03 / 05 / 2024

Canseyit Tüymebayev expo açıklamaları

Canseyit Tüymebayev expo açıklamaları

EXPO 2017 için 1.2 milyar euro yatırım yapılacağını bildiren Kazakistan Ankara Büyükelçisi Canseyit Tüymebayev yaptığı açıklamada Türk firmalarını da yatırım sürecinde görmek istediklerini söyledi

Property Expo önderliğinde Türkiye'nin ilk gayrimenkul festivali yapıldı!

Emlak sektörünün kalbi Property Expo önderliğinde gerçekleştirilen Türkiye'nin gayrimenkul sektörüyle attı. 

Turkey Expo by Qatar kapılarını açtı!

"Turkey Expo by Qatar", başta gayrimenkul olmak üzere çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren çok sayıda Türk şirketinin katılımıyla başladı...

Türkerler İnşaat, Münih Expo’da 3 projesiyle yer alacak!

Türkiye’de 25 yılı aşkın süredir inşaat sektörüne öncülük eden Türkerler, Expo 2018 Fuarı’nda Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve İstanbul Çiftçi Towers projelerini tanıtacak.

Expo Turkey by Qatar’da Türk firmalara yoğun ilgi!

Expo Turkey By Qatar’da Türk şirketlerine 5 milyar dolarlık yatırım fırsatı sunulurken başta gayrimenkul sektörü olmak üzere bilişim, gıda ve yapı malzemesi dahil 7 ana sektörde ihracata yönelik bir çok önemli adım da atıldı.

2. Expo Turkey by Qatar'a 112 Türk firma katıldı!

2. Expo Turkey by Qatar, Katar'ın başkenti Doha'da başladı. 19 Ocak'ta sona erecek olan fuarın açılışına Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci ile Katar Ekonomi ve Ticaret Bakanı Şeyh Ahmed bin Casim bin Muhammed Al Sani katıldı..

Expo Turkey by Qatar Fuarı 2018 kapılarını açtı!

Expo Turkey by Qatar'ın 2'ncisi bugün kapılarını açtı. 19 Ocak 2018 tarihine kadar Katar’ın başkenti Doha’da, Doha Exhibition and Convention Center’da devam edecek fuara 150 Türk firması katıldı..

Antalya'nın mega projeleri Katar'da tanıtılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “EXPO Turkey by Qatar 2018” Fuarı’na katılmak üzere Katar’agitti. Türel, fuarda Katarlı yatırımcılara Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Tünektepe gibi vizyon projeleri anlatacak.

Türk şirketleri Expo Turkey By Qatar'da şov yaptı!

Katar'ın başkenti Doha'da bu yıl ilki düzenlenen Expo Turkey By Qatar 2017 Fuarı'nda Türkiye ve Katar işbirliği güç kazandı. Mediacity Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kurt, fuarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Türk inşaatçılar Expo Turkey by Qatar Fuarı’ndan memnun döndü!

Türk şirketleri Katar’da gerçekleştirilen ‘Expo Turkey by Qatar Fuarı’ndan memnun ayrıldı. Fuar Türk şirketlerinin şovuna sahne oldu.

İstanbul Turizm Merkezi, ilk kez Expo Turkey By Qatar'da tanıtıldı!

İstanbul Turizm Merkezi, ilk kez Expo Turkey By Qatar fuarında tanıtıldı. Dev kompleks yaklaşık 500 bin metrekare bir alan üzerinde geliştiriliyor.

Münir Karaloğlu'ndan Acun Ilıcalı'ya Expo yanıtı!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Türkiye'de ilki düzenlenen EXPO 2016 Antalya'nın 1121 dekarlık alanına Acun Ilıcalı'nın talip olduğu yönündeki iddialara açıklık getirdi.

Türkiye EXPO 2017’de en güzel standlardan biri olacak!

Kazakistan Dışişleri Bakan Yardımcısı Zoşibayev, "EXPO 2017’de en güzel standlardan biri Türkiye’nin olacak" dedi.

CNR Expo 2016 Fuarı 17 Kasım'da gerçekleşecek!

CNR Emlak - 4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı fuarı tanıtım faaliyetleri tüm hızıyla devam ediyor. CNR Emlak Fuarı bu yıl 17-20 Kasım 2016 tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek.

Canseyit Tüymebayev expo açıklamaları Haberi

Canseyit Tüymebayev expo açıklamaları


Uluslararası Fuarlar Bürosu’nun 5 yılda bir organize ettiği EXPO fuarına, 2017’de Kazakistan’ın başkenti Astana ev sahipliği yapacak. ‘Geleceğin enerjisi’ temasıyla 10 Haziran- 10 Eylül 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan Astana EXPO 2017’ye 100’den fazla ülkeden, en az 5 milyon kişinin katılması bekleniyor. Astana EXPO 2017 hakkında DÜNYA’ya konuşan Kazakistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Canseyit Tüymebayev, dünya nüfusunun sürekli artması ve yeni teknolojik ürünlerin kullanımının yaygınlaşması ile enerjiye olan ihtiyacın giderek arttığına dikkat çekti. Her geçen yıl yeni enerji kaynaklarının keşfedilmesine, keşfedilmiş olanların da kullanıma sunulmasına rağmen, yapılan yatırımların artmakta olan enerji ihtiyacını tam olarak karşılayamadığını söyleyen Tüymebayev, “Bu alanda sürekli arz eksikliği kendisini hissettiriyor. Dünyadaki enerji kaynaklarına yönelik talebin giderek artması, önde gelen ülkeleri, bu problemin çözümü için yeni arayışlara...