06 / 05 / 2024

canike ikinci devlet üniversitesi mi yapılacak

canike ikinci devlet üniversitesi mi yapılacak

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "2. devlet üniversitesi için Düvecik'te 138 dönüm yer ürettik. Yerimizi Ondokuz Mayıs Üniversitesi'ne devrettik ve 2. devlet üniversitesinin kuruluşu için YÖK'e başvuru yapıldı" dedi...

İkinci el araç alımlarına kısıtlama getirildi! Bunu yapanların cezası 300 bin TL...

Otomotiv piyasasında kriz gittikçe büyüyor. Devlet ikinci el araç fiyatlarını düşürmek için yen, uygulamaları tek tek hayata geçiriliyor. Ticaret Bakanlığı yıllık 3 adet olan araç satın alma hakkını değiştirdi. İşte yeni uygulama, bunu yapana büyük ceza geliyor...

İkinci el otomobil satışlarına kısıtlama getirildi! Cezası büyük...

Otomotiv piyasasında yeni gelişmeler yaşanıyor. Özellikle ikinci el otomobil satışları ile ilgili devlet yeni uygulamaları hayata geçirmeye başladı.

İkinci el araç almanın tam zamanı mı? Ne zaman araba almalıyız? Fiyatlar daha da mı düşecek?

Devlet eli ile ikinci el otomobil satışlarına 6 ay ve 6 km şartı gelmesi ile birlikte piyasada büyük fiyat düşüşlerinin yaşandığı görülüyor. Peki, araba almak için doğru zaman mı? Ne zaman araba almalıyız? İşte detaylar…

Gaziantep Bilişim ve Teknoloji Üniversitesi kente değer katacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’e kurulacak ikinci devlet üniversitesi için adeta Ankara-Gaziantep arasında mekik dokudu.

Esenler'e 500 yataklı devlet hastanesi müjdesi!

Esenler, 103 yataklı Esenler Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nden sonra 500 yataklı ikinci devlet hastanesine de kavuşacak. Esenler'deki Askeri bölgenin ilk etabında hayata geçirilecek dev hastane için proje çalışmaları başladı.

Samsun'a ikinci devlet üniversitesi müjdesi!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Samsun'a ikinci bir devlet üniversitesini açıyoruz. Doğrudan şehrimizin ismini verdiğimiz Samsun Üniversitemizin kuruluşuyla ilgili karar, önceki gün Yükseköğretim Kurulumuzda alındı" dedi.

Ünye Eski Devlet Hastanesi arazisi ikinci kez satıştan döndü!

Ünye’nin en gözde yerlerinden olan Burunucu Mahallesi’ndeki eski devlet hastanesi arazisi ikinci kez satışa çıkartılsa da ihaleye katılan olmadığı için satıştan döndü.

Sakarya'ya 2. devlet üniversitesi geliyor!

Tek üniversitesi bulunan ve yaklaşık 95 bin öğrenci sayısına ulaşan Sakarya'ya ikinci bir devlet üniversitesi kurulması için çalışma başlatıldı.

Milas'a hastane ve TOKİ müjdesi!

Milas'ın Sakarkaya Mahallesi'nde sentetik yüzeyli futbol sahası için temel atma töreni düzenlendi. Milletvekilii Hasan Özyer: "Milas'ta ikinci devlet hastanesinin ihalesi bir ay sonra yapılacak. 2. Etap TOKİ Konutları için de girişimler devam ediyor"dedi.

Beylikdüzü Devlet Hastanesi'nin açılışı ikinci kez ertelendi!

Beylikdüzü Devlet Hastanesi'nde açılış 29 Ekim olarak belirlenmiş ancak sonrasında ertelenmiş yaz ayları olarak planlanıyordu. Şimdi ise 2016 yılının ilk ayları olarak planlanıyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı'na ikinci pist yapılacak

Devlet Hava Meydanları işletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım, Sabiha Gökçen Havalimanına ikinci pist yapılması için geçen yıl yapılan ihaleyi kazanan YSE Yapı firması ile sözleşme imzalanacağını belirtti.

Sabiha Gökçen Havalimanı'na ikinci pist yolda!

DEVLET Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım, Sabiha Gökçen Havalimanı'na ikinci pist yapılması için geçen yıl yapılan ihaleyi kazanan YSE Yapı firmasıyla sözleşme imzalanacağını belirtti.

Varşova Metrosu'nun ikinci etabını Türk firma inşa etti!

Varşovalıların 2. Dünya Savaşı sonrası Sovyetler Birliği Devlet Başkanı Stalin’den yapmasını istediği metronun ikinci etabını bir Türk firması yaptı. Ekonomi Bakanı Zeybekci, Varşova Metrosu II. etabının Avrupa'daki Türk müteahhitlik örneği açısından önem

canike ikinci devlet üniversitesi mi yapılacak Haberi

canike ikinci devlet üniversitesi mi yapılacak

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "2. devlet üniversitesi için Düvecik'te 138 dönüm yer ürettik. Yerimizi Ondokuz Mayıs Üniversitesi'ne devrettik ve 2. devlet üniversitesinin kuruluşu için YÖK'e başvuru yapıldı" dedi.



Her çarşamba günü düzenlenen halk gününde vatandaşlarla buluşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, hem vatandaşları dinliyor, sorunları çözüme kavuşturuyor hem de zaman zaman onlarla sohbet ediyor. Canik halkının kendilerini hizmet için icraat makamına seçtiğine işaret eden Başkan Genç, "Bizim, Başbakanımızın ülkemiz için koyduğu ilk hedef olan 2023 yolunda kaybedecek tek bir dakikamız dahi yoktur. Onun için ilçemizi hız kesmeden geleceğe hazırlıyoruz. Daha şimdiden, seçim öncesi verdiğimiz sözlerin birçoğunu yerine getirdik" diye konuştu.


4 AYDA 11 BÜYÜK PROJE

Canik'te geride kalan 10 yılda eğitimden sağlığa, kültürden spora kadar onlarca projeyi hayata geçirdiklerine ve özel...