25 / 07 / 2024

Çankaya Belediyesinin park projelerinde son durum ne

Çankaya Belediyesinin park projelerinde son durum ne

Yeni yılda 16 yeni park hedefleyen Çankaya Belediyesi, ilçedeki 15 farklı mahalleye 16 park yapmak için kolları sıvadı. Çankaya Belediyesi, parkların yapılacağı mahalleleri belirledi.

Park Gordion Rezidans’ta yüzde 45 peşin ile ev sahibi olma fırsatı

Ankara Çankaya’da inşa edilen Park Gordion Rezidans’ta  yüzde 45 peşin 15 ay vade farksız imkanıyla ev sahibi olunabiliyor. İşte Ağustos 2025’te teslim edilmesi planlanan proje ile ilgili ayrıntılar…

Sinpaş GYO Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkı projesi değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi, 29635 ada 7 ve 8 parsellerde yer alan Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkına ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Park Mozaik Su satılık!

Mesa Mesken tarafından Çankaya'nın Yaşamkent Mahallesi'nde inşa edilen Park Mozaik projesinin 'Su' etabı satışa çıktı. Peki Park Mozaik Su satılık daire fiyatları ne kadar? İşte lansmana özel fiyatlar...

Park Mozaik Su lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Mesa Mesken tarafından Çankaya'nın Yaşamkent Mahallesi'nde hayata geçirilen Park Mozaik Konutları projesinin yeni etabı Park Mozaik Su lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu.

Sinpaş GYO Çankaya Teleferik-Kayak Pisti projesi değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara İli, Çankaya İlçesi, 29635 ada 7 ve 8 parsellerde yer alan Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkı projesinin değerleme raporunu yayınladı.

Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Projesi ihaleye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin ‘Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Yapım ve 29 yıl süre işletilmesi’ projesi revize edilmiş haliyle yeniden ihaleye çıkıyor...

Sinpaş Çankaya Kayak Pisti ve Macera Parkı 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli Çankaya İlçesi'nde Yer Alan Teleferik, Kayak Pisti ve Macera Parkına ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Ankara'ya Hyde Park kurulacak!

Çankaya’nın 750 bin metrekarelik bir yeşil alan üzerine kurulacak olan Bademlidere Kent Parkı Projesi, Ankara’nın ikinci Atatürk Orman Çiftliği olacak. 

Çankaya'da yıkılan gecekonduların yerine yeni yaşam alanı!

Ankara Çankaya Belediyesi tarafından planlı yapılaşmaya katkı sunarken yıkılan gecekonduların yerine yeni yaşam alanları kazandırılıyor. Bölge okul alanları ve yeni park yapımına ayrılıyor.

Maltepe Park AVM'de mağazalar kepenk kapattı!

Çankaya Belediyesi tarafından adı ‘Çankaya Çarşı’ olarak değiştirilen Maltepe Park AVM, atıl vaziyette kaldı. Daha önce iki kez satışa çıkarılan ama satılamayan AVM'de mağazalar kepenk kapattı.

Trabzon Botanik Park yarın açılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin yapımını tamamladığı Trabzon Botanik Park yarın açılıyor.

Trabzon Botanik Park görücüye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Trabzon’a kazandırdığı dev eserler arasında yer alan Trabzon Botanik Park projesi görücüye çıkıyor.

Çankaya Belediyesi Maltepe Park AVM'yi kiraya veriyor!

Çankaya Maltepe Park AVM, Çankaya Belediyesi tarafından 10 yıllığına kiraya veriliyor. kiralama ihalesi 21 Eylül tarihinde saat 14:00'te gerçekleşecek..

Çankaya Belediyesinin park projelerinde son durum ne Haberi

Çankaya Belediyesinin park projelerinde son durum ne

Ankara’nın en yeşil ilçesi olan Çankaya, yeni yapılacak parkları ile yeşiline yeşil katacak. Sayısı 500’ü bulan park ve yeşil alanına bu yıl içinde 16 yeni park eklemeyi hedefleyen Çankaya Belediyesi, parkların yapılacağı mahalleleri belirledi.


Son iki yılda 25 yeni parkın yanı sıra yüzlerce parkında bakım-onarım çalışması da gerçekleştiren Çankaya Belediyesi, 2016’da hedef yükseltti. Yıl içinde 16 yeni park yapılacak ilçede, tüm parkların tadilatlarının yanı sıra 50’den fazla parkta da geniş çaplı revizyon yapılacak.


TAŞDELEN: “İLÇEMİZE 91 BİN 259 METREKARE YENİ PARK ALANI KAZANDIRIYORUZ”

Konuyla ilgili bilgi veren Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, son iki yılda 145 bin metrekare park alanı ve 100 bin metrekare yeşil alan yapıldığını belirterek, “2016 çalışmalarımız tamamlandığında ilçemize toplamda 91 bin 259 metrekare yeni park alanı kazandırmış olacağız....