29 / 04 / 2024

çankaya satılık bina

çankaya satılık bina

Ankara İli Çankaya İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan kargir bina vasıflı gayrimenkul 10 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Çankaya'da 3 katlı bina 1 milyon 700 bin TL'ye!

Çankaya Kazım Özalp mahallesinde yer alan 3 katlı bina 1 milyon 700 bin TL'ye satılacak...

Çankaya'da 1 milyon 700 bin liraya 3 katlı bina ve arsası satılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Ankara Çankaya'da 3 katlı bina ve arsasını ihale usulü satışa çıkarıyor...

2020'de en çok satılık ve kiralık daire aranan 5 il ve ilçe belli oldu!

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom tarafından hazırlanan rapora göre, satılık konutta Kuşadası, Bodrum ve Beylikdüzü; kiralık konutta ise Beylikdüzü, Esenyurt ve Çankaya yılın en çok emlak aranan bölgeleri oldu.

Park Mozaik Su satılık!

Mesa Mesken tarafından Çankaya'nın Yaşamkent Mahallesi'nde inşa edilen Park Mozaik projesinin 'Su' etabı satışa çıktı. Peki Park Mozaik Su satılık daire fiyatları ne kadar? İşte lansmana özel fiyatlar...

Konya'da 6.7 milyon TL'ye icradan satılık bina!

Konya'nın Selçuklı ilçesinde bulunan 4 bloklu bina icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 777 bin TL olarak belirlendi.

İzmir Menderes'te 3,2 milyon TL'ye satılık bina!

İzmir Menderes İlçesi Tekeli Mahallesi'nde yer alan Prefabrik Fabrika idari bina TC Menderes İcra Dairesi tarafından satılıyor. Satışa konu olan taşınmazın satış bedeli 3 milyon 200 bin TL.

West Gate satılık daire!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde yükselen projede daire seçenekleri 1+1' den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. West Gate satılık daire için 12 ayda vade farksız ödemeler sağlanıyor.

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı satılık hastane binası arıyor!

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı, amacına ve hizmet konularına yönelik çalışmalarını sürdürebileceği TİSK Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi kurmak üzere, kiralık veya satılık bina arıyor.

Kuzu Effect Çankaya satılık!

426 adet daireden oluşan Kuzu Effect Çankaya satılık daire fiyatları 680 bin liradan başlangıç gösteriyor. Proje 30 bin 739 metrekarelik alanda yükseliyor.

Çankaya Kumru Ankara satılık!

Çankaya Kumru Ankara satılık daire tipleri 1+1'den 6+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Barış Manço Parkı'nın hemen yanında bulunan proje tek bloktan oluşuyor.

Ankara Çankaya'da 8,9 milyon TL'ye satılık bina!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya Çukurca'da bulunan bina ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu binanın satış bedeli 8 milyon 923 bin 98,99 TL olarak belirlendi.

Ankara Marina Çankaya satılık daire!

Ankara Çankaya - Oran'da inşa edilen proje toplam 2 bin adet daireden meydana geliyor. Ankara Marina Çankaya satılık daire tipleri 1+1'den 7,5+1'e kadar değişiyor.

Marina Ankara Oran satılık daire!

Toplam 2 bin adet daireden meydana gelen proje Ankara Çankaya - Oran'da yükseliyor. Marina Ankara Oran satılık daire tipleri 1+1'den 7,5+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

Mahall Ankara Çankaya satılık!

Mahall Ankara Çankaya satılık daire tipleri arasında 2+1'den 4,5+1'e kadar farklı seçenekler bulunuyor. Projede toplam 48 adet mağaza Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından açık artırma ile satılıyor.

Kuzeybatı Gayrimenkul İstanbul'da satılık arsa arıyor!

Kuzeybatı Gayrimenkul, okul yatırımı yapmak isteyen bir müşterisi için İstanbul 'da satılık arsa ya da özel imalat kiralık bina arıyor.

çankaya satılık bina Haberi

çankaya satılık bina

Ankara İli Çankaya İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan kargir bina vasıflı gayrimenkul icradan satışa sunuldu. Satışa konu olan gayrimenkul için 10 milyon 500 bin TL bedel isteniyor. 

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Ankara İli Çankaya İlçesi Cumhuriyet Mah. 1049 ada 12 parsel 340 m² miktarlı kargir apartman vasıflı taşınmaz betonarme karkas yapı tarzında bitişik nizamlı 1 bodrum, zemin ve 5 normal kattan müteşekkil olup normal katlarında 1 bağımsız bölüm vardır, binada bir asansör vardır, inşaat ruhsatına göre bina 30-35 yıllık ve toplam inşaat alanı 1345 m²'dir, bölgede elektrik su yol kanalizasyon otobüs gibi her türlü belediye hizmeti mevcuttur, satışa konu taşınmazın 1. bodrum katında zemin katta yer alan simit sarayına ait işletmenin depo alanı olarak kullanılmaktadır, zemin+asma katta simit sarayına...