04 / 05 / 2024

canik 2016 kentsel dönüşüm projeleri

canik 2016 kentsel dönüşüm projeleri

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Canik, eğitim, kültür, sanat, spor merkezleri ve modern şehirciliği ile model bir kent. En büyük kentsel dönüşümü yapan, en fazla eğitim yatırımı yapan belediyeyiz." dedi.

Samsun Canik'te kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 45'i tamamlandı!

Samsun'un Canik ilçesinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar hızlandı. Proje dahilinde çalışmaların yüzde 45'i tamamlandı.

Samsun Canik kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? 

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Canik'te hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz devam ediyor. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, inşaat çalışmalarının yüzde 22'sinin tamamlandığını dile getirdi. 

Çiğdem Karaaslan: Samsun Canik'te dönüşümü başlattık!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan yaptığı açıklamada, "Bakanlığımızla gerçekleştirdiğimiz görüşmeler sonunda kentsel dönüşümü Canik'te ve il genelinde hayata geçirmeye başladık." dedi.

Samsun Soğuksu Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor!

iamsun ili Canik ilçesi Soğuksu Mahallesi Muhtarı olan Adem Çetir, mahallede en büyük sorunun kentsel dönüşüm olduğunu, bölgedeki tüm vatandaş dönüşüm çalışmalarının gerçekleşmesini bekliyor.

2019 kentsel dönüşüm faiz desteği ne kadar?

Bakanlar Kurulu tarafından belirlenen oranlarda Dönüşüm Projeleri Özel Hesabından karşılanmak üzere faiz desteği veriliyor. Peki 2016 kentsel dönüşüm faiz desteği ne kadar?

Canik kentsel dönüşümle yeni bir şehir haline dönüştü!

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, eğitimden kültüre, ticaretten kentsel dönüşüme kadar birçok alanda en hızlı gelişen ilçenin Canik olduğunu ve 15 yılda adeta yepyeni bir şehir haline dönüştüğünü söyledi.

Samsun Canik'te kentsel dönüşüm atağı!

Samsun için vizyon projeleri geliştirdiklerini söyleyen Samsun Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ''Kentsel dönüşüm yatırımlarıyla yılda yüzbinlerce insanımız Canik'e geliyor'' dedi.

Samsun Canik, kentsel dönüşümde örnek ilçe oldu!

Samsun Canik Belediyesi, ilçeyi son 5 yılda hayata geçirdiği projelerle geliştirdi. 15 yılda sosyal kültürel ve ekonomik dönüşümün sağlandığı ilçe kentsel dönüşümde örnek ilçe oldu.

Pendik'te her 4 konuttan 1'i kentsel dönüşümle yapıldı!

Pendik Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü'ne göre, bölgede 2013-2016 yılları arasında 617 riskli bina kentsel dönüşüm kapsamına alındı. Verilere göre, kentsel dönüşümün gerçekleştiği inşaatların oranı yüzde 25'e ulaştı.

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü Ankara'da!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 2016 yılı Faaliyet Raporu'nu yayınladı. Rapordaki maddeler de en dikkat çekici madde ''Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesinin Ankara'da yürütülmesi'' kararı oldu.

Ali Kılıç: Kentsel dönüşümde Türkiye modeli yarattık!

Maltepe Belediyesi’nin 2016 yılı Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi. Belediye Başkanı Kılıç, kentsel dönüşümde bir Türkiye modeli yarattıklarını belirtti.

Samsun Canik Gülsan Sanayi Sitesi'nin imar planı iptal edildi!

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin Canik Gülsan Sanayi Sitesi'nde hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesine karşı açılan davada imar planının iptal edilmesine karar verildi.

Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesinde mağduriyet yaşanmıyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından başlatılan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, büyük bir hızla devam ediyor. İlk harcı 13 Ekim 2015’te atılan ve 4 etap halinde gerçekleştirilen projede, 2016 yılı içinde 3 etabın birden temeli atıldı.

canik 2016 kentsel dönüşüm projeleri Haberi

canik 2016 kentsel dönüşüm projeleri

Canik Belediyesi tarafından Canik Kültür Merkezi’nde düzenlenen iftar yemeğine Başkan Osman Genç'in yanısıra Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve belediye bünyesinde görev yapan çalışanlar ile aileleri katıldı.  İftar yemeği öncesinde masaları tek tek dolaşan ve belediye çalışanları ile ailelerine hayırlı iftarlar dileyen Başkan Genç, büyük bir aile olduklarını belirterek, bu birlikteliğin başarıyı getirdiğini söyledi.


GÜÇLÜ BİR BELEDİYEYİZ


Başkan Osman Genç, yaptığı konuşmada, "Canik Belediyesi olarak güçlü bir belediyeyiz. Hayata geçirdiğimiz projelerle Türkiye’nin gözbebeği ilçesiyiz. Bizim amacımız bu milletin hayat kalitesini ve yaşam standardını yükseltmek. Bu işi yaparken de tek başına yapamazsınız, bu iş ekip işidir. Bu ekibin ana oyuncuları da çalışanlarımızdır. Çalışanlarımız ve aileleriyle birlikte iftar açması bizleri mutlu etmiştir" dedi.


CANİK, MODEL BİR ŞEHİR


Canik'in artık bir çok alanda marka olduğuna işaret eden...