28 / 04 / 2024

çankırı kentsel yenileme

çankırı kentsel yenileme

Yakınkent OSB'de sorun yaşanmaması için belediye olarak hızlı adımlar atacaklarmı belirten Dinç, ilgili firmanın projesinin hazır olduğunu, gerekli kurum yazışmalarının tamamlanmasının ardından proje için düğmeye basılacağını söyledi.

Vahdettin Özcan: Çankırı'nın kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

Şehirlerin çehresinin değiştiğini vurgulayarak konuşmasına başlayan Vali Vahdettin Özcan, "Sayın Çevre ve Şehircilik Müdürümüzden aldığım bilgiye göre şuana kadar riskli yapılarla ilgili olarak yapılan başvuru sayısı 10'a ulaştı" dedi...

Çankırı Çerkeş Yeni Mahallesi kentsel dönüşüm projesi ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı ili, Çerkeş ilçesi, Yeni Mahallesi'nde 134 yeni konut hayata geçirecek. 

TOKİ, Çankırı kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Çankırı Çerkeş'te 134 konutluk kentsel dönüşüm projesi inşa edecek.

Diyarbakır Dağkapı meydanına kentsel yenileme projesi!

Diyarbakır'daki Dağkapı Meydanı, 'kentsel yenileme projesi' ile yenişlenecek. Proje kapsamında Dilan sineması kültür merkezi haline getirilecek...

TOKİ Çankırı Merkez başvuruları 30 Eylül'de sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi için başvuru dönemi 30 Eylül tarihinde sona eriyor.

Kartal E-5 Kuzeyi Kentsel Yenileme Alanı imar planı tadilatı askıda!

Kartal İlçesi, E-5 Kuzeyi Planı'nda Kentsel Yenileme Proje Alanı B. Bölgesi Sınır Düzenlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

TOKİ Çankırı dönüşüm projesinde sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Çankırı Merkez kentsel dönüşüm projesindeki konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Çankırı dönüşüm projesinde sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Çankırı Merkez kentsel dönüşüm projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor. 

Çankırı Kentsel Dönüşüm Konutları başvuruları sona eriyor!

Çankırı Merkez Kentsel Dönüşüm 502 Konut Projesi 2.etap 502 (414) adet konut kapsamında üretilecek 249 adet konut için başvurular bugün sona eriyor. Kura ise 27 Temmuz'da çekilecek..

Çankırı Merkez Kentsel Dönüşüm Konutları başvuruları yarın bitiyor!

TOKİ tarafından Çankırı Merkez Kentsel Dönüşüm 502 Konut Projesi 2.etap 502 (414) adet konut kapsamında üretilecek 249 adet konutun başvuru dönemi yarın bitiyor..

TOKİ Çankırı Merkez kentsel dönüşüm başvuru dönemi!

TOKİ Çankırı Merkez kentsel dönüşüm başvuru dönemi detayları haberimizde yer alıyor. 233 adet 2+1, 16 adet 3+1 daireye yer verilen projede satışlar kura ile gerçekleştirilecek.

TOKİ Çankırı Dönüşüm Projesi'nin kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın hayata geçirdiği  “Çankırı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında hayata geçirilen konutların kura çekilişi yapıldı.

Çanakkale'de kentsel yenileme çalışmaları incelendi!

İsmetpaşa Mahallesi’nde devam eden kentsel yenileme kapsamında yapımı devam eden inşaat çalışmaları Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan tarafından incelendi.

Kadıköy’de kentsel dönüşüm yok, kentsel yenileme var!

Taka Gazetesi, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ile röportaj yaptı. Nuhoğlu kentsel dönüşümle ilgili sorular bir soruya, "Kadıköy’de kentsel dönüşüm yok. Kentsel yenileme var." dedi.

çankırı kentsel yenileme Haberi

çankırı kentsel yenileme

Çankırı Belediyesi konul projeleri için yapılan çalışmaları düzenlenen toplantı ile paydaşlarına duyurdu. Belediye'de düzenlenen toplantıya Vali Vahdettin Ozcan, Milletvekili Hüseyin Filiz, Başkan İrfan Dinç, Doğukan İmar Planlama Firması yetkilileri ile çok sayıda kurumun temsilcisi katıldı. Toplantıda konuşan Başkan İrfan Dinç, konut talebi, kentsel dönüşüm ve uydu kent için büyiikşehirlere proje hazırlayan bir firma ile çalıştıklarını belirterek. 

"Seçim biter bitmez etüt çalışmaları için talimat vermiştim. Bugün de hazırlanan bu çalışmayı ilgili kurumlara sunuyoruz. 

Yakınkent Organize Sanayi Bölgesi için ortaya çıkan konut talebini hazırlanan uydu kent projesi ile çözeceğiz" diye konuştu. 

Yakınkent OSB'de sorun yaşanmaması için belediye olarak hızlı adımlar atacaklarmı belirten Dinç, ilgili firmanın projesinin hazır olduğunu, gerekli kurum yazışmalarının tamamlanmasının ardından proje için düğmeye basılacağını söyledi. Toplanü kurum temsilcilerinin görüşlerini bildirilmesi ile...