05 / 05 / 2024

Canan Hoşgör hamdi alkan

Canan Hoşgör hamdi alkan

Hamdi Alkan, geçen yıl ikinci kez boşandığı Canan Hoşgör’e verdiği Zekeriyaköy ’deki lüks villanın, bir yapım şirketine günlüğü 5 bin liraya kiralandığını öğrenince küplere bindi.

Kuveyt Türk'ten efsane kampanya! Görüntülü görüşme yapanların hesabına 600 TL yatacak! 

Kuveyt Türk'ten görüntülü görüşme yapanlara 600 TL Hoş Geldin Paketi hediye verilecek. İşte detaylar..

Murat Hoşgör kimdir?

Eminevim Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörlüğüne getirilen Murat Hoşgör kimdir? Murat Hoşgör hangi görevlerde bulundu?

Murat Hoşgör Eminevim Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü oldu!

Tasarruf finansman sektörünün öncü şirketleri arasında yer alan Eminevim’de, Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevine Murat Hoşgör getirildi. 

Naci Görür'den kritik İstanbul Depremi uyarısı!

İstanbul'un Avcılar ilçesinde yaşanan ve çevre ilçelerden de hissedilen 3.2 büyüklüğündeki depreme ilişkin açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Naci Görür, "Bu saatten sonra kilitli olan Kumburgaz fayı üzerinde olan depremler hiç hoş değil, rahatsız edici" diye konuştu.

Şahinbey Hoşgör Külliyesi Eğitim Binası'nın temeli atıldı!

Şahinbey Belediyesi ve hayırseverler tarafından inşa ettirilecek olan Hoşgör Külliyesi Eğitim Binası’nın temelleri dualarla atıldı.

Adana'da CBS görüntüleme çalışması sürüyor!

Adana'da CBS görüntüleme çalışması sürüyor. Kozan Kalesi, Karasis Kalesi, Anavarza Kalesi ve Antik Kenti, Hoşkadem Camisi, bedesten gibi tarihi yerlerden alınan görüntüler, aynı anda uydulardan koordinat alınarak etiketleniyor.

Canan Hoşgör, Hamdi Alkan'ın verdiği villayı yapım şirketine kiraladı!

Hamdi Alkan, geçen yıl ikinci kez boşandığı Canan Hoşgör’e verdiği Zekeriyaköy ’deki lüks villanın, bir yapım şirketine günlüğü 5 bin liraya kiralandığını öğrenince küplere bindi.

Emlak Konut Hoşdere'nin havadan son görüntüleri!

Hoşdere Emlak Konutları projesi Başakşehir'e bağlı Hoşdere'de hayata geçiriliyor. 3 etap halinde inşa edilen Hoşdere Emlak Konutları 5 Kasım 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından havadan görüntülendi

Hoşdere Emlak Konutları'nın havadan yeni görüntüleri!

Emlak Konut GYO tarafından Hoşdere bölgesinde hayata geçirilen Hoşdere Emlak Konut projesi 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Canan Rezidans'ın havadan genel görüntüsü!

Canan Residence 23 Ocak 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Ali Ferit Hoşgör vefat etti! Esas Gayrimenkul'un acı günü!

Pegasus Ailesi Destek Hizmetleri Direktörü Ali Ferit Hoşgör vefat etti...

Hoşgörü Anıtı yapılma kararı, İstanbul Valiliği'ne takıldı!

Yerebatan Sarnıcı üzerine 'Hoşgörü Anıtı' yapılması kararı, İstanbul Valiliği'ne takıldı...  

Hoşgörü Anıtı'nın yapılma kararı tartışma yarattı!

Mavi Marmara baskınına tepki olarak Yerebatan Sarnıcı üzerine 'Hoşgörü Anıtı' yapılması kararı tartışma yarattı...  

Canan Hoşgör hamdi alkan Haberi

Canan Hoşgör hamdi alkan

Hamdi Alkan, geçen yıl ikinci kez boşandığı Canan Hoşgör’e verdiği Zekeriyaköy’deki lüks villanın, bir yapım şirketine günlüğü 5 bin liraya kiralandığını öğrenince küplere bindi. Alkan, olayı haftasonu küçük kızı Ayşe’yi gezdirmek için eve gittiğinde öğrendi. Hoşgör’e 30 metreden fazla yaklaşması mahkeme kararıyla yasaklanan yapımcı, eski eşine telefon açarak, şunları söyledi. Bu ne rezalet! Çocuğum tüm gününü set çalışanlarıyla birlikte nasıl...