28 / 07 / 2024

cansel Yazıcı kimdir

cansel Yazıcı kimdir

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, Mayıs ayı itibariyle geçen yılın aynı döneminde %17 büyüyen konut kredilerinin bu yıl %20 büyümeyi başardığını belirtiyor.

Esra Yazıcı kimdir, kaç yaşında? Esra Yazıcı hangi dilleri biliyor?

Polisan Holding'in bağımsız yönetim kurulu üyesi olan Esra Yazıcı kimdir? Esra yazıcı kaç yaşındadır? Esra yazıcı kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Cansel Turgut Yazıcı: Konut, kurumsal yatırımcı için cazip hale getirilmeli!

Kirada oturan vatandaşların oranı her geçen gün artarken insanların bütçelerinden en büyük payı barınmaya ayırdıklarını vurgulayan EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, konutun, kurumsal yatırımcı için cazip hale getirilmesi gerektiğini söyledi.

Esra Yazıcı Tözge kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Esra Yazıcı Tözge kimdir? Kaç yaşında? Esra Yazıcı Tözge daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esra Yazıcı Tözge'nin eğitim hayatı nasıldı?

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

Cansel Turgut Yazıcı’dan barınma sorununa çözüm önerisi: Çatı katları daireye dönüşebilir!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut ihtiyacının çok yükseldiği şu zamanlarda EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı’dan barınma sorunu için çözüm önerisi geldi...

Abdulkadir Yazıcı Yozgat Spor Vadisi'ndeki inşaatı inceledi!

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, yapımı devam eden spor vadisinde çalışmaları inceledi. Vali, incelemelerinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, spor vadisinin en kısa sürede tamamlanıp vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi.

Yazıcıoğlu İnşaat Code İstanbul Evleri!

Yazıcıoğlu İnşaat Code İstanbul Evleri İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler'de inşa ediliyor. Dairelerin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı proje 2 bloktan meydana geliyor.

Şahinbey Yazıcık Konutları'nda çalışmalar sürüyor!

Şahinbey Belediyesinin, Yazıcık Mahallesi'nde yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılan Yazıcık Konutları'nda incelemelerde bulunan AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül, "Yazıcık Konutları çok estetik ve güzel bir yapıya sahip" de

Nejat Yazıcı kimdir?

Nejat Yazıcı, Mühendislik ve Mimarlık Akademisi Mühendislik Bölümü’nden mezun. Peki, Nejat Yazıcı kimdir? Nejat Yazıcı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Nejat Yazıcı..

Gaziantep Yazıcık'taki kentsel dönüşümden herkes memnun!

Gaziantep Şahinbey Belediyesinin, Yazıcık Mahallesi'nde yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılan konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül, vatandaşın kentsel dönüşüme olan memnuniyetinden bahsetti.

Şahinbey Yazıcık Konutları estetik bir yapıya sahip!

Şahinbey Belediyesinin, Yazıcık Mahallesinde yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılan Yazıcık Konutlarında incelemelerde bulunan AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül,"Yazıcık Konutları çok estetik ve güzel bir yapıya sahip" dedi.

Şahinbey Yazıcık Konutları beğeni topladı!

Şahinbey Belediyesi’nin, Yazıcık Mahallesi’nde yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılan Yazıcık Konutları’nda incelemelerde bulunan AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül, “Yazıcık Konutları çok estetik" dedi.

Cansel Yazıcı: Konut kredisi hacmi Haziran'da yüzde 20 büyüdü!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, Mayıs ayı itibariyle geçen yılın aynı döneminde %17 büyüyen konut kredilerinin bu yıl %20 büyümeyi başardığını belirtiyor.

cansel Yazıcı kimdir Haberi

cansel Yazıcı kimdir

Değerleme sektörünün önde gelen kuruluşlarından EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş., her ay gayrimenkul sektörünün nabzını tuttuğu Periskop Analiz'in Haziran ayı raporunu açıkladı. Rapora göre Mayıs ayı itibariyle son bir yıllık süreçte konut kredisi kümülatif değişimi %20 artış göstermiş bulunuyor. EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, Mayıs ayı itibariyle geçen yılın aynı döneminde %17 büyüyen konut kredilerinin bu yıl %20 büyümeyi başardığını belirtiyor. Yazıcı, kredi miktarının 2015'in 3'üncü çeyreğinde durağanlaşmaya başlayacağını ve etkilerinin çeyreğin sonuna kadar devam edeceğini, ancak yıl sonunda yeniden hareketleneceğini öngörüyor.


Konut kredi kullanımı maliyetleri artıyor

Kullanıcılar için konut kredisindeki maliyetlere bakıldığında ise Haziran ayında 10 yıllık vadede kredi maliyetlerinin aylık %0,99 ila %1,25 arasında değiştiği görülüyor. Bankalar arasında farklılıklar olmakla beraber, 100 bin TL kredi için...