05 / 05 / 2024

çankaya mahal ankara ulaşım

çankaya mahal ankara ulaşım

Mahall Ankara Evleri ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Ankara Çankaya'da yükselen projede teslimlerin 2016 yılının ilk yarısında yapılması öngörülüyor.

Çankaya Belediyesi'nden 21.7 milyon TL'ye satılık 18 gayrimenkul!

Çankaya Belediyesi, Ankara ili, Çankaya ilçesinde yer alan 18 gayrimenkulü 21 milyon 747 bin TL'ye satıyor...

Çankaya Kumru Ankara ödeme planı!

Çankaya Kumru Ankara ödeme planı haberimizde yer alıyor. Ankara Çankaya'da hayata geçirilen proje 33 katlı tek blok halinde yükseliyor.

Çankaya Kumru Ankara güncel fiyat!

Çankaya Kumru Ankara güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projenin arsa alanı 10 bin 609 metrekare olarak belirlendi.

Çankaya Kumru Ankara fiyatları!

Çankaya Kumru Ankara fiyatları haberimizde yer alıyor. Kuzu Grup imzası ile Ankara Çankaya'da hayata geçirilen projede 1+1 ve 1,5+1 dairelere özel kampanya başladı.

Çankaya Cubes Ankara teslim tarihi!

Konut ve ofislere yer verilen Cubes Ankara projesi 20 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. Çankaya Cubes Ankara teslim tarihi ne zaman?

Çankaya Bahçelievler 7. Cadde’nin yayalaştırılması halka sorulacak!

Çankaya Belediyesi, Ankara’nın en ünlü caddelerinden Bahçelievler 7. Cadde’nin yayalaştırılmasını referandum ile halka soracak. 

Türkerler Holding yeni projeler hazırlığında!

Mahall Bomonti İzmir ve Mahal Ankara projelerini hayata geçiren Türkerler Holding yeni projeler için hazırlıklara başladı. Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, yatırım planları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Çankaya Mahall Ankara ödeme şekli!

Türkerler İnşaat tarafından hayata geçirilen Mahall Ankara projesi Türkerler İnşaat imzası taşıyor. Projede yüzde 20 indirim, yüzde 5 peşinat ile ödemeler yapılabiliyor.

Çankaya Cubes Ankara güncel fiyat bilgisi!

Ankara Çukurambar'da hayata geçirilen Cubes Ankara projesi, Nuhoğlu İnşaat ve Dalgıç GY imzasına sahip. Cubes Ankara güncel fiyat listesi 420 bin TL'den başlıyor...

Çankaya Cubes Ankara ödemeleri!

Cubes Ankara projesi Nuhoğlu İnşaat ve Dalgıç GY tarafından Ankara Çankaya Çukurambar'da inşa ediliyor. Proje iki bloktan oluşuyor...

Çankaya Cubes Ankara Evleri fiyatları!

Cubes Ankara projesi iki blok olarak Ankara'da Nuhoğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede 1+1'den 5+1'e kadar konut seçenekleri bulunuyor...

Çankaya Cubes Ankara konut fiyatları!

2 blok olarak hayata geçirilen Cubes Ankara projesi Nuhoğlu İnşaat-Dalgıç GY ortaklığı ile yükseliyor. Cubes Ankara ofis fiyatları 295 bin TL'den başlıyor...

Çankaya Kumru Ankara Rezidans teslim tarihi!

Çankaya Kumru Ankara Rezidans teslim tarihi Eylül 2017 yılı olarak belirtiliyor. Kumru Ankara Rezidans'ta fiyatlar 525 bin TL'den başlıyor...

çankaya mahal ankara ulaşım Haberi

çankaya mahal ankara ulaşım

Türkerler İnşaat imzası ile Ankara'nın Çankaya ilçesinde inşa edilen Mahall Ankara'da dairelerin büyüklükleri 149 metrekare ile 244 metrekare arasında değişiyor. Proje 283 bin 700 metrekare inşaat alanından oluşuyor.


Mahall Ankara Evleri ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Konut seçenekleri arasında 2+1, 3+1, 4+1 ve 4,5+1'lerin yer aldığı proje 40 bin 628 metrekare arsa alanına sahip.


Toplamda 246 konut ile mağaza ve ofislerden meydana gelen Mahall Ankara Çankaya'da 64 adet dükkan 28 Mayıs 2015 tarihinde saat 11:00'de açık artırma ile satışa sunulacak. Söz konusu satışlar her hafta aynı gün ve aynı saatte satış ofisinde gerçekleşecek.


Mahall Ankara Konutları fiyatları metrekare bazında 4 bin TL'den başlıyor ve 4 bin 500 TL'ye kadar ulaşıyor. Projede dükkan fiyatları ise 655 bin 415 TL'den başlangıç gösteriyor. 


Türkerler İnşaat...