16 / 05 / 2024

Çankaya Üniversitesi ihale

Çankaya Üniversitesi ihale

Çankaya Üniversitesi Merkez Kampüs Hazırlık Okulu Ek Binası - Fakülteler 2.Grup Yapılar A Blok – B Blok yapım işi ihalesi 30 Mayıs 2019 tarihinde yapılacak...

Üsküdar Üniversitesi ve İBB gayrimenkul satıyor! Bu tarihlere dikkat!

Üsküdar Üniversitesi ve İBB, gayrimenkul satışı yapılacağını açıkladı. Peki hangi ilçelerdeki gayrimenkuller satılacak? İşte ayrıntılar ve ihale tarihleri... 

Ankara Büyükşehir Çankaya'da 9 konut satacak! Başkentte konut arayanlar bu tarihi sakın kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan 9 adet konut için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 4 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara Büyükşehir'den büyük fırsat! Çankaya'daki 46 konut ve 1 dükkanı satıyor! 2+1, 3+1 ve 4+1'leri sakın kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya'da yer alan 46 adet konut ve 1 adet dükkanı satışa çıkardı. İşte merakla beklenen ihale ile ilgili tüm detaylar...

Satılık yazlık arayanlara büyük fırsat! İstanbul Üniversitesi Antalya'da konut satıyor!

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü, Antalya Muratpaşa Kışla Mahallesi'nde yer alan 3 adet konutu satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Çankaya Belediyesi'nden büyük fırsat! Ankara'da 52 gayrimenkul 4 taksitle satışa çıktı!

Ankara İli Çankaya Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya ilçesinde yer alan 52 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

TOKİ'den Giresun Üniversitesi Morfoloji Binası İnşaatı için ihale!

Giresun Üniversitesi Morfoloji Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Hacettepe Üniversitesi yerleşkesindeki orman alanı yapılaşmaya açıldı!

Hacettepe Üniversitesi yerleşkesindeki orman alanının imar planı değiştirildi. Yeni imar planında orman alanına öğrenci yurdu yapılarak yapılaşmaya açıldı. CHP'li Çankaya Belediyesi de plana “Geriye dönüşü olmayan sonuçlar doğuracak ve mevzuata aykırı” diyerek itiraz etti.

Çapa Tıp Fakültesi Hasdal Yerleşkesi için ihale yapıldı!

İstanbul Üniversitesi Hasdal Yerleşkesi’nde yapılacak hastane inşaatı için yapılan ihale 4 ay sonra duyuruldu. 2 milyar TL'lik ihale Kolin İnşaat’ın oldu. Çapa Tıp Fakültesi’nin Hasdal’a taşınacağı iddialar arasında.

İstanbul Üniversitesi'nin merkez kütüphanesi yenileniyor!

İstanbul Üniversitesi'nin (İÜ), Beyazıt Meydanı'nda yer alan eski Merkez Kütüphanesi'nin olduğu alanda inşa etmek için açtığı ihale sonuçlandı. Yaklaşık 47 milyon TL'ye ihale edilen yeni “İstanbul Üniversitesi Merkez Kütüphane ve Gençlik Merkezi” bu yıl içerisinde tamamlanacak.

Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi’nin ihalesi iptal edildi!

Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi’nin 1.etabının inşaatı için açılan ihale iptal edildi. Belli istekliler arasında davet usulü ile gerçekleştirilecek ihalede bütün teklifler reddedildi.

Hacettepe Üniversitesi erkek öğrenci yurdu yapım ihalesi 18 Temmuz'da! 

Hacettepe Üniversitesi Erkek Öğrenci Yurdu E Blok 13 Bölüm tadilat işleri açık ihale usulü ile 18 Temmuz'da ihale edilecek.

Çankaya Üniversitesi'nden bina yapım ihalesi 30 Mayıs'ta!

Çankaya Üniversitesi Merkez Kampüs Hazırlık Okulu Ek Binası - Fakülteler 2.Grup Yapılar A Blok – B Blok yapım işi ihalesi 30 Mayıs 2019 tarihinde yapılacak...

Çankaya'da 7.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Ankara İli,Çankaya İlçesi, Dikmen Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 7 milyon 877 bin 200 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale günü 25 Mart 2019 olarak belirlendi. 

Çankaya Üniversitesi ihale Haberi

Çankaya Üniversitesi ihale

Çankaya Üniversitesi Merkez Kampüs Hazırlık Okulu Ek Binası (C Blok) - Fakülteler 2.Grup Yapılar A Blok (Hukuk Fakültesi ve Anfiler) – B Blok (Mimarlık Fakültesi) yapım işi Vakıf Yükseköğretim Kurumları İhale Yönetmeliğinin 16' ncı maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İhale, 30 Mayıs 2019 tarihinde saat 10:45'te yapılacak.

İhale ilanı:
ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ
İHALE İLANI
“Çankaya Üniversitesi Merkez Kampüs Hazırlık Okulu Ek Binası (C Blok) - Fakülteler 2.Grup Yapılar A Blok (Hukuk Fakültesi ve Anfiler) – B Blok (Mimarlık Fakültesi) Yapım İşi” Vakıf Yükseköğretim Kurumları İhale Yönetmeliği’nin 16. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale numarası : 2019/3

1-İdarenin 
a) Adresi : Yukarıyurtçu Mah. Mimar Sinan Cad. No: 4 06790, Etimesgut/ANKARA

b) Telefon...