29 / 04 / 2024

Çankayada metruk gecekondular yıkılıyor

Çankayada metruk gecekondular yıkılıyor

Çankaya Belediyesi, vatandaşlar için tehlike oluşturan terk edilmiş, metruk gecekondu yıkımını sürdürüyor. Belediye, tespit ettiği yapıların yıkımının yanı sıra vatandaşlardan gelen ihbarları da değerlendirerek gecekondu yıkımını gerçekleştiriyor.

Ankara Hıdırlıktepe'deki 200 metruk bina yıkılıyor!

Ankara'da hayata geçirilen Hıdırlıktepe-Atıfbey-İsmetpaşa kentsel dönüşüm projesi kapsamında 200 metruk bina daha yıkılıyor.

Adana Yüreğir'de metruk binalar yıkılıyor!

Adana'nın Yüreğir ilçesinde metruk halde bulunan binalar tek tek yıkılıyor. Sinanpaşa Mahallesi'nde yapılan tespitler sonucu boş ve bakımsız binalarda yıkım çalışmaları yapılarak molozları bölgeden temizlendi.

Antalya Zeytinlik'teki metruk binalar yıkılıyor!

Antalya Muratpaşa Belediyesi, Yeşildere Mahallesi (Zeytinköy)'deki bakımsız ve metruk yapıları yıktı. Belediye kentsel dönüşüm projeleri kapsamından yıkımlara devam ediyor.

Batman'daki metruk bina yıkıldı!

Batman Belediyesi'ne yapılan müracaatları değerlendiren Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Karşıyaka Mahallesinde yer alan metruk bir binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Gecekondular cam yığını binalardan daha kişilikli!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gecekonduların çoğunun şehirlerimizi adeta istila eden beton, çelik ve cam yığını binalardan daha kişilikli, daha şahsiyetli, daha özgün olduğunu söyledi.

Kocaeli Körfez'de 2016'da 35 metruk bina yıkıldı!

Kocaeli Körfez Belediyesi Metruk bina yıkımlarına devam ediyor. 2016 yılında 35 metruk binanın yıkıldığı Körfez'de 62 metruk binanın yıkımı için planlama yapılıyor.

Toroslar Belediyesi metruk binaları yıkıyor!

Toroslar Belediyesi, kötü görüntü oluşturan metruk binalarda yıkım çalışması yaptı. Toroslar Belediye Başkanı Tuna, ilçe halkının daha huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşaması için çalıştıklarını söyledi.

Sivas'taki metruk binalar yıkılıyor!

Sivas Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ve mahalle muhtarlarının ortaklaşa yürüttüğü çalışma neticesinde mahalle aralarında belirlenen metruk binaların yıkımları son sürat devam ediyor.

Batman Kozluk'ta metruk yapılar yıkılıyor!

Batman Kozluk ilçesinde Şemdinağa ve İslambey olmak üzere birçok mahalledeki metruk binalar yıkılıyor.

Ankara Mamak'ta gecekondular modern yapılara dönüşüyor!

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi tüm hızıyla sürüyor. 11 etaplı projede gecekondular modern bir yapıya haline dönüşüyor.

Ankara Anafartalar'daki metruk bina çöktü!

Ankara Anafartalar Mahallesi'nde 2 katlı metruk bina çöktü. Can kaybının yaşanmadığı olay mahallede paniğe yol açtı.

Ankara'da 2 katlı metruk bina çöktü!

Ankara’da 2 katlı metruk bina çöktü ve bina çökmesi çevrede paniğe yol açtı.

Defne Çekmece'deki metruk bina yıkılmalı!

Hatay iline bağlı Defne Çekmece Mahallesi'nde bulunan Yılmaz Nurlu İlköğretim Okulu'nun kullanılmayan lojmanları, madde bağımlılarının uğrak noktası oldu ve bu nedenle mahalle sakinleri metruk binaların yıkımı için çağrıda bulundu.

Çankayada metruk gecekondular yıkılıyor Haberi

Çankayada metruk gecekondular yıkılıyor

Çankaya sınırları içerisinde bu tür yapıların varlığına izin vermeyen Çankaya Belediyesi, son olarak yıkım çalışmasını Birlik Mahallesi bölgesinde gerçekleştirdi. Birlik Mahallesi 389'uncu sokakta bulunan iki gecekondunun yıkılması ile birlikte bu yıl belediyenin yıkımını gerçekleştirdiği gecekondu sayısı 100'e ulaştı. Vatandaşın can güvenliğini tehdit eden yapıların kış aylarında başka amaçlarla kullanılmaması adına yıkım işlerini hızlandıran belediye ekipleri, tespit ettikleri sahipli yapıları sahiplerinin onayını alarak, sahipsiz yapılarda ise İmar Kanununun ilgili maddesi gereği yıkım işlemini gerçekleştiriyor. 


Sabah...