15 / 05 / 2024

Çankaya Üniversitesi bina ihalesi

Çankaya Üniversitesi bina ihalesi

Çankaya Üniversitesi Merkez Kampüs Hazırlık Okulu Ek Binası - Fakülteler 2.Grup Yapılar A Blok – B Blok yapım işi ihalesi 30 Mayıs 2019 tarihinde yapılacak...

Dışişleri Bakanlığı’na bina yapılması için ayrılan arsanın satışına karar verildi!

Dışişleri Bakanlığı’na bina inşa edilmesi için ayrılan Ankara’nın rantı en fazla yerlerinden Çankaya’daki 132 bin metrekarelik arsanın satışına karar verildi.

Koç Üniversitesi 4 ek bina inşa ediyor!

2014'ten bu yana  Koç Üniversitesi'nin eğitim ve araştırma faaliyetleri alanında hizmet veren  Koç Üniversitesi Topkapı Kampüsü'ne 4 ek bina inşa edilecek. 

Ege Üniversitesi'ndeki iki kaçak binadan kira alınmadı iddiası!

Ege Üniversitesi (EÜ) eski Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ın Ege Üniversitesi kampüsünde biri hazine arazisinde biri yeşil alanda olmak üzere 2 kaçak bina inşa ettirdiği ve bu binalardan 2 senedir kira alınmadığı belirlendi.

PTT Ankara Çankaya'da 4 milyon TL'ye bina kiraladı!

PTT, Ankara'da 4 milyon Türk Lirası bedelle bina kiraladı. Binanın bodrumu ile 2 katı başka bir kuruma senelik 900 bin Türk Lirası bedelle kiraya verildi. 

Ankara'da inşaat kazısının temeline zarar verdiği 3 katlı bina boşaltıldı!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde, yanındaki alanda devam eden inşaat çalışmaları nedeniyle zemininde yarıklar oluşan üç katlı bina, boşaltıldı.

Çankaya Açelya Apartmanı'nın sorumlusu kim? 

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan Açelya Apartmanı'nın istinat duvarında çökme meydana gelmişti. Bina önünde önlem almadan kazı çalışması yapan müteahhit Süleyman A. ile hafriyat şirketi sahibi Serkan K. ve kepçe operatörü Özkan K. gözaltına alındıktan sonra mahkeme sonrasında serbest kaldı.  

Ankara'da temeli kayan 8 katlı bina tahliye edildi!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde inşaat çalışmaları nedeniyle temelinde boşluk oluşan ve istinat duvarının bir kısmı yıkılan 8 katlı bina, çökme tehlikesi nedeniyle boşaltıldı. 

Hacettepe Üniversitesi yerleşkesindeki orman alanı yapılaşmaya açıldı!

Hacettepe Üniversitesi yerleşkesindeki orman alanının imar planı değiştirildi. Yeni imar planında orman alanına öğrenci yurdu yapılarak yapılaşmaya açıldı. CHP'li Çankaya Belediyesi de plana “Geriye dönüşü olmayan sonuçlar doğuracak ve mevzuata aykırı” diyerek itiraz etti.

Doçent Viktor Bokov: Deprem vergileriyle çok bina inşa edilemez!

Rusya Hidrometeoroloji Üniversitesi Jeofizik Uzmanı Doçent Viktor Bokov yaptığı açıklamada deprem vergilerinin tahminlerin iyileştirilmesi için kullanılması gerektiğini, bu paralarla çok bina inşa edilemeyeceğini söyledi

İstanbul Üniversitesi öğrencileri isyanda: Bina başımıza yıkılacak!

İstanbul Üniversitesi (İÜ) Edebiyat Fakültesi öğrencilerinin geçici olarak öğrenim gördükleri Vefa Ek Binası yaşanan 5.8'lik deprem sonrası ağır hasarlar almıştı. Öğrenciler, eğitim gördükleri okulda can güvenliği istediklerini tekrar yineledi.

İstanbul Üniversitesi Vefa binası çökme riski taşıyor!

İstanbul Üniversitesi'in Vefa ek binası çökme riski ile karşı karşıya. Bina için çürük raporu verildiğini belirten öğrenciler, binada eğitim görmek istemediklerini ifade ettiler...

Yıldız Teknik Üniversitesi’ne millet bahçesi yapılmasına öğrencilerden tepki!

Yıldız Teknik Üniversitesi’ne inşa edilecek millet bahçesi için 14 milyon TL harcanacak. Bazı ağaçlık bölgelere bina yapılması planlanan projeye öğrenciler büyük tepki gösteriyor.

Manisa Demirci Meslek Yüksekokulu'na ek bina geliyor!

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Demirci Meslek Yüksekokulu'nun olduğu binanın yan tarafında Manisa Büyükşehir Belediyesine ait olan arsa, meslek yüksekokuluna ek bina yapılmak üzere üniversiteye bedelsiz devredildi

Çankaya Üniversitesi bina ihalesi Haberi

Çankaya Üniversitesi bina ihalesi

Çankaya Üniversitesi Merkez Kampüs Hazırlık Okulu Ek Binası (C Blok) - Fakülteler 2.Grup Yapılar A Blok (Hukuk Fakültesi ve Anfiler) – B Blok (Mimarlık Fakültesi) yapım işi Vakıf Yükseköğretim Kurumları İhale Yönetmeliğinin 16' ncı maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İhale, 30 Mayıs 2019 tarihinde saat 10:45'te yapılacak.

İhale ilanı:
ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ
İHALE İLANI
“Çankaya Üniversitesi Merkez Kampüs Hazırlık Okulu Ek Binası (C Blok) - Fakülteler 2.Grup Yapılar A Blok (Hukuk Fakültesi ve Anfiler) – B Blok (Mimarlık Fakültesi) Yapım İşi” Vakıf Yükseköğretim Kurumları İhale Yönetmeliği’nin 16. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale numarası : 2019/3

1-İdarenin 
a) Adresi : Yukarıyurtçu Mah. Mimar Sinan Cad. No: 4 06790, Etimesgut/ANKARA

b) Telefon...