19 / 05 / 2024

Çankaya Otoparkı ihalesinde son durum

Çankaya Otoparkı ihalesinde son durum

Sayıştay, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Çankaya Otoparkı ihalesini iptal ederek, 1 milyon 544 bin lira kamu zararına yol açtığına karar verdi. Kocaoğlu temyize başvurdu.

Ankaya Çankaya'daki otopark alanı özelleştiriliyor!

Özelleştirme Yüksek Kurulu Kararı gereğince Ankara Çankaya'nın Remzi Oğuz Arık Mahallesi sınırları içerisindeki gayrimenkul özelleştirilecek..

Ankara Sıhhiye Çok Katlı Otoparkı’na talip aranıyor!

Büyükşehir Belediyesi, bir yıl önce Çankaya Belediyesi’nden geri aldığı Sıhhiye Çok Katlı Otoparkı’nı 10 yıllığına kiraya verecek. Meclis’te görüşülen karara, CHP ve MHP grupları “Belediye işletsin” diyerek itiraz etti. Ancak, karar oyçokluğuyla geçti.

İzmir Çankaya Otoparkı ihalesinde son durum!

Sayıştay, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Çankaya Otoparkı ihalesini iptal ederek, 1 milyon 544 bin lira kamu zararına yol açtığına karar verdi. Kocaoğlu temyize başvurdu.

Ankara Büyükşehir Sıhhiye Çok Katlı Otoparkı'nı geri aldı!

Büyükşehir Belediyesi, sehven Çankaya’ya verildiğini belirttiği Sıhhiye Çok Katlı Otoparkı ile Sıhhiye Köprüsü altındaki dükkânlar, Abdi İpekçi Parkı’nın bir kısmı ve Dikmen'deki lojmanı geri aldı.

Çankaya Yıldız Parkı 15 Aralık'ta açılıyor!

Çankaya Yıldız Parkı’nda çalışmalar tamamlandı. 15 Aralık’ta açılışı yapılacak park, görsel güzelliğinin yanı sıra konut ve ticaret alanı açısından yoğun bir bölge olan Yıldız'ın otopark ve yeşil alan ihtiyacını da karşılayacak.

Belsa Otopark'ı 3 yıllığına kiralandı!

860 araçlık Belsa Otopark’ının ikinci ihalesinde 3 yıllık kira için 5 milyon 691 bin lira teklif veren Ömer Yavuz, dün sabah parayı ödeyerek Belsa Otopark’ını 3 yıllığına işletmeye başladı.

Çankaya Yıldız Yaya Bölgesi yenileniyor!

Çankaya Belediyesi, başlattığı çalışma ile vatandaşın keyifle vakit geçirebileceği Yıldız Yaya Bölgesini yeniliyor. Alanda görselliğin yanı sıra vatandaşın otopark ve park ihtiyacı bir arada karşılanacak.

Çankaya Yıldızevler'de 4 gecekondu yıkımı için tebligat!

Çankaya Belediye Başkanlığı tarafından, Yıldızevler Mahallesi'nde yapımı planlanan otopark alanında yer alan 4 gecekondunun yıkımı için tebligat ilanı bugün 29270 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Çankaya The First nerede?

Çankaya The First nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. The First Residence'ta yüzme havuzları, otopark, çocuk oyun alanları, spa, sauna, squash, dinlenme alanları yer alıyor...

The First Çankaya Projesi!

The First Çankaya Projesi 2 blok halinde yükseliyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerinin yer aldığı projede sauna, yüzme havuzu, pilates stüdyoları, fitness merkezi ve otopark bulunuyor.

Otopark ihalesinde kavga çıktı!

Trabzon Değirmendere Mahallesi'nde, Trabzon Belediyesinin Forum Alışveriş Merkezi'nin ön tarafındaki park alanı için açtığı ihalede, Ş.Ş. ile R.S. ve T.K. arasında tartışma çıktı.

ÖİB, karayolları bakım ve işletme ihalesinde süreyi uzattı!

ÖİB, 25 yıl süre vereceği otoyol bakım ihalesinde süre uzatımına gitti

Atakule GYO'nun çankaya binasının değeri 3.4 miyon TL!

Atakule GYO. Ankara çankaya Güven Mahallesi'ndeki binanın değerinin 3 milyon 469 bin 200 lira olduğunu açıkladı

Çankaya Otoparkı ihalesinde son durum Haberi

Çankaya Otoparkı ihalesinde son durum



Sayıştay, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun, 2011 yılında Çankaya Otoparkı ihalesinin iptali kararıyla, 1 milyon 544 bin 747 lira kamu zararına yol açtığına karar verdi. Kocaoğlu ise, ihale iptalinin kamu zararı tanımına girmediğini, otoparkı belediye şirketi İZELMAN'a kiraladıklarını söyledi. İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne 2011 yılında yapılan operasyonlarla başlayan, Başkan Kocaoğlu ve 128 kişinin yargılanmasının sürdüğü davanın iddianamesine de giren ihalede, yıllarca otoparkı işleten İZELMAN'a rakip çıkan özel bir firma 4 milyon 110 bin lira teklif vermiş, ancak ihale iptal edilmişti. Otopark daha sonra mülk sahipleri Büyükşehir ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından 1 milyon 200 bin liraya İZELMAN'a kiraya verilmişti. Sayıştay raporunda ihalenin iptaliyle gelirin düştüğü, bu nedenle kamu zararına yol açıldığı iddia edildi. Sayıştay'ın, ihale iptaliyle ilgili Haziran 2016'da...