29 / 04 / 2024

Çankırıya toki konutları

Çankırıya toki konutları

TOKİ ''Yeni Yerleşimler Yenilenen Şehirler" projesi kapsamında, 2016 yılında Gaziantep, Manisa, Şanlıurfa, İstanbulBaşakşehir, Çankırı, Hatay, Konya ve Adana'da 60 bin konut üretecek.

TOKİ'den Çankırı'ya 475 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı projesi için düğmeye basıldı. Projede 475 konut yer alacak.

TOKİ'den Çankırı'ya 150 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çankırı Kurşunlu projesinin ihalesi yarın yapılacak. Projede 150 konut yer alacak.

TOKİ İlk Evim 2022 Çankırı kuraları çekildi! Çankırı TOKİ kura sonucu 8 Aralık!

Toplamda 8 milyon başvurunun geldiği ve Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak 81 ilde inşa edilecek olan  "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Çankırı'da inşa edilecek konutların kuraları çekildi. İşte Çankırı TOKİ kura sonucu 8 Aralık...

TOKİ'den Çankırı’ya 712 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı Projesi’nin ihalesini 11 Kasım tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Çankırı Yapraklı’ya geliyor! 2+1’ler 608 bin TL!

TOKİ'nin Çankırı Yapraklı projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Yapraklı projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Yapraklı 2022 sosyal konut projesi...

10 soruda TOKİ Çankırı Orta sosyal konutları!

TOKİ'nin Çankırı Orta projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Orta projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Orta 2022 sosyal konut projesi...

10 soruda TOKİ Çankırı Çerkeş sosyal konutları!

TOKİ'nin Çankırı Çerkeş projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Çerkeş projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Çerkeş 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Çankırı Şabanözü başvuruları 10 Aralık'ta sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Şabanözü projesinde yer alan konutlar için başvurular 10 Haziran'da sona eriyor.

Çankırı'ya 2 yeni millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı Orta'da iki yeni millet bahçesi inşa edecek.

TOKİ'den Çankırı'ya 99 yeni konut müjdesi!

Çankırı İli, Eldivan İlçesi Cami Mah. 99 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatı ile Altyapı ve Çevre düzenlemesi İşi ihalesi 11 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Çankırı'ya 101 yeni konut müjdesi!

Çankırı İli Şabanözü İlçesi 2. Etap 101 Konut ve 4 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 17 Aralık tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Çankırı'ya 160 yeni konut müjdesi!

Çankırı İli Çerkeş İlçesi 160 Adet Konut , 1 Adet 4 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi 16 Kasım 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ Çankırı Çerkeş kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ'nin Çankırı Çerkeş 100 bin konut projesinde yer alan konutların hak sahipleri bugün belli olacak.

Çankırıya toki konutları Haberi

Çankırıya toki konutları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), "Yeni Yerleşimler Yenilenen Şehirler" projesi kapsamında, 2016 yılında Gaziantep, Manisa, Şanlıurfa, İstanbulBaşakşehir, Çankırı, Hatay, Konya ve Adana'da 60 bin konut üretecek.


TOKİ, proje çerçevesinde şehirlere, kent kimliği ve merkezi unsurlarla sıkı bağları olan, halkın beklentilerine yanıt veren, güçlü fiziki ve sosyal altyapısı bulunan yeni yerleşim alanları kuruyor.


TOKİ kaynaklarından alınan bilgiye göre, projeleri aşamalı olarak hayata geçirecek olan idare, 2016'da 60 binin üzerinde yeni konut üretecek. "Konut talebi, deprem riski, kentsel dönüşüm ve kentleşme oranı", projenin dört ana unsuru olarak belirlendi.


Çankırı'da 2 bin aileye konut yapılacak


Çankırı'da da ilk aşamada 502, ardından bin 500 konut üretilerek, 2 bin aile konuta kavuşturulacak.


"Merkez Mimar Sinan Mahallesi 2'nci etap Kentsel Dönüşüm Projesi" kapsamında 2+1 ve 3+1 toplam 502 adet...