26 / 08 / 2024

Cantürk İnşaat Güverte Evleri iletişim

Cantürk İnşaat Güverte Evleri iletişim

Dairelerin 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Güverte Evleri projesi 104 adet konuttan oluşuyor. Proje 7 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Peki Beylikdüzü Güverte Evleri nerede?

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Kırklareli İspay İhtisas Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Kırklareli İspay İhtisas Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Kırklareli İspay İhtisas Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

Gültem Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gültem Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Nami Güldemir tarafından kuruldu.

Sonat Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sonat Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yazar tarafından kuruldu.

Öztürkische İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürkische İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de Yaşar Öztürk tarafından kuruldu.

Göktürk Group Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktürk Group Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Muhammet Burak Tar ve Ali Kerem Tar ortaklığında kuruldu.

Gököztürk İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gököztürk İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Öztürk Gökdemir tarafından kuruldu.

Al Imen İnşaat Gıda Temizlik Kuyumculuk Emlak Nakliyat'ın merkez nakli yapıldı!

Al Imen İnşaat Gıda Temizlik Kuyumculuk Emlak Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Al Imen İnşaat Gıda Temizlik Kuyumculuk Emlak Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Öz Emr Metal İnşaat Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Emr Metal İnşaat Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Öztürk tarafından kuruldu.

Şam Göktürk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şam Göktürk İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Adıl Sınan, Ahmed Abu Ismaıl ve Hanı Haj Ahmad Aljabalı ortaklığında kuruldu.

Düzgün Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgün Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Yasin Boz tarafından kuruldu.

Levent Edekan Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Levent Edekan Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Levent Edekan tarafından kuruldu.

Cantürk İnşaat Güverte Evleri iletişim Haberi

Cantürk İnşaat Güverte Evleri iletişim

Cantürk İnşaat tarafından hayata geçirilen Güverte Evleri 2+1, 3+1, 4+1, çatı dubleksi ve yüksek tavanlı bahçe katı loft dairelerden meydana geliyor. Proje 4 katı 8 blok şeklinde tasarlandı. 


"Beylikdüzü Güverte Evleri nerede?" sorusuna West İstanbul Marina’yla iç içe, Yakuplu’da, West İstanbul Marina’nın üst kısmında yanıtını verebiliriz. Proje tümü deniz manzaralı 104 adet konut bulunuyor. 


Ödeme planı kapsamında yüzde 40 peşinatta, kalan tutar için 24 ay vade farksız taksit yapılan Güverte Evleri Cantürk İnşaat projesinin 2016 yazında teslim edilmesi planlanıyor.


Konut fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteren Güverte Evleri 4500 metrekaresi yürüyüş ve peyzaj alanına sahip. Proje büyüklükleri 100 ile 200 metrekare arasında değişen dairelerden oluşuyor. 


Beylikdüzü Güverte Evleri nerede?

Satış ofisi adres: West İstanbul Marina üstü, Yakuplu, Beylikdüzü


Cantürk İnşaat Güverte Evleri iletişim

Telefon: 0553 350...