05 / 05 / 2024

Canip Nayki

Canip Nayki

Nayki Turizm İnşaat Halıcılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Canip Nayki ve Turgut Nayki ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 4 Nisan'da Fatih, Binbirdirek Mahallesi, Piyerloti Caddesi'nde kuruldu.

Kuştaş Mühendislik Mimarlık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuştaş Mühendislik Mimarlık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Canip Kuştaş tarafından kuruldu.

Dönüşüm Group Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Dönüşüm Group Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Canip Melih Şamlı ve Emine Didem Şamlı ortaklığında kuruldu.

Turcan Otelcilik Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turcan Otelcilik Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  50  bin TL sermaye bedeli ile Canip Nayki tarafından kuruldu.

Sultanahmet Otelcilik Halıcılık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sultanahmet Otelcilik Halıcılık İnşaat Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Nayki tarafından kuruldu.

Anka Group İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Group İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Korkmaz, Canip Korkmaz ve Mehmet Korkmaz ortaklığında kuruldu. 

Abbasoğlu Mimarlık ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abbasoğlu Mimarlık ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 40 bin TL sermaye bedeli ile Çatalca'da Maksut Abbasoğlu ve Canip Abbasoğlu tarafından kuruldu. 

Msi Sanat Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msi Sanat Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 400 bin TL sermaye bedeli ile Çatalca'da Maksut Abbasoğlu ve Canip Abbasoğlu tarafından kuruldu. 

Aş Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aş Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Çatalca'da Canip Abbasoğlu ve Maksut Abbasoğlu tarafından kuruldu. 

Bulmet İnşaat Metal Hafriyat Oto Parçaları Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bulmet İnşaat Metal Hafriyat Oto Parçaları Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Canip Özçimenli tarafından kuruldu. 

Demirbir İnşaat Reklam Nakliyat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirbir İnşaat Reklam Nakliyat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Canip Özçimenli tarafından bugün 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Nana İnşaat Turizm Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nana İnşaat Turizm Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nayime Nayki tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

AVM'lerin kur sabitlemesi şart!

Tekstil sektörünün 15 Temmuz darbe girişiminin etkilerini kısa bir sürede atlattığını dile getiren Ankara Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı Canip Karakuş, ancak sektörün önünde çözülmesi gereken daha büyük sorunlar olduğunu söylüyor.

Ella Buıld Gayrimenkul Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ella Buıld Gayrimenkul Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Vedat Yılmaz, Ercan Telli ve Caner Canip Yılmaz ortaklığında 51 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Canip Nayki Haberi

Canip Nayki

Nayki Turizm İnşaat Halıcılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Canip Nayki ve Turgut Nayki ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 4 Nisan'da Fatih, Binbirdirek Mahallesi, Piyerloti Caddesi'nde kuruldu. 


Nayki Turizm İnşaat Halıcılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- a. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servishizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretimtesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. b. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. c.Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye      vermek, bu yerleri satın almak,...