07 / 05 / 2024

Çankaya Maidan ofis fiyatları

Çankaya Maidan ofis fiyatları

Çankaya Maidan ofis fiyatları konum ve alanlarına göre değişiyor. Arsa alanı 22 bin 435 metrekare olarak belirlenen projede 530 adet ofis, home ofis ve mağazalar bulunuyor.

Ankara-Çankaya Projesi'nde aylık 10 bin 331 TL'ye ofis kiralandı!

Yapı Kredi Koray GYO, Ankara-Çankaya Projesi Ticaret Merkezi A Blok'ta yer alan, 5 nolu bağımsız bölümün, 6 yıl süre ile 10.331 TL kira bedeline ve her yıl bir önceki yılın 12 (oniki) aylık ÜFE+TÜFE ortalaması ile artış uygulamak suretiyle kiraya verilmesine karar verdi. 

Ankara Büyükşehir'den 61.2 milyon TL'ye satılık 43 ofis ve mağaza!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya'ya bağlı Kızılırmak- Karakusunlar'da yer alan toplam 43 ofis ve mağazayı ihale ile satıyor. İhale 18 Haziran'da gerçekleşecek...

Fundaroma Çankaya ne zaman teslim?

İki blok olarak hayata geçirilen Fundaroma Çankaya Evleri 99 daire, 98 ofis ve 80 mağazadan meydana geliyor. Peki Fundaroma Çankaya ne zaman teslim?

Ege Grup Maidan'e Avrupa'dan ödül!

Ege Grup'un ,Çankaya'daki MAIDAN' proje Avrupa'nın prestijli gayrimenkul ödülleri arasında yer alan European Propeıty Avvards'ta "Beş Yıldızlı En iyi Ofis Mimarisi ödülünün sahibi oldu.

Çankaya Maidan ofis fiyatları!

Çankaya Maidan ofis fiyatları konum ve alanlarına göre değişiyor. Arsa alanı 22 bin 435 metrekare olarak belirlenen projede 530 adet ofis, home ofis ve mağazalar bulunuyor.

Ankara Maidan'da metrekaresi ortalama 5 bin 300 TL!

İçerisinde ofis, home ofis ve mağaza alanlarının yer aldığı proje Ege Grup Yapı, BM Mühendislik ve İnşaat ortaklığıyla inşa ediliyor. Ankara Maidan'da metrekaresi ortalama 5 bin 300 TL olarak belirlendi.

Kuzu Effect Residence Çankaya teslimler!

Kuzu Effect Residence Çankaya projesinde rezidans daire fiyatları 750 bin liradan başlıyor. Kuzu Effect Residence projesinde 203 rezidans, 44 ofis ve açık çarşı bulunuyor...

Çankaya Kuzu Effect nerede?

Kuzu Effect Rezidans'ta daire fiyatları 750 bin TL'den başlıyor. 4 blok halinde yükselen projede ofis, çarşı alanı ve konutlar bulunuyor. Peki Çankaya Kuzu Effect nerede?

Çankaya Kuzu Effect Residence fiyat!

Çankaya Kuzu Effect Residence fiyat listesi 750 bin liradan başlıyor. Kuzu Effect Residence projesinde 203 daire, 44 ofis ve açık çarşı alanı yer alıyor...

Çankaya Kuzu Effect Rezidans nerede?

Ev alanlarının 79 metrekareden başladığı proje toplam 203 adet konut, 44 adet ofis ve açık çarşıdan oluşuyor. Projede fiyatlar 750 bin TL'den başlıyor. Peki Çankaya Kuzu Effect Rezidans nerede?

Kuzu Effect Rezidans Çankaya!

Kuzu Effect Rezidans Çankaya projesi 203 adet konut, 44 adet ofis ve açık çarşı alanından meydana geliyor. Kuzu Effect Rezidans Çankaya'da fiyatlar 750 bin liradan başlıyor...

Çankaya Kuzu Effect iletişim!

203 adet konut, 44 adet ofis ve açık çarşıdan oluşan projenin 3 bin 100 metrekare sosyal donatı alanı bulunuyor. Çankaya Kuzu Effect iletişim bilgilerine telefon 0 312 491 39 07 olarak belirlendi.

Çankaya Kuzu Effect ne zaman teslim?

Kuzu Effect Ankara'da 203 konut, 44 ofis ve açık çarşı bulunuyor. Kuzu Grup imzası taşıyan proje 4 blok şeklinde tasarlandı. Peki Çankaya Kuzu Effect ne zaman teslim edilecek?

Çankaya Maidan ofis fiyatları Haberi

Çankaya Maidan ofis fiyatları

Ege Grup Yapı, BM Mühendislik ve İnşaat işbirliğinde hayata geçirilen Maidan Residence'de home ofislerin büyüklükleri 68 - 1800 metrekare olarak tasarlandı. 


Çankaya Maidan ofis fiyatları kat ve cephelerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. 22 bin 435 metrekarelik alan üzerinde yükselen projenin 2017 yılı Kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor. 


530 adet ofis, home ofis ve 68 adet mağazadan meydana gelen Maidan Rezidans Ankara Çankaya'da inşa ediliyor. Proje Eskişehir Yolu, Bilkent kavşağında yer alıyor. 


Maidan Ankara'da toplantı, restaurant, güvenlik, mağaza, kuaför, çiçekçi ve resepsiyon hizmetleri gibi sosyal olanaklar sunuluyor. 


Çankaya Maidan ofis fiyatları metrekare bazında 5 bin 300 TL + KDV'den başlıyor. 3 bloktan oluşan  rojenin 6 bin metrekarelik meydan alanı bulunuyor. 


Ankara Maidan Ofisleri nerede?

Adres : Eskişehir Yolu Bilkent Kavşağı No: 4 Çankaya/Ankara


Telefon : 0312 221...