04 / 05 / 2024

Çankaya Abidinpaşa Köşk Camisi

Çankaya Abidinpaşa Köşk Camisi

Çankaya Belediyesinin camilere altyapı desteği hız kesmeden sürüyor. Belediye bu kapsamda 1974 yılından bu yana ibadete açık Abidinpaşa Köşk Camisi'nin zeminine mebren döşendi

Ankara Çankaya'da satılık ev fırsatı! Ev alacaklar bu fırsatı kaçırmayın!

Ankara Çankaya'da açık artırma usulüyle 3 adet konut satılıyor. Satış ihalesi 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Beytepe 1923 satışa çıkıyor! Yeni proje!

Ankara İli, Çankaya İlçesi, Lodumlu Mahallesi’nde hayata geçirilen Beytepe 1923 projesi satışa çıkıyor.

Çankaya'da 259 lojman satışa çıkıyor!

Ankara Çankaya'da 259 kamu lojmanı satışa çıkıyor. Kamu konutlarının satış ihaleleri,  2 -12  Mart 2020 tarihleri arasında yapılacak...

Çankaya Abidinpaşa Köşk Camisi'ne altyapı desteği!

Çankaya Belediyesinin camilere altyapı desteği hız kesmeden sürüyor. Belediye bu kapsamda 1974 yılından bu yana ibadete açık Abidinpaşa Köşk Camisi'nin zeminine mebren döşendi

Ankara Marina Çankaya satılık daire!

Ankara Çankaya - Oran'da inşa edilen proje toplam 2 bin adet daireden meydana geliyor. Ankara Marina Çankaya satılık daire tipleri 1+1'den 7,5+1'e kadar değişiyor.

Mahall Ankara Çankaya satılık!

Mahall Ankara Çankaya satılık daire tipleri arasında 2+1'den 4,5+1'e kadar farklı seçenekler bulunuyor. Projede toplam 48 adet mağaza Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından açık artırma ile satılıyor.

TOKİ, Mahall Ankara'daki 48 mağazayı açık artırmayla satıyor!

TOKİ Ankara Çankaya ilçesinde hayata geçirilen Mahall Ankara'da yer alan 48 mağazayı açık artırma ile satışa sunuyor. Mağazaların peşin satış fiyatları 1 milyon 117 bin 779 TL'den başlıyor.

Çankaya'daki muhtarlık binaları yenileniyor!

Çankaya Belediyesi, muhtarlık binalarını yeniliyor. Yenileme çalışmasını ilk olarak Mebusevleri Mahallesi Muhtarlığında başlatan Belediye, çalışmalarını Aşağı Öveçler, İncesu, Fakülteler ve Oran Mahalleleri muhtarlık binalarında sürdürüyor.

Adana Abidinpaşa, Kızılay ve Cemal Gürsel Caddesi ışıklandırıldı!

Adana Abidinpaşa Caddesi, Kızılay Caddesi ve Cemal Gürsel Caddesi ışıklandırıldı. Adana Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği ve Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı'nın çalışmaları Adana'nın görsel güzelliğini arttırıyor.

Adana'nın Abidinpaşa, Kızılay ve Cemal Gürsel caddeleri ışıl ışıl!

Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları sonucu Güney Adana'nın önemli ana arterleri Abidinpaşa, Kızılay ve Cemal Gürsel caddeleri geceleri ışıl ışıl bir görünüme kavuştu. Vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti...

Ankara 23. İcra Müdürlüğü açık artırma ile dükkan satıyor!

T.C. Ankara 23. İcra Müdürlüğü Çankaya ilçesinde yer alan dükkanı açık artırma ile satışa çıkardı.

Malatya Belediyesi, açık otopazarında parsel satıyor!

Malatya Belediyesi, Yaka Köyü'nde bulunan açık otopazarı alanındaki 20 bin 358 metrekare parseli 2 milyon 442 bin 960 TL'den satışa çıkardı. Satış, 02 Ağustos 2012 Perşembe günü saat 14:30'da gerçekleştirilecek

İsviçre'de dağa tırmanırken üstü açık teleferik keyfi!

İsviçre'nin Lucerne kentindeki Stanserhon Dağı'na turistik tırmanış amaçlı kurulan bir teleferik üstü açık olmasıyla dikkat çekiyor

Çankaya Abidinpaşa Köşk Camisi Haberi

Çankaya Abidinpaşa Köşk Camisi


Çankaya Belediyesinin ortak kullanım alanları ibadethaneler, taksi durakları, okullar ve muhtarlık binalarına yönelik altyapı desteği aralıksız sürüyor. Vatandaşların talepleri doğrultusunda çalışmalarına devam eden Çankaya Belediyesi, 1974 yılından bu yana ibadete açık Abidinpaşa Köşk Camisi'nin zeminine mebren döşeyerek beton attı.


İlçede bulunan ibadethanelerde periyodik olarak temizlik çalışmalarını sürdüren Çankaya Belediyesi, Abidinpaşa Köşk Camisi'ne tente yerleştirip demirlerin boyama işini de tamamladı.


BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN TALEBİMİZİ İKİLETMEDİ


Abidinpaşa Köşkü’nün yanında 43 yıldır vatandaşların ibadetlerini yaptıkları caminin imamı Celil Erol, "Burada göreve başlayalı 1 yıl oldu. Vatandaşlarımız zeminle ilgili şikayetlerini bana ilettiler. Ben de Belediye Başkanımız Alper Taşdelen'den sorunumuzun çözümü konusunda talepte bulundum. Allah ondan razı olsun talebimizi ikiletmedi. Hemen ilgili arkadaşları gönderdi ve sorunumuzu çözdü" diye konuştu.



Çankaya...