07 / 05 / 2024

çankaya ankara kentsel dönüşüm kura çekilişi

çankaya ankara kentsel dönüşüm kura çekilişi

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen projede toplamda 2 bin 198 adet daire bulunuyor. Çankaya Güneypark Kentsel Dönüşüm Konutları kura çekilişi 29 Nisan Cuma günü saat 09.30'da başlayacak.

Ankara kentsel dönüşüm planlarında yeni gelişme! 

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ulus'taki Atıfbey-Hıdırlıktepe-İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı için yapılan imar değişikliklerinin iptali için açtığı davayı kazandı.

Ütopya Turizm İnşaat'ın 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 16 Aralık'ta!

Ütopya Turizm İnşaat'ın gündem maddelerini görüşmek üzere 16 Aralık 2020 Çarşamba Günü Saat 11.00'da 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısının, Çankaya Mah. Çankaya Cad. No: 28 /5 Çankaya / ANKARA adresinde bulunan Şirketimiz merkezinde yapılmasına karar verildi. 

Atakule GYO'nun merkezi Çankaya'ya taşındı!

Atakule GYO'nun merkez adresinin Gaziosmanpaşa Mahallesi Arjantin Caddesi No 28 Çankaya / Ankara adresinden Çankaya Mahallesi Çankaya Caddesi No 1B/68 Çankaya / Ankara adresine taşınması kararlaştırıldı. 

Ankara kentsel dönüşümle güzelleşiyor!

10 yıldır Akyurt'un gündeminde yer alan kentsel dönüşüm projeleri hakkında konuşan Ayık, Beyazıt mahallesinin 192 dönüm arazisinde modern ve yeni bir Akyurt'u ortaya çıkaracaklarını söyledi.

Aura Design imzalı Söğütözü İş Merkezi’nin inşaatı tamam!

Ankara kentsel tasarım projesinin merkezinde bulunan Söğütözü İş Merkezi’nin inşaatı tamamlandı. Söğütözü İş Merkezi’nin tasarımı ise Aura Design Studio’ya ait…

Ankara'da öncelik kentsel dönüşüm!

Bakan Murat Kurum, Ankara’da önceliklerinin kentsel dönüşüm olduğunu belirterek, “Altındağ’da, Mamak’ta, Çankaya’da, Elmadağ’da, Sincan’da, Kızılcahamam’da, Kahramankazan’da ve Bala’da kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor” dedi

Ankara kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar?

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşümünde kira yardımının 2019'da ne kadar olacağını açıkladı. Peki Ankara kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar?

Ankara'nın iki kentsel dönüşüm projesinde önemli gelişme!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Yeni Mamak ve Çankaya kentsel dönüşüm projelerinde önemli kararlar alındı. Başkanlığın kararları bugünkü Resmi Gazete'den duyuruldu..

Kuzey Ankara Dönüşüm Projesi'nde kura heyecanı!

Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yer alan Keçiören ve Altındağ’daki toplam 230 konutun kura çekilişi yapıldı.

Ankara markalı konutlarla yeni bir çehreye kavuşuyor!

Türkiye'de başlayan kentsel dönüşüm atağı Ankara'ya da sıçradı. Ankara kentsel dönüşüm ve markalı konut projeleriyle yeni bir çehreye kavuşuyor.

Çankaya'da kentsel dönüşüm yıkımları sürüyor!

Çankaya Belediyesi, kentsel dönüşüm kapsamında ilçe sınırları içerisindeki atıl durumda bulunan yapıları program dahilinde yıkmaya başladı.

Ankara kentsel dönüşüm çalışmaları Türkiye'ye örnek olacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, "Bugüne kadar yürüttüğümüz 5 büyük proje kapsamında, 16 milyon 680 bin metrekarelik alanda, 20 binin üzerinde gecekondu yıktık, binlerce konutu da teslim ettik" dedi.

Ankara Söğütözü kentsel dönüşüm alanı imar planı askıda!

Ankara Çankaya İlçesi, Söğütözü Mahallesi 16136/7 ve 16373/1 sayılı parsellere ilişkin kentsel dönüşüm ve gelişim alanı imar planı askıya çıkarıldı...

çankaya ankara kentsel dönüşüm kura çekilişi Haberi

çankaya ankara kentsel dönüşüm kura çekilişi

Toplam 1 milyon 840 bin metrekare alanda inşa edilen proje Ankara Çankaya'da hayata geçiriliyor. Proje Ankara Büyükşehir Belediyesi imzasını taşıyor.


Çankaya Güneypark Kentsel Dönüşüm Konutları 1047 adet 120 metrekare, 318 adet 150 metrekare, 431 adet 200 metrekare, 204 adet 250 metrekare, 198 adet 270 metrekare olmak üzere toplam 2 bin 198 adet konuttan meydana geliyor.


Lokasyona göre proje Oran-Çankaya aksında Turan Güneş Bulvarı ile Çankaya-Mamak yolunun kesiştiği Doğukent Bulvarı bölgesinde yükseliyor. Projede Eymir Gölü, İmrahor Deresi gibi yaşam alanları da mevcut.


Çankaya Güneypark Kentsel Dönüşüm Konutları kura çekilişi Atatürk Spor ve Sergi Sarayı'nda, 29 Nisan Cuma günü saat 09.30'da başlayacak ve 2 gün sürecek. 


Konut teslimlerinin yıl sonunda yapılması planlanan projenin bulunduğu bölgede konut sayısı 7 bin 820'ye kadar tamamlanacak.


Ankara Büyükşehir Belediyesi iletişim

Web:...