29 / 04 / 2024

Canan Business ne zaman teslim

Canan Business ne zaman teslim

Ataşehir Canan Business ödemeleri banka kredisi veya firma bünyesinde kredi imkanıyla yapılıyor. 2016 yılında teslim edilecek olan projede 117 adet bağımsız ünite bulunuyor.

Canan Business fiyat!

Canan Business fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Canan Yapı ve İstanbul Yapı imzası taşıyan proje 3 bin 732 metrekarelik arsa üzerinde inşa ediliyor.

Canan Business ne zaman teslim?

Canan Yapı ve İstanbul Yapı tarafından inşa edilen projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Proje Ataşehir'de yükseliyor. Peki Canan Business ne zaman teslim?

Canan Business Ataşehir satış ofisi!

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje Canan Yapı ve İstanbul Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Canan Business Ataşehir satış ofisi telefon numarası 0 216 594 90 90 olarak belirlendi.

Canan Yapı Canan Business iletişim!

Peşinatta yüzde 8 indirim sağlanan proje İstanbul Anadolu Yakası'nda Ataşehir'de inşa ediliyor. Canan Yapı Canan Business iletişim bilgisi kapsamın telefon numarası 0 216 594 90 90 olarak belirlendi.

Ataşehir Canan Business Evleri adres bilgileri!

Canan Yapı ve İstanbul Yapı tarafından hayata geçirilen Canan Business Evleri daire seçenekleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.İşte Ataşehir Canan Business Evleri adres bilgileri...

Ayşe Canan Ediboğlu kimdir? Ayşe Canan Ediboğlu ne iş yapar? Ayşe Canan Ediboğlu kariyeri nedir?

Tüpraş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Ayşe Canan Ediboğlu kimdir? Ayşe Canan Ediboğlu, Lise öğrenimini Ancaster House School’da aldıktan sonra Southampton Üniversitesi’nde (İngiltere) ekonomi alanında yükseköğrenimini bitirmiştir.

U. Şafak Öğün kaç yılında doğdu? Harvard Business School'a neden gitti? Ne zaman genel müdür oldu?

U. Şafak Öğün, ne zaman dünyaya geldi? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Harvard Business School'a neden gitti? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İşte U. Şafak Öğün ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Mevhibe Canan Özsoy kariyerine ne zaman başladı? Mevhibe Canan Özsoy kimdir?

Garanti BBVA'da bağımsız yönetim kurulu üyesi Mevhibe Canan Özsoy kimdir? Mevhibe Canan Özsoy kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Canan Kaftancıoğlu, Kanal İstanbul'a itiraz dilekçesini teslim etti!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Kanal İstanbul Projesi’nin iptali için itiraz dilekçesini bugün Beşiktaş’taki Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne teslim etti...

Deluxia Park Business ofis fiyatları ne kadar?

Toplam 400 adet ofisten meydana gelen Deluxia Park Business projesinde satışlara başladı. Proje "İş hayatına bir tık önde başlayın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki Deluxia Park Business ofis fiyatları ne kadar?

RE/MAX İKON Ataşehir'de Canan Business ofisini açtı!

RE/MAX İKON tarafından CANAN YAPI’nın iş merkezi konseptli yeni projesi CANAN BUSINESS'ın 2.El Yetkili Satış ve Kiralama Ofisi açıldı.

Marmara Kule Business ne zaman bitecek?

Marmara ve Prens Adaları manzarasına sahip olan Marmara Kule projesinde 36 ay 0 faizle ev sahibi olunabiliyor. Peki Marmara Kule Business ne zaman bitecek?

Nef, European Business Awards’da bir ilke imza attı!

Geçtiğimiz yıl European Business Awards’da En İyi Büyüme Stratejisi Kategorisi’nde Ulusal Şampiyon olan Nef, bu yıl aynı kategoride jüri özel ödülüne de layık görüldü. Nef, bu kategoride jüri özel ödülü alan dünyadaki tek gayrimenkul firması oldu.

DKY Kartal Business ne zaman teslim?

DKY Kartal Rezidans 220 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. Proje 331 adet konut ve ticari alanlardan oluşuyor. Peki DKY Kartal Business ne zaman teslim edilecek?

DKY İnşaat Business Kartal satış ofisi!

DKY İnşaat Business Kartal satış ofisi irtibat numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi. FSM Köprüsü’ne 25 dakika yakınlıkta olan projede ofislerin fiyatları 722 bin TL'den başlıyor.

DKY Kartal Business satılık ofis!

DKY Kartal Business satılık ofis fiyatları 722 bin TL'den başlıyor. Aralık 2017 tarihinde teslim edilecek proje FSM Köprüsü’ne 25 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Ataşehir Canan Business ödeme koşulları!

Ataşehir Canan Business ödeme koşulları kapsamında peşin alımlara yüzde 8, banka kredili ödemelere yüzde 3 indirim yapılıyor. Ataşehir Canan Business projesi Nisan 2017'de tamamlanıyor...

Canan Business Ataşehir teslim tarihi!

Canan Business Ataşehir projesinde daire fiyatları 425 bin liradan başlıyor. Canan Business Ataşehir projesinde firma bünyesinde 12 ay vade farksız taksitli ödemeler yapılıyor...

Canan Business ne zaman teslim Haberi

Canan Business ne zaman teslim

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa edilen Canan Business Residence 3 bin 732 metrekarlik alanda yükseliyor. Proje Canan Yapı ve İstanbul Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. 


Ataşehir Canan Business ödemeleri kapsamında nakit alımlarda yüzde 8 iskonto uygulanıyor. Projede 1+1 ve 2+1 home ofislere yer veriliyor. 


Nisan 2017 tarihinde tamamlanması planlanan Canan Business Ataşehir'de 1+1 home ofis fiyatları 425 bin TL ile 490 bin TL, 2+1 home ofis fiyatları 640 bin TL ile 710 bin TL arasında değişiyor. 


Ataşehir Canan Business ödemeleri!

Yüzde 3 indirimle, yüzde 40 peşinatta; kalan yüzde 60'lık kısım için 12 ay vade farksız firma bünyesinde taksit fırsatı sunan Canan Business Rezidans'ta 120 ay vadeli banka kredisi kullanabilmek mümkün.


Canan Yapı Canan Business'ın sosyal yaşam alanları; güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark, fitness center...