10 / 05 / 2024

Çankaya Belediyesi ruhsat alma

Çankaya Belediyesi ruhsat alma

Çankaya Belediyesi’nin Hoş Geldiniz Masası’nda iş yeri açma, ruhsat başvurusu, emlak rayiç değeri ödeme, sicil birleştirme, borç ödeme, borcu yoktur belgesi alma, imar başvurusu ve imar durum bilgisi alma işlemleri kısa sürede gerçekleşti.

Ankara Çankaya Belediyesi çok sayıda personel alacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

Ankara Çankaya Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere tam 92 personel alımı yapacağını açıkladı. İlgili kadrolara başvuru yapmak isteyen adayların ilkokul mezunu olmasının yeterli olduğu öğrenildi.

Çankaya Belediyesi'nden 21.7 milyon TL'ye satılık 18 gayrimenkul!

Çankaya Belediyesi, Ankara ili, Çankaya ilçesinde yer alan 18 gayrimenkulü 21 milyon 747 bin TL'ye satıyor...

Çankaya Belediyesi, iş yerlerini kapatan esnaftan kira almayacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin ardından iş yerlerinin kepenklerini kapatan esnafa bir yardım eli de Çankaya Belediyesi'nden geldi. Çankaya Belediyesi, dükkanlarını kapatan esnaftan kira almayacaklarını açıkladı.

Ankara-Çankaya yapı ruhsat iptal davasında yeniden keşif yapılacak!

Ankara-Çankaya Projesi yapı ruhsat iptal davasında davacı, en son hazırlanan bilirkişi raporuna itiraz etti ve yeni bir heyet oluşturularak, yeniden keşif ve bilirkişi incelemesi yapılmasını talep etti...

Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni Aura Design Studio tasarladı!

Ankara Karapınar Mahallesi’nde inşa edilecek olan Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni AURA Design Studio tasarladı. Kompleks bölgenin sosyal konut ihtiyaçlarına yönelik birçok fonksiyonu içinde barındırıyor.

Çankaya Belediyesi'nden Enerji Kimlik Belgesi kolaylığı!

Binalar veya bağımsız birimlere ilişkin alım, satım ve kiraya verme ile ilgili iş ve işlemlerde bulunmasını zorunlu duruma Enerji Kimlik Belgesi için son başvuru tarihi 1 Ocak 2020 olarak belirlendi. Çankaya Belediyesi vatandaşın işini kolaylaştırmak için Hoş Geldiniz Masasında da hizmet veriyor.

Çankaya Belediyesi'nden ruhsat ve imar işlemi kolaylığı!

Çankaya Belediyesi’nin Hoş Geldiniz Masası’nda iş yeri açma, ruhsat başvurusu, emlak rayiç değeri ödeme, sicil birleştirme, borç ödeme, borcu yoktur belgesi alma, imar başvurusu ve imar durum bilgisi alma işlemleri kısa sürede gerçekleşti.

Çankaya Belediyesi: ODTÜ'de kaçak inşaat yapılmayacak!

Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, ruhsat alınmayarak ODTÜ’de kaçak inşaat yapılamayacağını söyledi. Taşdelen, "Belediyemiz görevini yaparak ruhsatsız şantiye binaları hakkında bugün tarihli zabıt tutmuştur" diye konuştu.

Ankara-Çankaya yapı ruhsat iptal davasında son durum!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Ankara-Çankaya Projesi yapı ruhsat iptal davasıyla ilgili son gelişmeler hakkında açıklama yaptı...

Çankaya’da 2018'de 5 bin 635 çift evlendi!

Çankaya Belediyesi çiftlerin mutluluğuna tanıklık etmeyi sürdürüyor. Evlendirme birimi verileri 2018 yılında, Çankaya’da 5 bin 635 çiftin evlendiğini ortaya çıkardı. 

Çankaya Belediyesi'nden 16.3 milyon TL'ye satılık 35 gayrimenkul!

Çankaya Belediye Başkanlığı tarafından Umut Metin Oktay Mahallesi'nde yer alan 35 gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 29 Ocak'ta gerçekleşecek...

Çankaya Karataş Camisi'ne tadilat!

Çankaya Belediyesi vatandaşların istek ve taleplerini yerine getirmeye devam ediyor. Mahalle statüsüne geçen köylerden birisi olan Karataş’ta bir vatandaşın arazisi üzerine yapılan cami duvarını ayıran Çankaya Belediyesi hak kaybının önlenmesini sağladı.

Çankaya'da yıkılan gecekonduların yerine yeni yaşam alanı!

Ankara Çankaya Belediyesi tarafından planlı yapılaşmaya katkı sunarken yıkılan gecekonduların yerine yeni yaşam alanları kazandırılıyor. Bölge okul alanları ve yeni park yapımına ayrılıyor.

Çankaya Belediyesi ruhsat alma Haberi

Çankaya Belediyesi ruhsat alma

Çankaya Belediyesi’nin 30 kişilik personel ile hizmet veren Hoş Geldiniz Masası’ndan yılın ilk 7 ayında 48 bin 926 kişi yararlandı. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Belediyeden yapılan açıklamada, Hoş Geldiniz Masası’na başvuran vatandaşların uzun saatler boyunca beklemek yerine 4 dakika içinde belediyedeki işlerini bitirebilecekleri açıklandı.

Uygulama, iş yeri açma, ruhsat başvurusu, emlak rayiç değeri ödeme, sicil birleştirme, borç ödeme, borcu yoktur belgesi alma, imar başvurusu ve imar durum bilgisi alma işlemlerinde vatandaşın işini kısa sürede çözmesini amaçlıyor.

Birim; vezne alanında 15 bin 814, mali hizmetlerde 5 bin 631, asfalt katılımda 879, imar evrakta 4 bin 761, imar durumunda 6 bin 993, ruhsat işlemlerinde 8 bin 85, dilekçe kabulde 6 bin 763 vatandaşın hizmeti için çalıştı.

1 MİLYON İŞLEM YAPILDI

Vatandaşı bürokrasiden uzak tutmak...