28 / 04 / 2024

Çankırı 2014 projeleri

Çankırı 2014 projeleri

Şehirlerin çehresinin değiştiğini vurgulayarak konuşmasına başlayan Vali Vahdettin Özcan, "Sayın Çevre ve Şehircilik Müdürümüzden aldığım bilgiye göre şuana kadar riskli yapılarla ilgili olarak yapılan başvuru sayısı 10'a ulaştı" dedi...

Çankırı'da tarihi adliye binası müzeye dönüştürülecek!

Tarihi adliye binası müzeye dönüştürülecek. Çankırı' da 19. yüzyılın sonlarında hükümet konağı olarak inşa edilen, 1980' den beri adliye hizmeti veren tarihi bina müzeye çevrilecek.

Çankırı Millet Bahçesi ihalesi 10 Eylül'de!

Yeni millet bahçesi projeleri için start veren TOKİ, Çankırı Millet Bahçesi projesinin ihalesini 10 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Çankırı'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri mecliste!

Çankırı'da Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı..

Çankırı Belediyesi'nin kent projeleri sürüyor!

Çankırı Belediyesi, geçtiğimiz Eylül ayında Hakkâri’de PKK’ya yönelik yapılan operasyonda şehit düşen Uzman Jandarma Onbaşı Hüseyin Efe’nin anısına isminin verildiği köy konağının çevre düzenlemesini gerçekleştirdi.

Çankırı Fatih Mahallesi kentsel dönüşüme girdi!

Çankırı Merkez ilçesine bağlı Fatih Mahallesi sınırları içerisinde bulunan 31 bin 300 metrekarelik bölge riskli alan ilan edildi. Karar bugün 29373 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Çankırı'da 2 milyon TL'ye satılık arsa!

Çankırı Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Karatekin Mahallesi'nde bulunan 6797 metrekare arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 2 milyon 39 bin 100 TL olarak belirlendi.

Çankırı Yakınkent OSB altyapı ihalesi 9 Haziran'da!

Çankırı Yakınkent Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından, OSB alanına ait yol, içmesuyu, telekom, kanalizasyon ve yağmursuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işi 9 Haziran 2015 tarihinde ihale edilecek...

Çankırı Yakınkent OSB altyapı inşaat ihalesi 9 Haziran'da!

Çankırı Yakınkent Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Yakınkent OSB alanına ait yol, içmesuyu, telekom, kanalizasyon ve yağmursuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini 9 Haziran 2015 tarihinde ihale edecek.

Çankırılı inşaat firmaları bir araya geldi!

AK Parti Vekil Adayları ve Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı’da faaliyet gösteren İnşaat Sektörü ile akşam yemeğinde bir araya geldi..

Çankırı Büyük Cami aslına uygun restore ediliyor!

Kanuni Sultan Süleyman’ın emri ile Sadık Kalfa tarafından 1558 yılında Çankırı’da inşa edilen ve 2012 yılı restorasyon işlemlerine başlanan Büyük Cami’nin bu yıl içerisinde açılması bekleniyor.

Japonların hayata geçirdiği Çankırı'daki lastik fabrikasının inşaatı tamamlandı!

Türk-Japon ortaklığıyla Çankırı'da inşa edilen lastik fabrikası, deneme üretimi yaptı. Sumitomo Rubber Industries Yönetim Kurulu Başkanı Tetsuji Mino, gazetecilere yaptığı açıklamada, deneme üretimini gerçekleştirmekten mutluluk duyduklarını söyledi..

Mehmet Ergün Turan, Çankırı'daki kentsel dönüşümü inceledi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan ve kurum yetkilileri, Çankırı Belediyesi tarafından planlanan Kentsel Dönüşüm Projelerini incelemek üzere Çankırı'ya geldi.

TOKİ Çankırı'da kentsel dönüşüme başlayacak!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, “Çankırı'da yöresel mimariden esinlenmiş, yöresel dinamikleri de barındıran ve yatay bir mimari ile inşa edeceğimiz projelere başlayacağız “ dedi.

Çankırı 2014 projeleri Haberi

Çankırı 2014 projeleri

6306 Sayılı Kentsel Dönüşüm Yasası kapsamında dün ilimizde 4 binanın yıkımı gerçekleştirildi. Tüm yurt genelinde uygulanan 6306 Sayılı Kentsel Dönüşüm Yasası kapsamında dün ilimizde 4 binanın yıkımı gerçekleştirildi. Vali Vahdettin Özcan'ın da katıldığı programda risk teşkil eden binalar yıkılarak yerine daha sağlam ve kaliteli yapılar yapılacak. 


Yeni Mahalle'de 3 ve Buğday Pazarı Mahallesi'ndel olmak üzere risk teşkil eden 4 binanın yıkımı gerçekleştirildi. Program çerçevesinde dün Yenimahalle de bir program gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen programın açılış konuşmasını yapan Çankırı Çevre ve Şehircilik Müdürü Öcal Özdemir, "Ülkemizin %92'si deprem bölgesi ve nüfusumuzun %98'i bu bölgelerde oturuyor" dedi. 

Çankırı'nın da deprem bölgesinde yer aldığını ve bu nedenle önlem alınması gerektiğini de vurgulayan Özdemir, "Depreme karşı önceden önlem almak zorundayız. Bu nedenle binalarımızı daha sağlam ve kaliteli...