03 / 05 / 2024

çankaya marina sinpaş

çankaya marina sinpaş

Sinpaş Marina, son yılların en çok ses getiren inşaat projelerinden biri. Ankara'ya marina getirme fikri bir konsept olarak gerçekten çok dikkat çekici ve iyi uygulandığında kuşkusuz projeye çok büyük katma değer yaratacaktır.

Sinpaş GYO Marina Towers 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara ili Çankaya ilçesinde yer alan Marina Towers projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Marina Ankara Evleri Sinpaş fiyat listesi!

125 bin metrekare alan üzerine Sinpaş GYO tarafından inşa edilmekte olan Marina Ankara projesinde kazanç kampanyası uygulanıyor. Proje Ankara Çankaya'da yer alıyor...

Sinpaş Marina Evleri Ankara ödeme planı!

Marina Ankara projesi Sinpaş Yapı tarafından Ankara Çankaya Oran'da hayata geçirildi. Projede 100 daire için 100 ay boyunca sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Sinpaş Altınoran ve Marina Ankara'da 84 ay vade!

Sinpaş Yapı, Çankaya Oran’da yükselen Ankara’ konut projesi Altınoran ve Ankara’nın en çok tercih edilen konut projesi Marina Ankara için liderlere yaraşır bir kampanya hazırladı.

Çankaya Marina Ankara Evleri ödeme planı!

Çankaya Marina Ankara Evleri ödeme planı kapsamında 25 bin TL peşinatla ödemeler yapılıyor. Marina Ankara projesinde fiyatlar 293 bin TL'den başlıyor...

Sinpaş Altın Kuleler ve Marina Ankara’da Kadınlar Günü indirimi!

Sinpaş Yapı, Çankaya Oran’da yükselen Türkiye’nin en büyük temalı konut projesi Altınoran’ın içinde altın gibi parlayan Altın Kuleler ve Ankara’nın ilk ve tek marinası Marina Ankara için kaçırılmayacak Dünya Kadınlar Günü fırsatı sunuyor.

Sinpaş Marina Ankara Rezidans iletişim!

Ankara Çankaya - Oran'da yükselen proje toplam 2 bin adet daireden oluşuyor. Sinpaş Marina Ankara Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 19 74 olarak belirlendi.

Çankaya Marina Ankara ev fiyatları!

Daire tiplerinin 1+1'den 7,5+1'e kadar değiştiği projede daireler Vadi ve Eymir Gölü manzaralı olarak tasarlandı. Çankaya Marina Ankara ev fiyatları 330 bin TL'den başlıyor.

Çankaya Marina Ankara Residence satış fiyatları!

Toplam 120 bin 533 metrekare arsa üzerine yayılan projede yüzde 5 lansman indirimi sağlanıyor. Çankaya Marina Ankara Residence satış fiyatları 321 bin 700 TL'den başlıyor.

Marina Ankara Sinpaş ödemeleri!

Daire seçeneklerinin 1+1'den 7,5+1 'e kadar değiştiği proje Ankara Çankaya - Oran'da inşa ediliyor. Marina Ankara Sinpaş ödemeleri kapsamında yüzde 15 peşin indirimi uygulanıyor.

Çankaya Marina Ankara satış fiyatları!

Çankaya Marina Ankara satış fiyatları 321 bin 700 TL'den başlangıç gösteriyor. Çeşitli sosyal donatı alanlarının yer aldığı projede 2018 yılı Nisan ayında daire teslimlerinin gerçekleşmesi planlanıyor.

Sinpaş Marina Ankara teslimleri!

Ankara Çankaya - Oran 'da inşa edilen proje toplam 2 bin adet daireden meydana geliyor. Sinpaş Marina Ankara teslimleri Nisan 2018 yılı tarihinde yapılması planlanıyor.

Çankaya Marina Ankara teslimleri ne zaman?

Ankara Çankaya - Oran'da inşa edilen proje toplam 2 bin adet daireden meydana geliyor. Proje toplam 120 bin 533 metrekare arsa üzerine yayılıyor. Peki Çankaya Marina Ankara teslimleri ne zaman?

çankaya marina sinpaş Haberi

çankaya marina sinpaş

Sinpaş Marina, son yılların en çok ses getiren inşaat projelerinden biri. Ankara'ya marina getirme fikri bir konsept olarak gerçekten çok dikkat çekici ve iyi uygulandığında kuşkusuz projeye çok büyük katma değer yaratacaktır. Üzerine bir de Hülya Avşar'lı reklam filmi ve Avşar'ın kızının sosyal medyaya konu olan diksiyonu olunca proje ister istemez çok konuşuldu. 


Sinpaş pazarlama konusunda sektörün en başarılı firmalarından biri. Su konseptini işlediği Aqua City, Boğaz konseptli Bosphorus City, suyun üzerinde hissi verilmiş Sealybria gibi projeleri sadece bir konsept tasarımı olarak bile çok başarılı. Bu projelerden bahsetmişken firmanın yıllardır birlikte çalıştığı Mahper Evrenol'u anmadan geçmemek lazım zira kendisi bu başarılı konseptlerin mimarı.  Ankara'ya kar pisti Projenin marina dışında en dikkat çekici diğer özelliği ise Marina Ankara'nın yanında konumlanan 12...