03 / 05 / 2024

Canbolu Kavşağı imar planı

Canbolu Kavşağı imar planı

Bursa Canbolu Kavşağı'nda yürütülmesi planlanan 'Yeni İmar Çalışması'nın, başta arsa ve arazi sahipleri olmak üzere, tüm Karacabey'in yararına olduğu bilgilerine yer verildi.

Bağcılar Mahmutbey Doğu Kavşağı imar planı askıda!

İstanbul Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Doğu Kavşağı - Batı Kavşağı Arası Güney Yan Yolları Revize Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli askıda...

Tuzla İçmeler ve Esenyalı Kavşağı imar planı askıda!

İstanbul Tuzla İlçesi, İçmeler ve Esenyalı Kavşağı ile E - 5 ve Demiryolu Arası 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı 24 Temmuz'da askıdan indirilecek...

Sultangazi Metris Kavşağı imar planı tadilatı askıda!

Sultangazi Metris Kavşağı - Avrupa Konutları Arası Tem Güney Yan yolu Yol Kavşak Uygulama Revize Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Tuzla İçmeler E-5 Köprülü Kavşağı 1.etap imar planı askıda!

İstanbul Tuzla İlçesi, İçmeler Mahallesi, E-5 İçmeler Köprülü Kavşağı 1.Etap 1/5000 ölçekli İlave Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli İlave Uygulama İmar Planı teklifi askıya çıkarıldı...

Edirne Keşan'daki Dörtyol Kavşağı'nın imar planına onay verilmedi!

EDİRNE'nin Keşan İlçesi'nde Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından köprülü olarak yeniden düzenlenen Dörtyol Kavşağı'nın imar planına, Keşan Belediye Meclisi tarafından CHP ve MHP’li üyelerin karşı oyuyla onay verilmedi.

Bursa Canbolu Kavşağı yeni imar planı Karacabey'in yararına!

Bursa Canbolu Kavşağı'nda yürütülmesi planlanan 'Yeni İmar Çalışması'nın, başta arsa ve arazi sahipleri olmak üzere, tüm Karacabey'in yararına olduğu bilgilerine yer verildi.

Kuzey Marmara Otoyolu Başakşehir Kavşağı imar planı askıda!

Kuzey Marmara Otoyolu projesinin Başakşehir İlçesi-İstoç Bağlantısı Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliklerinde yer alan Mahmutbey - Odayeri Başakşehir Kavşağı imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Topçular Köprülü Kavşağı’nda sona gelindi!

Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen ve Kocaeli Büyük Şehir Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirilen D-100 Topçular Köprülü Kavşağı’nın inşasında sona gelindi.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı çalışmaları sürüyor!

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı şantiyesindeki çalışmalar devam ediyor.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nda son durum ne?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı şantiyesindeki çalışmalar devam ediyor, proje kapsamında 6 bin 700 metre yol yapılacak.

Kocaeli TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nda son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı şantiyesindeki çalışmalar devam ediyor. OSB’ye ulaşımı daha güvenli bir şekilde sağlanacak.

Goodyear Kavşağı’nda son çalışmalar yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın D-100 Karayolu Yahya Kaptan-Goodyear bölgesinde gerçekleştirdiği köprülü kavşak çalışmasında sona gelindi. Kavşağın büyük bölümü trafiğe açıldı.

Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı'nda sona gelindi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı’nda yürüttüğü inşaat çalışmalarında son aşamaya geldi, 29 milyon TL’ye mal olan kavşak, normal süreden 3 ay önce, yeni yılın ilk günlerinde araç trafiğine açılacak.

Canbolu Kavşağı imar planı Haberi

Canbolu Kavşağı imar planı

İstanbul- Bursa- İzmir otobanının kilit noktalarından biri olan Karacabey'de, projenin geçtiği her bölgede olduğu gibi Karacabey Canbolu Köprüsü civarında da arsa sahiplerine önemli kazanımlar ortaya çıkması öngörülürken, Karacabey Belediyesi'nden bölgedeki yeni imar planına ilişkin önemli bir açıklama yayınlandı. 

Belediyeden yapılan açıklamada, yeni otoban güzergâhında yer alan Canbolu Kavşağı'nda yürütülmesi planlanan 'Yeni İmar Çalışması'nın, başta arsa ve arazi sahipleri olmak üzere, tüm Karacabey'in yararına olduğu bilgilerine yer verildi. 


İstanbul-Bursa-İzmir otobanının Karacabey Canbolu Köprüsü civarından geçecek bölümü ile otoban yüklenici firması tarafından geçtiğimiz günlerde düzenlenen bilgilendirme toplantısmda görüşülen konulara açıklık getiren Karacabey Belediyesi, yaptığı açıklamayla imar planlarının aleni olduğunu belirterek, tüm Karacabey'i şaha kaldıracak bu projede, parsel maliklerinden gizli bir iş yapılmasının da mümkün olmadığını açıkladı. Açıklamada, böylesine büyük kavşaklar etrafında; çeşitli fabrikalar,...