03 / 05 / 2024

Canbolu Kavşağı yeni imar planı

Canbolu Kavşağı yeni imar planı

Bursa Canbolu Kavşağı'nda yürütülmesi planlanan 'Yeni İmar Çalışması'nın, başta arsa ve arazi sahipleri olmak üzere, tüm Karacabey'in yararına olduğu bilgilerine yer verildi.

Sakarya Yazlık Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yazlık Kavşağı’nda hayata geçirilecek yeni ulaşım projesi için çalışmaların başladığını söyledi.

Sakarya Topça Kavşağı'nın ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya'dakiTopça Kavşağı’nda yapılacak yeni ulaşım projesi için ihaleye çıkıldığını belirtti.

Sakarya Yazlık Kavşağı'nın ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Yazlık Kavşağı’nda hayata geçirireceği yeni ulaşım projesinin ihalei gerçekleşti.

Ordu Soya Kavşağı tamamlandı!

Yol ve kavşak yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi yeni sanayi kavşağındaki sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı.

Gaziantep Yeni Köprülü Kavşağı'nın inşaatı başladı!

Gaziantep'te hayata geçirilecek olan yeni köprülü kavşağın inşaatı başladı. Projenin 8 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Karaman'a yeni köprülü kavşak!

Karaman Belediyesi kentte ulaşımı rahatlatmak ve modern hale getirmek için yatırımlarına devam ediyor. Belediye bu kapsamda Sanayi Kavşağı (Bisikletli Kavşak) diye bilinen noktaya yeni bir köprülü kavşak daha inşa edecek.

Denizli Zeybek Köprülü Kavşağı açılıyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi kapsamında açıkladığı Zeybek Kavşağı’ndaki yeni köprülü kavşak projesi hizmete giriyor. 8 Şubat 2017 Çarşamba gününden itibaren Denizli-Ankara Karayolu ulaşımı yeni köprülü kavşaktan sağlanacak.

Denizli, yeni köprülü kavşağına kavuşuyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi kapsamında açıkladığı Zeybek Kavşağı’ndaki yeni köprülü kavşak projesi hizmete açılıyor.

Ordu Yeni Sanayi Kavşağı'nda altyapı çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu'da trafiği rahatlatacak ve çevre yolunun Karadeniz sahil yoluna bağlantısını sağlayacak yeni sanayi kavşağında çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir ekipleri, altyapı çalışmalarını sürdürüyor.

Afyonkarahisar Özdilek Kavşağı'na yeni köprü!

Afyonkarahisar'da Özdilek Kavşağında yapımı tamamlanan köprü açıldı. Bergiz İnşaat firmasının yetkilileri, köprünün kısa sürede yapıldığını belirtti.

Erzurum Telsizler Kavşağı'na yeni park!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, merkez Palandöken ilçesindeki Yıldızkent semtinde bulunan Telsizler Kavşağı’na park yapıyor.

Akçaabat Yıldızlı Yonca Kavşağı inşaatı ne durumda?

Trabzon Akyazı Stadı ve çevresinde projeler sebebiyle karayolları tarafından yeni bağlantı yolları yapılıyor. Bu kapsamda Akçaabat Yıldızlı'da projelendirilen yonca kavşağında yapımı tam gaz devam ediyor.

Bağcılar Ateştuğla Kavşağı yenilendi!

Bağcılar’da trafiğin rahatlaması amacıyla düzenleme çalışması tamamlanan Ateştuğla Kavşağı yeni bir çehreye kavuştu. Bölgedeki trafik akışının rahatlaması ve peyzaj düzenlemesi ile de göze hoş gelen görsellik sağlandı.

Canbolu Kavşağı yeni imar planı Haberi

Canbolu Kavşağı yeni imar planı

İstanbul- Bursa- İzmir otobanının kilit noktalarından biri olan Karacabey'de, projenin geçtiği her bölgede olduğu gibi Karacabey Canbolu Köprüsü civarında da arsa sahiplerine önemli kazanımlar ortaya çıkması öngörülürken, Karacabey Belediyesi'nden bölgedeki yeni imar planına ilişkin önemli bir açıklama yayınlandı. 

Belediyeden yapılan açıklamada, yeni otoban güzergâhında yer alan Canbolu Kavşağı'nda yürütülmesi planlanan 'Yeni İmar Çalışması'nın, başta arsa ve arazi sahipleri olmak üzere, tüm Karacabey'in yararına olduğu bilgilerine yer verildi. 


İstanbul-Bursa-İzmir otobanının Karacabey Canbolu Köprüsü civarından geçecek bölümü ile otoban yüklenici firması tarafından geçtiğimiz günlerde düzenlenen bilgilendirme toplantısmda görüşülen konulara açıklık getiren Karacabey Belediyesi, yaptığı açıklamayla imar planlarının aleni olduğunu belirterek, tüm Karacabey'i şaha kaldıracak bu projede, parsel maliklerinden gizli bir iş yapılmasının da mümkün olmadığını açıkladı. Açıklamada, böylesine büyük kavşaklar etrafında; çeşitli fabrikalar,...