26 / 07 / 2024

Çapakçur Köprüsü bingöl

Çapakçur Köprüsü bingöl

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, yıkılan eski Çapakçur Köprüsü ile ilgili açıklamalarda bulundu. Barakazi,"Yıkılan köprünün yerine yapacağımız geçici köprümüzü makul bir sürede tamamlayacağız'' dedi.

1915 Çanakkale Köprüsü, bölgeye olan talebi katladı!

2017 yılında temelleri atılan 1915 Çanakkale Köprüsü açılış için gün sayıyor. Hayata geçirilen mega projeyle bölgeye olan talep de katlandı.

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor!

Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor. 450 metre uzunluğu ve 165 metre yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek köprüsü ile Van-Pervari yolu 2 saat olacak.

Hasankeyf-2 Köprüsü'nün iki yakası birleşti!

Batman Hasankeyf'te iinşa edilen ve Türkiye'nin en uzun köprülerinden biri olacak Hasankeyf-2 Köprüsü, Eylül sonunda tek yönlü hizmete açılacak.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü satılıyor mu?

Üçüncü Köprü ve Üçüncü Havalimanı'nın satılacağı iddiaları gündeme geldi Ancak şirketler konuyla ilgili açıklama yapmadı. Satış sürecinde olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde ödeme koşulları değiştirildi.

Bafra Fener Köprüsü açılış için gün sayıyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Bafra ilçesinin iki yakasını birbirine bağlayacak olan Fener Köprüsü’nü inceledi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü satılıyor mu?

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün Çinlilere satılacağı iddia edildi. İddiaya göre, Asaldi, hisselerinin tamamını satmayı planlıyor...

Osmangazi Köprüsü satılık ve kiralık konut fiyatlarını yükseltti!

Geçtiğimiz sene açılan ve İzmit Körfez geçişini 90 kilometreden 12 kilometreye düşürerek İstanbul - İzmir arasındaki yolculuk süresini kısaltan Osmangazi Köprüsü’nün bölgeye etkisi konut fiyatlarında da hissediliyor.

Manavgat Modern Yaya Köprüsü açılıyor!

Manavgat Belediyesi tarafından Yukarıpazarcı Irmak Kıyısı’nda yaptırılan modern yaya köprüsü 15 Eylül’de açılıyor.

Bingöl Şişmantürk Köprüsü yeniden inşa ediliyor!

Bingöl Belediyesi, sel felaketi sonucu yıkılan Vali Kurtuluş Şişmantürk Köprüsü’nü yeniden inşa etmek için çalışmalara start verdi.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü onarılıyor!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde 12 Haziran'da başlatılan bakım ve onarım çalışmalarında sona yaklaşıldı. Köprüdeki iyileştirmeşer 31 Ağustos'ta tamamlanacak.

Hong Kong-Zhuhai-Macao Köprüsü yıl sonunda açılacak!

Çin’in üç büyük şehrini deniz üzerinden birbirine bağlayacak Hong Kong-Zhuhai-Macao Köprüsü'nün yıl sonunda açılması planlanıyor. 55 kilometre uzunluğundaki köprünün dünyanın en uzun köprülerinden biri olacağı belirtildi.

Bingöl'de yıkılan köprünün yerine yenisi yapılacak!

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, yıkılan eski Çapakçur Köprüsü ile ilgili açıklamalarda bulundu. Barakazi,"Yıkılan köprünün yerine yapacağımız geçici köprümüzü makul bir sürede tamamlayacağız'' dedi.

Hatay Balıklıdere Köprüsü açılıyor!

Asi Nehri’nin iki yakasında bulunan ve toplamda 12 mahalleyi birbirine bağlayacak olan Balıklıdere Köprüsü 20 Ocak'ta açılıyor.

Çapakçur Köprüsü bingöl Haberi

Çapakçur Köprüsü bingöl

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, sel felaketinde yıkılan eski Çapakçur Köprüsü yerine geçici köprü yapılacağını söyledi. Bingöl Belediyesi Başkanı Barakazi, kentte görev yapan ulusal ve yerel basın temsileriyle bir araya geldi. Bingöl Belediyesi Sosyal Tesislerde gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Barakazi, 13 Nisan Perşembe günü meydana gelen sel felaketinde yıkılan eski Çapakçur Köprüsünün bulunduğu alanda geçici bir köprü yapılacağını aktardı. 


Bahçelievler Mahallesi ile Karşıyaka Mahallesini birbirine bağlayan eski Çapakçur Köprüsün de kısa sürede yeniden inşa edileceğini belirten Barakazi,"Yıkılan köprünün yerine yapacağımız geçici köprümüzü makul bir sürede tamamlayacağız. Köprüde kayalığın dibinde, o yola uygun şekilde düzenleyerek bahçe içerisinden bir bağlantıyı kısa sürede yapmak istiyoruz. Biz bunu da yaptığımızda, geçici durum ihtiyacımızı görecek. İlk amacımız küçük araçların geçmesi. Gerekli işaretlemeler de yapılacak. Şehir...