03 / 05 / 2024

çankırı konut

çankırı konut

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan tarafından yapılan açıklamaya göre Japon-Türk ortaklığıyla kentte yapımı süren lastik fabrikasında görev alacak Japon yöneticiler için 40 konut satın alın dı...

İrfan Dinç: Çankırı'da yeni konut hamlesi başlattık!

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı'da ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için yeni bir konut hamlesi başlattıklarını açıkladı. 700 konutun ihalesi hemen gerçekleştirilerek inşasına başlanacak...

TOKİ Çankırı projesi için düğmeye basıldı, sıra temel atmaya geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı projesi için 'ÇED gerekli değildir kararı' verildi. 475 konutun yer aldığı proje 564 milyon 451 bin 740 TL'ye mal olacak.

TOKİ, Çankırı için ÇED başvurusu yaptı! 475 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çankırı projesi için düğmeye bastı. Çankırı TOKİ projesinde 475 konut yer alacak.

TOKİ Çankırı projesi için beklenen tarih geldi! Eldivan'a 99 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Eldivan projesi yarından sonra ihaleye çıkıyor. Söz konusu projede 99 adet konut bulunuyor.

TOKİ'den Çankırı'ya 475 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı projesi için düğmeye basıldı. Projede 475 konut yer alacak.

TOKİ Çankırı projesi için geri sayım başladı! Bu ilçeye yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı projesinin ihalesini 11 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek. Söz konusu projede altyapı ve çevre düzenlemesi işi de mevcut.

TOKİ'den Çankırı Eldivan'a 99 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı projesinin ihalesi 11 Aralık tarihinde yapılacak. 99 adet konutu yer aldığı Çankırı TOKİ projesi Eldivan ilçesinde yükselecek.

TOKİ Çankırı projesi için yeni tarih açıklandı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı projesi için yeni ihale tarihi belli oldu. TOKİ'nin Çankırı projesinde 99 adet konut yer alacak.

TOKİ'den Çankırı'ya 150 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çankırı Kurşunlu projesinin ihalesi yarın yapılacak. Projede 150 konut yer alacak.

TOKİ Çankırı 2023 projesi için beklenen tarih geldi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı'da 349 konutluk yeni proje inşa edecek. 

TOKİ Çankırı 2023 projesi için tarihler belli oldu! 619 konutluk 3 yeni projeyi kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çankırı 2023 projesi için tarihler belli oldu! 619 konutluk 3 yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ Çankırı 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Çankırı 2023 projesi için beklenen tarih geldi! Tek bir ilçedeki 120 yeni konutu kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Bayramören projesi bugün ihaleye çıkacak. Çankırılıların yüzünü güldüren projede 166 adet konut yer alacak.

TOKİ Çankırı 2023 projesiyle 150 yeni konut geliyor!

Yeni konut projelerine son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı 2023 projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ İlk Evim 2022 Çankırı kuraları çekildi! Çankırı TOKİ kura sonucu 8 Aralık!

Toplamda 8 milyon başvurunun geldiği ve Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak 81 ilde inşa edilecek olan  "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Çankırı'da inşa edilecek konutların kuraları çekildi. İşte Çankırı TOKİ kura sonucu 8 Aralık...

çankırı konut Haberi

çankırı konut

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Valilik Birlik Salonu'ndaki İdare Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Japon-Türk ortaklığıyla Yakınkent Organize Sanayi Bölgesindeki (OSB) fabrikada çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi.


Japon yatırımcıların 516 milyon dolara mal olacak lastik fabrikasının üst düzey personeli için kentten 40 daire satın aldığını anlatan Özcan, "Fabrika Genel Müdürü Norifumi Fujimoto, önümüzdeki aydan itibaren Çankırı'ya yerleşecek. Yaklaşık 2 bin kişinin çalışacağı fabrikanın 2015 yılında üretime geçmesini bekliyoruz. Bu yatırım ilimiz için çok önemlidir" diye...