış ofisi telefon numarası 0 216 594 90 90 olarak belirlendi.

Canan Yapı Canan Business iletişim!

Peşinatta yüzde 8 indirim sağlanan proje İstanbul Anadolu Yakası'nda Ataşehir'de inşa ediliyor. Canan Yapı Canan Business iletişim bilgisi kapsamın telefon numarası 0 216 594 90 90 olarak belirlendi.

Ataşehir'deki Canan Business satışa çıktı!

Canan Yapı ve İstanbul Yapı tarafından Ataşehir'de yapımına başlanılan Canan Business Home & Süite projesinde satışlar başladı. Canan Business projesinde 1+1 ve 2+1 home officeler yer alıyor.

DKY Business Tuzla iletişim!

DKY Business Tuzla iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ön talep toplanan proje "Her açıdan business class bir iş merkezi" sloganıyla basına tanıtılıyor. 

Soğanlık DKY Business Kartal iletişim!

Soğanlık DKY Business Kartal iletişim için 0216 517 9 517 numaralı telefonu arayabilirsiniz. DKY İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede ofislerin alanları 105 ile 931 metrekare arasında değişiyor.

Çorlu Ballı Business Center iletişim bilgileri!

Ballıoğlu İnşaat tarafından Tekirdağ Çorlu'da inşa edilen Ballı Business Center 2 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. İşte Çorlu Ballı Business Center iletişim bilgileri...

Ballı Business Center iletişim bilgileri!

Ballıoğlu İnşaat imzası taşıyan Ballı Business Center Tekirdağ Çorlu'da inşa ediliyor. İşte Ballı Business Center iletişim bilgileri....

Akyapı Plaza 34 iletişim!

Akyapı Plaza 34 iletişim için 444 87 34 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Fiyatların henüz netleşmediği projede 52 adet business ofis ve 11 adet mağaza yer alıyor.

Eşbah Yapı Plaza 34 iletişim!

Teslimlerinin 14 ayda gerçekleşmesi öngörülen projede 52 adet business ofis ve 11 adet mağaza - showroom yer alıyor. Eşbah Yapı Plaza 34 iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 87 34 olarak belirlendi.

Canan Yapı Canan Business iletişim!

Peşinatta yüzde 8 indirim sağlanan proje İstanbul Anadolu Yakası'nda Ataşehir'de inşa ediliyor. Canan Yapı Canan Business iletişim bilgisi kapsamın telefon numarası 0 216 594 90 90 olarak belirlendi.

Kadıköy Business İstanbul iletişim!

Kadıköy Business İstanbul iletişim için 0216 407 24 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ofis fiyatları 317 bin dolardan başlangıç gösteren proje 6 blok halinde inşa ediliyor.

Canan Suadiye Residence iletişim!

Kentsel dönüşüm kapsamında Kadıköy'de Suadiye Mahallesi'nde inşa edilecek olan Canan Suadiye projesi tek blok halinde konut projesi olarak tasarlandı. İşte Canan Suadiye Residence iletişim bilgileri...

Eclipse Maslak Business satış ofisi iletişim!

Eclipse Maslak Business satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire tiplerinden meydana gelen projede toplam 550 adet konut bulunuyor.

Fikirtepe Business Office iletişim!

Ofislerin satış sürecine devam edilen Fikirtepe Business Office iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası şu şekilde: 0 216 407 24 00- 444 60 13. Projede 393 adet ofis ve 22 adet dükkan yer alıyor...

Hitit Business Residence iletişim!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü' nde inşa edilen ve içinde 1+0, 1+1 ve de 2+1 daire tiplerinin yer aldığı Hitit Business Residence iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor...

Beylikdüzü Hitit Business Residence iletişim!

Beylikdüzü Hitit Business Residence iletişim bilgileri haberimizin içinde web adresi ve telefon numarası olarak yer alıyor

Canan Business iletişim Haberi

Canan Business iletişim

Toplam 3 bin 732 metrekarlik alanda yükselen Canan Business projesi toplam 117 adet bağımsız üniteden meydana geliyor. 


Canan Business daire tipleri

Projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon home ofisler bulunuyor.


Canan Business ortak alanları

Projede fitness center, kameralı güvenlik, kapalı otopark, güvenlik ve yüzme havuzu gibi seçenekler yer alıyor.


Canan Business Ataşehir nerede?

İstanbul Anadolu Yakası'nda Ataşehir'de inşa ediliyor.


Canan Yapı Canan Business ne zaman teslim?

Projedeki daire teslimleri Nisan 2016 tarihinde yılında yapılması planlanıyor.


Canan Business hangi firma

Proje Canan Yapı imzasıyla yükseliyor.


Canan Business  ödeme planı

Ödemelere göre 120 ay vadeli banka kredisi kullanabilen projede yüzde 3 indirimle, yüzde 40 peşinat ve kalan tutar yüzde 60'lık kısım için 12 ay vadede 0 faiz firma bünyesinde taksitlendirme uygulanıyor. Projede nakit alımlarda yüzde 8 iskonto uygulanıyor. 


Canan Business...