06 / 05 / 2024

Canik engelsiz projeleri

Canik engelsiz projeleri

Canik Belediyesi tarafından yapımına başlanan Engelsiz Kafe ve Park inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Canik Belediyesi’nin Kuzey Yıldızı Mahallesi’nde başlattığı Engelsiz Kafe ve Park çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Samsun Canik'te kentsel dönüşüm atağı!

Samsun için vizyon projeleri geliştirdiklerini söyleyen Samsun Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ''Kentsel dönüşüm yatırımlarıyla yılda yüzbinlerce insanımız Canik'e geliyor'' dedi.

Türkiye'nin ilk engelsiz meslek lisesi gelecek yıl açılacak!

Konut yapımının yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri de yürüten TOKİ'nin, Serebral Palsili çocuklar için inşa ettiği Türkiye'nin ilk engelsiz meslek lisesi, gelecek eğitim-öğretim yılında faaliyete başlayacak

Ankara Etimesgut'a engelsiz yaşam merkezi yapılıyor!

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, ilçeyi şantiyeye döndürdüklerini belirtti. Demirel, yeni projeleri Engelsiz Yaşam Merkezinin inşaatının hızla devam ettiğini söyledi.

Canik Yeni Mahalle'deki dönüşüm Türkiye'ye örnek olacak!

Hükümetin ortaya koyduğu gelecek vizyonu doğrultusunda "Yepyeni Canik" sloganıyla şehri geleceğe taşıdıklarını belirten Başkan Osman Genç, “2015 yılında önemli projeleri hayata geçirdik, yeni yılda da yepyeni projelerle 2023’e koşacağız" dedi.

Canik Engelsiz Kafe ve Hanımlar Lokali projeleri yaz kadar açılacak!

Canik Belediyesi tarafından engelli vatandaşlara yönelik yapılan Engelsiz Kafe ve Park ile kadınlara yönelik hayata geçirilen Hanımlar Lokali inşaatı hızla ilerliyor.

Canik'teki Engelsiz Kafe'de sona gelindi!

Belediye Başkanı Osman Genç, kentsel dönüşüm projesi alanı içerisinde yer alan 3 bin metrekare alanda Engelsiz Kafe'nin yakın zamanda tamamlanacağı müjdesini verdi.

Canik'te engelsiz kafe ve park inşaatı devam ediyor!

Canik Belediyesi tarafından yapımına başlanan Engelsiz Kafe ve Park inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Canik Belediyesi’nin Kuzey Yıldızı Mahallesi’nde başlattığı Engelsiz Kafe ve Park çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Canik Projeler İlçesi olmaya devam ediyor!

"Yepyeni Canik" sloganıyla şehri geleceğe taşıdıklarını belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 2015 yılında da önemli projeleri hayata geçireceklerini söyledi...

Anadolu Yakası yeni konut projeleri 2013!

Anadolu Yakası yeni konut projeleri ile ilgili tüm detayları bu haberde sizler için bir araya getirdik. İşte yeni satışa çıkan konut projelerinde fiyatlarlar, ödeme seçenekleri, sosyal imkanı ve daha fazlası...

Çeşme için bir fikrim var yarışmasına fikir projeleri yağdı!

Çeşme Turistik Otelciler Birliği'nin geçen yıl açtığı "Çeşme için bir fikrim var" yarışmasına fikir projeleri yağdı

Eskişehir Odunpazarı'nda Engelsiz Park hizmete açıldı!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi yine bir ilke imza atarak, engelli vatandaşların rahatlıkla kullanabilmesi için inşa ettiği “Odunpazarı Engelsiz Park’ı” düzenlenen törenle hizmete açtı.

Aliağa Belediyesi, Engelsiz Park Cafe'nin açılışını yaptı!

10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası kapsamında, Aliağa’da Belediyenin engellilere tahsis ettiği ve Türkiye’ye örnek model olan Engelsiz Park Cafe’de etkinlikler yapıldı.

TOKİ'nin yeni projeleri düşük katlı konutlardan oluşacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Konya, Kayseri, Muğla, Karabük, Manisa ve Yozgat'ta hayata geçirilecek projeleri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın isteği ile düşük katlı olarak tasarladı...

Canik engelsiz projeleri Haberi

Canik engelsiz projeleri

Yepyeni Canik hedefiyle yola çıkılan yeni dönem projeleri arasında yer alan Engelsiz Kafe ve Park çalışmalarını yerinde inceleyen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Osman Genç, 7’den 77’ye herkes için engelsiz bir şehir hedeflediklerini söyledi.



ENGELSİZ BİR ŞEHİR İÇİN

Engelli olanın insan değil, şehirler olduğuna dikkat çeken Genç, "İnsanlar istedikleri kuruma, istedikleri yere rahatça ulaşamıyorsa o şehir engellidir. 21. yüzyılda herkesin, her yere ulaşabildiği bir şehir ortaya koymalıyız. İnsanlarımız şehirleri engelsizce kullanmalıdır. Her insanımız kaldırımından binalarına, ulaşımına kadar her haliyle engelsiz bir şehirde yaşamanın keyfini yaşama hakkına sahiptir. Hayata geçirdiğimiz Engelsiz Kafe ve Park, bu anlayışla hazırladığımız bir projedir" dedi.



ENGELLİLER ÇALIŞACAK

Belediye olarak hedeflerinin herkes için bir şehir ortaya çıkarmak olduğunu belirten Başkan Genç, "Engelsiz Kafemizden herkes...