06 / 05 / 2024

Canbazoğlu Apartmanı

Canbazoğlu Apartmanı

İzmir'de yıkım çalışmalarına başlanan binalardan Canbazoğlu Apartmanı çalışmalar sırasında tamamen çöktü.

Evini kiralamak isteyenler apartman sakinlerinden izin alacak! Kiralık konutlara yeni düzenleme geliyor!

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Adil Karaismailoğlu'un geçtiğimiz günlerde AirBnb ile ilgili düzenleme sinyalleri vermesinin ardından yapılması beklenen düzenlemelerin ayrıntıları belli oldu. Evini kiralamak isteyen apartman sakinlerinden izin alacak...

Gaziantep`te yıkılan Bahar Apartmanı'nın müteahhitti gözaltında! 9 vatandaş hayatını yitirmişti...

Gaziantep'te deprem nedeni ile yıkılan Bahar Apartmanı'nın enkazında gerçekleşen teknik incelemenin ardından ihmali bulunduğu onaylanan müteahhit İbrahim Mustafa Uncuoğlu İstanbul'da gözaltına alındı.

11 kişinin hayatını kaybettiği Yağcıoğlu Apartmanı davası sanıklarına hapis kararı!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremde 11 kişinin yaşamını yitirdiği Yağcıoğlu Apartmanı davası sanıkları için hapis kararı verildi...

İzmir depreminde yıkılan Yağcıoğlu Apartmanı sanıklarına 22.5 yıl hapis istemi!

İzmir'de meydana gelen deprem sırasında yıkılan ve 11 kişinin ölümüne sebep olan 7 kişinin ise yaralandığı Yağcıoğlu Apartmanı ile ilgili yargılanan sanıklar için 22.5 sene hapis cezası istendi.

Alhak İnşaat Yapı Tekstil Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alhak İnşaat Yapı Tekstil Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Canbazoğlu tarafından kuruldu.

Beyoğlu'nda 20 milyon TL'ye icradan satılık apartman ve arsası!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Beyoğlu ilçesi, Kemankeş Mahallesi, 86 ada 30 parselde yer alan apartman ve arsasını 20 milyon TL'ye icradan satıyor...

Alkas İnşaat Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkas İnşaat Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Canbazoğlu tarafından kuruldu.

Yıkılan 24 daireli apartmanın yerine 20 daire yapıldı! Depremzedeler şaşkına döndü!

Yıkılan 24 konutlu Saraçoğlu apartmanının yerine 20 evli bina inşa edilmesiyle, 18 senedir bu apartmanda oturan Esin Kütük, "Şu an inşa edilen binalarda 24 eksik daire var bize 3-4 seçenek sundular. Beynimizden vurulmuşa döndük. Hiç bu kadar ağlamamıştım" diye konuştu.

Yağcıoğlu Apartmanı'nın müteahhidi: Yıkılmanın sebebi kolonun kesilmesi!

İzmir depreminde bir bloğu yıkılan Yağcıoğlu Apartmanı'na yönelik açılan davanın duruşması bugün görüldü. Sanık müteahhit  Ş.A, kendisini savundu.

İzmir depreminde yıkılan Yağcıoğlu Apartmanı'nın kolonları kesilmiş!

11 kişiye mezar olan Yağcıoğlu Apartmanı’nda kolonların kesildiği, kirişlerin kırıldığı, zeminin su aldığı belirlendi.

İzmir depreminde çöken Yağcıoğlu Apartmanı ile ilgili yeni gelişme!

İzmir depreminde yıkılan ‘Yağcıoğlu Apartmanı' ile ilgili yeni gelişme ortaya çıktı.  Projede aykırı yapılan bodrumdan ilk günden beri su çıktığı, betonun yumuşadığı belirtildi.

Galata Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taah.Tur.Ve Tic.A.Ş.Ali Hoca Apartmanı Otel Pansiyon İşlet. Şubesi açıldı!

Galata Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taah.Tur.Ve Tic.A.Ş.Ali Hoca Apartmanı Otel Pansiyon İşlet. Şubesi Beyoğlu’nda açıldı.

İzmir'de çöken Emrah Apartmanı'nın müteahhidinin oğluna takipsizlik kararı!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen ve büyük yıkıma sebep olan 6.6 şiddetindeki depremde 32 kişinin yaşamını yitirdiği Emrah Apartmanı’nın müteahhidi Hayati Uzun’un oğlu Murat Bora Uzun hakkında, kovuşturmaya yer olmadığına ilişkin karar alındı. 

Canbazoğlu Apartmanı Haberi

Canbazoğlu Apartmanı

İzmir'de dün yıkım çalışmalarına başlanan binalardan Canbazoğlu Apartmanı çalışmalar sırasında tamamen çöktü.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, depremde yıkılan Rızabey Apartmanı yakınındaki ağır hasarlı Canbazoğlu Apartmanı'nda dün başlayan yıkım çalışmaları bugün de sürdü.

Ekiplerin çalışması sırasında bina tamamiyle yıkıldı. Ekiplerin önceden geniş güvenlik önlemleri almaları sayesinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı belirtildi. Şehirde ağır hasarlı olan ve acil yıkım kararı verilen binaların yıkım çalışması ise devam ediyor.

SAÜ ekibi İzmir depremi raporunu açıkladı: Hasarlı ve yıkılan binalarda kolonlar...