11 / 05 / 2024

Çankırıda ne kadar konut satışları

Çankırıda ne kadar konut satışları

Çankırı'da konut satışları 2015 Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 27,4 azalarak 175 oldu ve 81 il içerisinde 68. sırada yer aldı.

Kapalıçarşı'da altın fiyatları! Çeyrek altın Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Reşat altın kaç TL? 4 Mayıs altın fiyatları

Yatırımcılar Kapalıçarşı altın fiyatlarını araştırıyor. Peki çeyrek altın fiyatı Kapalıçarşı'da ne kadar? Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 4 Mayıs altın fiyatları.

En düşük emekli maaşı için son dakika 3 yeni formül geldi! Emekli Temmuz 2024 zammı ne kadar olacak?

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan Emekli Temmuz 2024 zammı için 3 yeni formül geldi. Peki emekliler Temmuz'da ne kadar zam alacak? 

Bakır fiyatları yükseldi mi? Bugün bakır fiyatları ne kadar oldu? Bakır fiyatları güncel...

Emtia piyasaları uzmanlarına göre bakır fiyatlarında artışların devam etmesi bekleniyor. Bakır fiyatları yükseldi mi? Bugün bakır fiyatları ne kadar oldu?

Evi ve iş yeri kirada olanlar dikkat: Kira beyan sınırı 2023 ne kadar? Kira vergisi hesaplama 2024!

Geçtiğimiz yıl konut ve iş yerinden kira geliri elde eden binlerce gayrimenkul sahibi, 'kira beyan sınırı 2023 ne kadar?' sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte kira vergisi hesaplama 2024!

Çankırı'da parasını alamayan inşaat işçileri eylem yaptı: Müteahhit paramızı ödesin!

Çankırı'da 7 katlı inşaatın çatısına çıkan inşaat işçileri vinç üzerine çıkarak 'müteahhit paramızı ödesin' eylemi yaptı. 

Türk Boğası traktör fiyatlarını açıkladı! En ucuz traktör ne kadar, kaç TL? İşte güncel fiyat listesi...

Tümosan Traktör temmuz ayı fiyatlarını yayımladı. Peki, Tümosan traktör fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Zamlı Avukat maaşı Temmuz'da ne kadar oldu? 2023 Avukat maaşı kaç liraya yükseldi?

Asgari ücret, memur ve emekli maaş zammı ile birlikte birçok kalemde maaşlar yeniden hesaplandı. Bu kapsamda avukatlar ne kadar maaş alacaklarını sorguluyor. Peki, Zamlı Avukat maaşı Temmuz'da ne kadar oldu? 2023 Avukat maaşı kaç liraya yükseldi?

Sıla Türkoğlu'nun yüzü olduğu Pure Beauty ürünleri ne kadar, kaç TL? 

Son dönemde öne çıkan genç oyunculardan birisi olan Sıla Türkoğlu'nun da tercih ettiği Pure Beauty ürünleri, sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt sağlamaya yardımcı oluyor. Peki bu ürünlerin fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Dul ve yetim maaşlarına Temmuz'da ne kadar zam gelecek? Hangi maaş kaç TL? Dul ve yetim aylığı alanlar dikkat!

"Dul ve yetim maaşlarına ne kadar zam geldi 2023?, Dul ve yetim maaşı ne kadar?" sorularının yanıtları merakla araştırılıyor. Peki Dul ve yetim maaşlarına Temmuz'da ne kadar zam gelecek?

Türk Boğası haziran ayı fiyatlarını açıkladı! Tümosan Traktör fiyatları ne kadar?

Türk Boğası lakabı ile bilinen Tümosan Traktör'ün haziran ayı fiyatlarını açıkladı. Peki, Tümosan traktörler ne kadar? İşte güncel fiyat listesi...

SSK, BağKur emeklilerine Temmuz'da ne kadar zam gelecek? Yeni rakamlar bir bir sıralandı! Emekliler dikkat! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde emekli maaşı ile bayram ikramiyelerinin yeniden düzenleneceğini müjdelemişti. Peki SSK, BağKur emeklilerine Temmuz'da ne kadar zam gelecek? İşte o hesaplama...

Öğretmenlerin maaş zammı tek tek hesaplandı! Öğretmen maaşına Temmuz'da ne kadar zam yapılacak? 

Milyonlarca memur ile emekli Temmuz ayında yapılacak zam ile ilgili tahminleri araştırıyor. Peki öğretmen maaşına Temmuz'da ne kadar zam yapılacak? 

Emeklilere Temmuz'da ne kadar zam gelecek? 8 bin, 9 bin, 10 bin TL maaş alanlar dikkat! Zamlı maaşlar tek tek hesaplandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde emekli, memur ve asgari ücret zammı için önemli açıklamalar yaptı. Peki emeklilere Temmuz'da ne kadar zam gelecek?

Çankırıda ne kadar konut satışları Haberi

Çankırıda ne kadar konut satışları

TÜİK Başkanlığı "Konut Satış İstatistikleri, Eylül 2015" konulu haber bültenini açıkladı. TÜİK Kastamonu Bölge Müdürü Sevgi ALTINBAŞ tarafından verilen bilgiye göre; Çankırı'da konut satışları 2015 Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 27,4 azalarak 175 oldu ve 81 il içerisinde 68. sırada yer aldı. İpotekli konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 52,4 oranında azalarak 50 oldu. Toplam konut satışları içinde ipotekli satışın payı yüzde 29 oldu. Diğer konut satışları Çankırı'da bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 8,1 oranında azalarak 125 oldu. İlk defa satılan konut sayısı bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 37,4 azalarak 92 oldu. Toplam konut satışları içinde ilk satışın payı yüzde 53 oldu. İkinci el konut satışları bir önceki...