07 / 05 / 2024

çankaya Fikret Otyam Sanat Merkezi

çankaya Fikret Otyam Sanat Merkezi

Çankaya Belediyesi yakın zamanda Mustafa Kemal Mahallesi’nde 1500 kişilik dev bir kültür merkezinin temelini atacak. Fikret Otyam Sanat Merkezi’nin de temelini atacak olan Belediye, yıllar içinde eskiyen Yılmaz Güney Sahnesi’ni de yeniden yapacak.

Fikret Otyam’ın mirası paylaşılamıyor!

Duayen gazeteci-ressam Fikret Otyam’ın paha biçilemeyen mirası 3 kızı ve eşi arasında hukuk savaşına neden oldu. Kızlarının başvurusu ile Otyam’ın iki evinde bilirkişi tespiti yapıldı.

Maltepe Fikret Otyam Sanat Evi açıldı!

Maltepe Belediyesi ünlü yazar, ressam ve gazeteci Fikret Otyam’ın adını verdiği sanat evi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından açıldı.

Çankaya Belediyesi'nden yatırım atağı!

Çankaya Belediyesi yakın zamanda Mustafa Kemal Mahallesi’nde 1500 kişilik dev bir kültür merkezinin temelini atacak. Fikret Otyam Sanat Merkezi’nin de temelini atacak olan Belediye, yıllar içinde eskiyen Yılmaz Güney Sahnesi’ni de yeniden yapacak.

Antalya Fikret Otyam Sanat Parkı açıldı!

Muratpaşa Belediyesi tarafından Konyaaltı Caddesi'nde yaptırılan "Fikret Otyam Sanat Parkı"nın açılışına, sanatçının eşi Filiz Otyam, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çankaya'da Fikret Otyam adına Sanat Meydanı ve park yapılacak!

Anadolu'yu renklerle hafızalara kazıyan ressam gazeteci - yazar Fikret Otyam, Çankaya'da yaşayacak. Çankaya Belediyesi, sanatla yaşayan Fikret Otyam'ı, adına yapacağı Sanat Meydanı ve parkla ölümsüzleştirecek.

Antalya’ya yeni cazibe merkezi geliyor!

Sobacılar Çarşısı’ndaki Fikret Otyam Sanat Galerisi’nin esnafın buluşma noktası olacak şekilde kafe, müze ve galeri olarak yeniden düzenlenmesine yönelik Antalya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (AESOB) ile protokol imzalandı

Maltepe Fikret Otyam Müzesi için geri sayım başladı!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Fikret Otyam Müzesi" ile ilgili son değerlendirmeleri yapmak için ünlü ressam Fikret Otyam'la bir araya geldi. Buluşmaya Fikret Otyam'ın eşi Filiz Otyam da katıldı!

Fikret Otyam Müzesi için geri sayım başladı!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Fikret Otyam Müzesi" ile ilgili son değerlendirmeleri yapmak için ünlü ressam Fikret Otyam'la bir araya geldi. Fikret Otyam Müzesi için geri sayım başladı..

Ali Kılıç: Maltepe'de Fikret Otyam Müzesi için geri sayım başladı!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Fikret Otyam Müzesi" ile ilgili son değerlendirmeleri yapmak için ünlü ressam Fikret Otyam’la bir araya geldi. Ali Kılıç, "Fikret Otyam Müzesi’ni kalıcı güzel bir mekân yapacağız" dedi.

Fikret Otyam Müzesi için ilk adım atıldı!

Küçükyalı ’ da bulunan ve atıl durumda olan Öğretmen Konuk Evi ’ nin Fikret Otyam Müzesi’ne dönüştürülmesi için düzenlenen toplantıya, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç katıldı...

Parkoran Çankaya Konutları detaylı fiyat listesi!

Parkoran Çankaya Konutları 'nda minimum fiyat 324 bin lira olarak belirlendi, Park Oran' ın üçüncü etap teslimlerinin Mayıs 2013'te gerçekleşmesi planlanıyor

Çankaya'da bazı bölgeler riskli alan ilan edildi!

Ankara Çankaya'da İlker, Metin Akkuş ve Yukarı Dikmen mahalleleri'nde bulunan bazı bölgeler riskli alan ilan edildi

Çankaya'da 28 adet arsa: 168 bin 750 liraya!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığından: Ankara Çankaya'da bulunan 28 adet arsa 7 Şubat 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

çankaya Fikret Otyam Sanat Merkezi Haberi

çankaya Fikret Otyam Sanat Merkezi

İKİ yıllık çalışma dönemini geride bırakan Çankaya Belediyesi, üçüncü yılına büyük yatırımlarla girdi.


Çankaya Belediyesi yakın zamanda Mustafa Kemal Mahallesi’nde 1500 kişilik dev bir kültür merkezinin temelini atacak. Fikret Otyam Sanat Merkezi’nin de temelini atacak olan Belediye, yıllar içinde eskiyen Yılmaz Güney Sahnesi’ni de yeniden yapacak. Çankaya Belediyesi, 6 Çankaya Evi, 5 yeni kreş, 6 pazaryeri, 3 yüzme havuzu ve buz pateni salonunun yanı sıra 22 yeni park yapacak; 50 parkta da yenileme çalışması gerçekleştirecek. Belediye, çalışmalarında kullandığı beton, beton malzemeleri ve asfalt gibi yapı malzemelerinin üretimi için de Alacaatlı’da yapımı devam eden dev bir tesisi hizmete sokuyor.


Çankaya Belediyesi 2016 yılını yatırım ve yenilemelerle geçirerek Çankayalılara yepyeni hizmetler sunacak. Ankara’da sanatın başkenti konumunda olan Çankaya Belediyesi, kültür sanat merkezlerine yenilerini...