06 / 05 / 2024

Caner Bingöl re pie

Caner Bingöl re pie

Caner Bingöl, Re-Pie Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi'nde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor. Peki Caner Bingöl kimdir? Caner Bingöl daha önce hangi görevleri yürüttü?

SON DAKİKA DEPREM: Bingöl 4.2 büyüklüğünde deprem oldu!

Son dakika: Bingöl'de 4.2 büyüklüğünde deprem oldu. AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesine göre Bingöl'ün Sarıbudak ilçesinde 4.2 şiddetinde bir deprem meydana geldi. İşte son dakika deprem listesi...

SONDAKİKA! Bingöl'de deprem oldu!

AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre, Bingöl'ün Genç ilçesinde 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi. Bu haber son dakika olarak duyuruldu.

Tekin Bingöl'den özelleştirme tepkisi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı verilerine göre, 2002'ye kadar geçen 16 senede toplam 8 milyar dolar tutarlı özelleştirme işlemi gerçekleştirildi. CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, konuya tepki gösterdi.

Caner Bingöl kimdir?

Caner Bingöl, Re-Pie Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi'nde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor. Peki Caner Bingöl kimdir? Caner Bingöl daha önce hangi görevleri yürüttü?

Bingöl'deki 600 yıllık cami restore ediliyor!

Bingöl’de önceki yıl yaşanan depremde minaresi ve abdesthanesi zarar gören, 600 yılı aşkın süre önce yapıldığı bilinen tarihi Balaban Bey Camisinin restorasyon çalışması başladı.

Bingöl'de sıfır konut tercih ediliyor!

TÜİK 2017 yılı Şubat ayı verileri açıklandı. İstatistiklere göre, Bingöl'de şubat ayında 25'i ipotekli olmak üzere 179 konutun satışı gerçekleşti.

Bingöl Kültür Mahallesi'nde kentsel dönüşüme tepki!

Bingöl Kültür Mahallesi'nde gerçekleşen kentsel dönüşüm çalışmaları halkın tepkisine yol açtı. Bölgede arsa değerine göre hak sahiplerine verilen dairelerin sayısı az bulundu.

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bingöl İnönü mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 7 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile açık satışa sunuluyor.

Bingöl’de konut satışları Temmuz'da yüzde 52 arttı!

Bingöl’de konut satışları geçtiğimiz Temmuz ayında, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 52, Ocak-Temmuz döneminde ise, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 103 oranında arttı.

TOKİ Bingöl İnönü'deki 15 konutu satıyor!

TOKİ, Bingöl İnönü Mahallesi'nde 15 konutu satışa çıkardı. Ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Ziraat Bankası aracılığıyla satılacak.

Bingöl Devlet Hastanesi’nin yapım süresi mi uzatıldı?

Yapımına 2010 yılında başlanan ve 3 yıl içinde teslim edilmesi planlanan yeni Bingöl Devlet Hastanesi'nde ceza alınmaması için süre uzatımına gidildi iddiası gündemde.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvuruları!

TOKİ'nin Bingöl İnönü Mahallesi projesinde yer alan 8 adet konut için ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağıyla açık satış sürüyor. İşte, TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvuruları...

Bingöl’de konut satışları Mart'ta yüzde 14 arttı!

Bingöl’de konut satışları Mart'ta, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 14, Ocak-Mart döneminde ise geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 78 oranında arttı. Mart ayında satışı yapılan konutların yüzde 7’sini ise ipotekli konut satışları oluşturdu.

Caner Bingöl re pie Haberi

Caner Bingöl re pie

Caner Bingöl kimdir?

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden mezunu Caner Bingöl; aynı fakültede Şehir Planlama Bölümü’nde çift lisans eğitimini tamamladı.

Caner Bingöl, mezuniyetten sonra; Ensar İnşaat, Mimarlık, Planlama, Gayrimenkul ve Danışmanlık Limited Şirketi’ni kurdu.

Bingöl, planlama ve mimari proje çalışmalarına ek olarak inşaat ve gayrimenkul geliştirme projeleri ile de sektörde yer aldı

Bingöl, gayrimenkul sektöründe bugüne değin 310 bin metrekare ticari gayrimenkul, 600 bin metrekare konut ve 6 milyon metrekare arazi geliştirme projelerini yönetti.

Türkiye genelinde birçok büyükşehirde planlama çalışmalarını yürütmüştür ve GYODER ile KONUTDER üyesi markalı konut üreticileri ile çalışıyor ve çeşitli alanlarda karma projeler geliştiriyor.

Caner Bingöl, kamu kurumlarına yatırım projeleri için danışmanlık desteği de veriyor.

Bingöl, Re-Pie Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev...