21 / 05 / 2024

çankaya köşkü ziyareti

çankaya köşkü ziyareti

Melik Gökçek'in öncülüğünde tüm ilçe belediye başkanları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Çankaya Köşkü'nde ziyaret etti. Ziyaret öncesi Büyükşehir Belediyesi'nde bir araya gelen başkanlar, Köşk'e birlikte hareket etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kabineyi açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ni açıkladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy görevlerine devam ederken, diğer isimler değişti. İşte ayrıntılar...

Ankara Büyükşehir 4 oda 1 salon 7 konut satıyor! 2.4 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı,  Çankaya Kızılırmak-Karakusunlar'da yer alan 7 adet konutu 2 milyon 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dere yatağına konut yapılmamalı!

Çankaya Köşkü'nde ulusal kanalların ortak yayında gündeme dair açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dere yatağına inşa edilen konutlara yönelik açıklamalarda bulundu. 

Devletin tarihi köşkleri yeni sahiplerini bekliyor!

Türkiye Cumhuriyeti’nin en önemli simgelerinden Çankaya Köşkü, hemen yanı başında Başbakanlık Konutu, Dışişleri Konutu ve TBMM Başkanlık Konutu’yla birlikte devletin yönetim merkezi olarak bilinen tarihi mekanlar yeni sahiplerini bekliyor.

Binali Yıldırım Çankaya Köşkü'nden taşındı!

Başbakanlık yaptığı dönemde Binali Yıldırım Çankaya Köşkü'nde oturuyordu. Yıldırım’ın Çankaya Köşkü'nden taşındığı öğrenildi.

Binali Yıldırım nerede oturuyor?

İzmir Milletvekili Yıldırım, İBB Başkanlığı seçimlerinin ardından ilk işinin Çankaya Köşkü'nden taşınmak olacağı yönündeki haberleri yalanlayarak, kendisinin hiçbir zaman Çankaya Köşkü'nde oturmadığını söyledi...

Vakıf GYO Çankaya Küçükesat revize değerleme raporu 2019!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı revize edilen Ankara İli Çankaya İlçesi Küçükesat Mahallesinde bulunan gayrimenkule gayrimenkule gayrimenkule ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Ankara Çankaya'da 5.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Ankara İli, Çankaya İlçesi, Mebusevleri Mahallesi, İller Caddesi üzerinde yer alan gayrimenkul 5 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa sunuldu. Satışa konu olan gayrimenkulün birinci satış günü 20 Aralık 2018 olarak açıklandı.

Çankaya'da yıkılan gecekonduların yerine yeni yaşam alanı!

Ankara Çankaya Belediyesi tarafından planlı yapılaşmaya katkı sunarken yıkılan gecekonduların yerine yeni yaşam alanları kazandırılıyor. Bölge okul alanları ve yeni park yapımına ayrılıyor.

Çankaya'da 384 gecekondu yıkıldı!

Ankara Çankaya Belediyesi tarafından planlı ve sağlıklı yapılaşmaya yönelik yapılan çalışmalar hız kesmeden sürüyor. Çalışmalar kapsamında ilçede bulunan gecekondular yıkılıyor.

Çankaya İlkadım'da 11.7 milyon TL'ye satılık 35 dükkan!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya İlçesi İlkadım Mahallesi'nde yer alan 35 dükkanı ihale ile satıyor. İhale 11 Ekim'de gerçekleşecek..

Ankara Büyük Çankaya Otel bugün icradan satılıyor!

Ankara'nın Çankaya İlçesi Kazım Özalp Mahallesi'nde bulunan Ankara Büyük Çankaya Otel bugün icradan satılıyor. Otel ve arsası için muhammen bedel 237 milyon 385 bin 862 TL olarak belirlendi.

Çankaya Mülkiye Kültür Merkezi'nde sona gelindi!

Kültür merkezine dönüştürülen Çankaya'daki Mülkiyeliler Birliği binasında sona gelindi. Birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak merkez açılış için gün sayıyor.

çankaya köşkü ziyareti Haberi

çankaya köşkü ziyareti

Melik Gökçek'in öncülüğünde tüm ilçe belediye başkanları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Çankaya Köşkü'nde ziyaret etti. Ziyaret öncesi Büyükşehir Belediyesi'nde bir araya gelen başkanlar, Köşk'e birlikte hareket etti. Kabule hac için Suudi Arabistan'da bulunan Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk'le, yurtdışında bulunan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki dışındaki tüm başkanlar katıldı. Gökçek ve aralarında CHP ve MHP'lilerin de olduğu 23 ilçe belediye başkanının katıldığı görüşmede eski Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve Erdoğan'ın kurmayları da hazır bulundu. 



"PARA HIRSI KENTLERİ ÖLDÜRÜYOR" 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaklaşık 1 saat süren görüşmede belediye başkanlarına Ankara'ya ilişkin gözlemlerini ve önerilerini aktardı. Erdoğan, son dönemde dikey yapılaşmanın hızla arttığına işaret ederek, İstanbul'da bunun olumsuz sonuçlarının ortaya çıktığına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başkanlarla yaklaşık 1 saat görüştü dikkat çekti. Para hırsının kentleri öldürdüğünü...