25 / 05 / 2024

Caner Ceylan

Caner Ceylan

CMC Turizm Yapı ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Cemre Ceylan, Caner Ceylan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de Beykoz, Kavacık, Orhan Veli Kanık Caddesi'nde kuruldu.

Ceylan Zer Kartal satılık daire!

Toplam 320 daireden meydana gelen Zer Kartal Evleri'nde banka kredisi kullanılarak daire sahibi olunabiliyor. Ceylan Zer Kartal satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Zer Kartal Ceylan fiyatları!

27 Eylül'de satışa çıkması planlanan Zer Kartal projesi 320 daireden meydana geliyor. Zer Kartal Ceylan fiyatları metrekare birim bazında 4 bin 600 TL'den başlıyor.

Ceylan İnşaat Zer Kartal fiyatları!

Zer Kartal Konutları 1+1'den 3+1'e kadar tasarlanıyor. Ceylan İnşaat tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor...

Ceylan İnşaat’tan Kurban Bayramı’na özel yüzde 10 indirim!

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında Kadıköy Göztepe’de hayata geçirdiği Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları ile Ceylan İnşaat; Kurban Bayramı’nı özel bir kampanyayla kutluyor. Alıcılarına

Ceylan İnşaat Zer Kartal fiyat!

Ceylan İnşaat Zer Kartal'da metrekare birim fiyatı 4 bin 600 TL olarak belirlendi. Zer Kartal projesinde 90 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

TÜMSİAD üyeleri Ceylan İnşaat’ın yemeğinde bir araya geldi!

Ceylan İnşaat’ın bu yıl 5’incisini düzenlediği ‘Geleneksel Dostlar ile Yaz Sohbetleri’ yemeği, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) üyelerinin katılımıyla Çamlıca Nagehan Restaurant’ta gerçekleşti.

Muammer Ceylan'dan ev sahibi olmak isteyenlere uyarılar!

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, konut sahibi olmak isteyenlere uyarılarda bulundu. Ceylan, vatandaşları, konut projesi henüz bitmediyse mutlaka ruhsatı sorgulaması gerektiği konusunda uyardı.

Ceylan İnşaat Zer Göztepe satılık daire!

Toplam 675 daireden oluşan Ceylan İnşaat Zer Göztepe projesi Ceylan İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Ceylan İnşaat Zer Göztepe satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Ceylan İnşaat'tın Zer Göztepe projesiyle Fikirtepe'ye 675 konut geliyor!

Ceylan İnşaat'tın Zer Göztepe projesiyle Fikirtepe'ye 675 konut geliyor. Proje 3 blok şeklinde yükselecek.

Ceylan İnşaat Zer Göztepe görselleri!

Toplam 675 konuttan meydana gelen Zer Göztepe projesi 2020 yılı içerisinde teslim edilmeye hazırlanıyor. Ceylan İnşaat Zer Göztepe görselleri haberimizin içinde yer alıyor.

Caner Erkin ve Şükran Ovalı Acarkent'ten villa aldı!

Futbolcu Caner Erkin ile oyuncu Şükran Ovalı, Beykoz Acarkent'ten lüks bir villa satın aldı.

Ceylan İnşaat Türkçe isim geleneğini sürdürüyor!

Ceylan İnşaat, geçmişte olduğu gibi hayata geçireceği yeni projelerinde de de kullanacağı isimlerin Türkçe olması konusunda hassasiyet göstereceğini açıkladı.

Ceylan İnşaat'tan 90 ay vade de 0 faiz fırsatı!

Ceylan İnşaat ev almak isteyenlere özel ödeme planı sunuyor. Firma, Konut satışlarında 90 ay vade de ‘0’ faiz uygulaması başlattı.

Caner Ceylan Haberi

Caner Ceylan

CMC Turizm Yapı ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Cemre Ceylan, Caner Ceylan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de kuruldu. 


CMC Turizm Yapı ve Danışmanlık Anonim Şirketi iş konusu; 1- Kar amacıyla yerli ve yabancı turistlere; ulaştırma, konaklama, gezi,  spor ve eğlence imkanları sağlamak, onlara turizmle ilgili bilgiler vermek bu konuya ilişkin tüm hizmetleri yapmak. 2- Turizm amaçlı her türlü restoran, lokanta, cafe, müzikli, müziksiz eğlence yerleri, kahvehaneler, kafeteryalar, marketler, sergi alanları, dağ evleri, büfe, Otel, motel, pansiyon, tatil köyü, kamping, dinlenme evleri, ören yerleri,  plaj, termal istasyonları gibi konaklama, dinlenme,  gezme, eğlenme yerleri ile her türlü turistik tesisler işletmek, kiralamak, kiraya vermek, inşaatını yapmak, satın almak, satmak ve bununla ilgili olarak her türlü altyapı ve üst yapılarını...