05 / 05 / 2024

çankayada kaçak yapılarla mücadele

çankayada kaçak yapılarla mücadele

Çankaya' da kaçak yapılaşmaya göz yumulmuyor. Yapı Kontrol Müdürlüğü, hem kent merkezinde hem de kırsal alanlardaki denetimlerini ve kontrollerini önceki ay da aralıksız olarak sürdürdü...

Van Gölü'nün etrafındaki kaçak yapılarla ilgili son dakika gelişmesi: Yıkım kararı verildi!

Van Gölü kıyısında bulunan bir işletmenin sahile dolgu yaparak kaçak yapı yapmasıyla ilgili belediyeden son dakika açıklaması geldi. 

İBB'den kaçak yapılara darbe! İstanbul'un o ilçesinde kaçak yapılara geçit verilmiyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kaçak yapılarla mücadelesine devam ediyor. Bu sabah saatlerinde Üsküdar Salacak sahilindeki bir kaçak yapının daha yıkımı gerçekleştirildi.

Kaçak yapılarla mücadelede tek Bakanlık sorumlu olsun önerisi!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Fatih Çekirge, Akdeniz ve Ege kıyılarındaki kaçak yapıları kaleme aldı. İşte Fatih Çekirge'nin 'Bekçi barakası nasıl butik otel oldu' başlıklı yazısı...

Meram Belediyesi’nden kaçak yapılaşma uyarısı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Meram Belediyesi ilçedeki kaçak yapılarla ilgili önemli uyarılar yaptı

Çankaya'da kaçak yapılarla mücadelede önemli adım!

Ankara Çankaya Belediyesi, plansız yapılaşma nedeniyle baş gösteren kaçak yapıları ortadan kaldırmak için hummalı çalışma gerçekleştiriyor.

Muğla'daki kaçak yapılar mercek altına alındı!

Muğla'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da yakından izlediği çalışmalarda, villa, rezidans ve otel inşaatı gibi kaçak yapılarla ilgili çalışmalar devam ediyor.

Muğla'da Kıyı Kenar Kanunu'na aykırı ve kaçak yapılar yıkılacak!

Muğla Valisi Orhan Tavlı yaptığı açıklamada, "Muğla’da imara aykırı ve kaçak yapılarla mücadelemiz kesintisiz devam edecek." dedi.

Nilüfer'de kaçak yapılar tek tek yıkılıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından şehirde yükselen kaçak yapılarla ilgili mücadeleyi hızlandırıyor. Özellikle tarım alanlarında inşa edilen kaçak yapılar, hukuki süreç ve uyarılardan sonra tek tek yıkılıyor.

Kemer'de kaçak yapıların yıkımına başlandı!

Antalya'nın Kemer ilçesinde kaçak yapıların yıkımı sürüyor. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ilçede kaçak yapılarla ilgili çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Mahkemeden 'kaçak yapılarla ilgili' emsal karar!

Milyon dolarlık villaların yer aldığı sitede bulunan ‘kaçak yapı’ krizi iki iş insanını karşı karşıya getirdi. Katarlı Mohd Abdulla Alsiddiqi Alemadi, Türk komşusu Mehmet Ünal’ı belediyeye şikâyette bulundu, kaçak yapıların yıkılması amacıyla karar verildi.

Ahmet Aras: Bodrum'da kaçak yapılarla mücadelemizi ara vermeden sürdüreceğiz!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde belediye ekipleri, imara aykırı olduğu tespit edilen ve yıkım kararı alınan binalarda yıkım işlemlerini gerçekleştiriyor. Ekipler, kaçak yapılan 4 bin metrekarelik bir okulu da yıktı...

Osmangazi'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, kaçak yapılarla mücadeleyi sürdürüyor. Yunuseli Mahallesi’nde kaçak olduğu tespit edilen binanın yıkımı gerçekleşti.

Ataşehir Belediyesi 22 kaçak yapıyı yıktı!

Ataşehir Belediyesi kaçak yapılarla mücadele kapsamında, Ferhatpaşa Mahallesi’ndeki izinsiz olarak yapılan 22 adet kaçak, hangar tipi yapıyı yıktı...

çankayada kaçak yapılarla mücadele Haberi

çankayada kaçak yapılarla mücadele

Çankaya Belediyesinin ilgili müdürlüklerinin incelemeleri ve vatandaşlardan gelen dilekçe ve e-posta aracılığıyla gelen talepler ve şikayetler doğrultusunda incelemelerde bulunan Yapı Kontrol Müdürlüğü, Eylül ayı boyunca, yıkım, kapama ve kontrol işlemleri gerçekleştirdi. Yapı Kontrol Müdürlüğü, hem kent merkezinde hem de kırsal alanlardaki denetimlerini ve kontrollerini önceki ay da aralıksız olarak sürdürdü. Yeşilkent, Karataş, Yakup Abdal, Tohumlar, Karahasanlı, Kömürcü, Evciler, Çavuşlu, Yayla ve Akarlar kırsal mahallelerinde de denetim ve kontrol işlemlerini sürdüren Yapı Kontrol Müdürlüğü, ruhsatsız kaçak yapıları tespit ederek hüküm altına alınmasını sağladı. 


Yedigün...