28 / 04 / 2024

çankırı kesin korunacak hassas alan ilan edilen yerler

çankırı kesin korunacak hassas alan ilan edilen yerler

Çankırı İli, Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31462 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çankırı'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Çankırı İli, Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31462 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sivas'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Sivas İli, Gürün ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31462 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sarıkaya Mağarası Bölgesi Doğal Sit Alanı kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Sarıkaya Mağarası Bölgesi Doğal Sit Alanının koruma statüsünün yeniden değerlendirilmesi sonucunda, ekli kroki ile listede sınır ve koordinatları gösterilen alanların kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine kararı verildi. 

Kartal Gölü Doğal Sit Alanı kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Muğla İli, Köyceğiz İlçesi sınırları içerisinde bulunan Kartal Gölü Doğal Sit Alanının koruma statüsünün değerlendirilmesi sonucunda, ekli kroki ile listede sınır ve koordinatları gösterilen alanların kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine kararı verildi. 

Çaldıran Ovası kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Van ili, Çandıra İlçesi sınırları içerisinde bulunan Çaldıran Ovası potansiyel doğal sit alanının koruma statüsünün değerlendirilmesi sonucunda, ekli kroki ile listede sınır ve koordinatları gösterilen alanların kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine kararı verildi. 

Kırşehir Mucur'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Kırşehir İli, Mucur ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

'Flamingo cenneti' Erçek Gölü kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Van'ın İpekyolu ilçesinde, birçok kuş türüne ev sahipliğinde bulunan Erçek Gölü, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi.

Ayder'e kesin korunacak hassas alan kararı!

Rize ili, Çamlıhemşin ilçesi sınırları içerisinde bulunan Ayder Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Doğal Sit Alanı'nın kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ardahan Çıldır'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Ardahan ili Çıldır ilçesi içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Çankırı Korgun 2. Etap son başvuru günü!

TOKİ Çankırı Korgun 2. Etap son başvuru günü 30 Eylül olarak belirlendi. Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede 88,33 metrekare büyüklükte daire satışa sunuluyor.

TOKİ Çankırı Korgun 2. Etap başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Çankırı Korgun 2. Etap başvuruları bugün başlıyor. Ödeme planı kapsamında 180 ay vade imkanı sunan projede 9 bin 724 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Çankırı Korgun 2. Etap TOKİ Evleri başvuru!

Çankırı Korgun 2. Etap TOKİ Evleri başvuru süreci yarın başlıyor. Alt gelir grubu kapsamında satışa sunulan projede 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Çankırı Korgun 2. Etap başvuru dönemi yarın başlıyor!

TOKİ Çankırı Korgun 2. Etap başvuru dönemi yarın başlıyor. Ödeme planı kapsamında 180 ay vade imkanı sunan projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor.

çankırı kesin korunacak hassas alan ilan edilen yerler Haberi

çankırı kesin korunacak hassas alan ilan edilen yerler

Çankırı'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi. Çankırı İli, Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31462 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karar 1 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 109. maddesi gereğince kararlaştırıldı.

Karar için