01 / 05 / 2024

Capatect ısı yalıtımı

Capatect ısı yalıtımı

Capatect, ısı yalıtımı yaptıracakları gereksiz masraftan kurtaracak “Termal Kamera” hizmetini ücretsiz olarak sunuyor. Dış cephe ve çatılarda kızılötesi ışınlarla hava akımı kaynaklı sorunları tespit ederek yalıtıma ihtiyaç olan bölgeleri işaret ediyor.

Capatect ısı yalıtımında gereksiz masraftan kurtarıyor!

Capatect, ısı yalıtımı yaptıracak olanları gereksiz masraftan kurtaracak “Termal Kamera” hizmetini ücretsiz olarak sunuyor. "Termal kamera" hizmeti, sıcaklık ölçüm özelliği ile binaların yalıtım ve ısı sorunlarını ortaya çıkarıyor.

Isı yalıtımı doğru yapılırsa kazandıran bir yatırımdır!

Capatect; kışın yaklaşıyor olması, yüksek doğal gaz fiyatları, 2017 yılına kadar alınması zorunlu Enerji Kimlik Belgesi ile önemi daha da artan yalıtımla tasarruf konusuna dikkat çekiyor.

Capatect ile doğalgazda 2 milyar metreküp tasarruf!

Son 10 yılda 83 milyon metrekare yalıtım uygulaması yapan Capatect, yalıtım yaptığı binalarda yüzde 50 daha az enerji tüketilmesini sağlayarak, 2 milyar metreküp doğalgaz tasarruf ettirdi.

Capatect ile yüzde 50'ye varan tasarruf sağlamak mümkün!

Dünya Meteoroloji Örgütü, mayıs ayında toprak ve su yüzeyindeki sıcaklıkların 1880 yılından bu yana ilk kez en yüksek seviyeye ulaştığını açıkladı ve hava sıcaklığının artarak devam edeceğini bildirdi.

Türkiye'nin 50 milyon metrekaresinin yalıtımı yapıldı!

Dünyanın yaşanabilir olma özelliğini korumak ve gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakmak için insanoğlunun ürettiği karbon salınımlarını azaltmayı hedefleyen Filli Boya Yalıtım ısı yalıtımı ile 1.95 milyon ton karbon salınımına engel oldu.

Capatect ısı yalıtımı ile binalarda dayanıklılık sağlıyor!

Capatect, binaların depreme ve aşınmalara karşı dayanıklı olması, göçme riskinin azaltılması ve yeni inşa edilecek binaların depreme dayanıklı olmasını sağlamak amacıyla dış cephe ısı yalıtımını öneriyor...

Capatect ile konfor ısı yalıtımı ile tanımlanıyor!

Yalıtım, Enerji Kimlik Belgesi’nin zorunlu hale getirilmesiyle ev alırken de, satarken de en aranan kriterlerden biri halini aldı ancak yalıtımın yapılmış olması da her şeyi çözmüyor...

Capatect ısı yalıtımıyla 1.26 milyon ton karbon salınımı önledi!

Filli Boya Yalıtım Grubu Capatect markasıyla, 18-19 Ekim tarihlerinde gerçekleşen Yeşil İş Konferansı’nda sürdürülebilir bir gelecek için yalıtımın önemini anlattı

Isı yalıtımı ile faturalardan tasarruf etmek mümkün!

Doğalgaz faturasının bütçelerdeki payının artacağı kış mevsimi yaklaşırken Filli Boya Capatect Isı Yalıtım Sistemleri, ‘DOĞRUSU’ kampanyasıyla binalarda ısı yalıtımının önemine dikkat çekiyor.

Braas Çatı Sistemleri'nden güçlü ısı yalıtım çözümü!

Braas Çatı Sistemleri, çatılarda enerji verimliliğini artırmak için sunduğu güçlü ısı yalıtım çözümü Thermomanto Sistem’in 12 cm. kalınlığındaki yeni versiyonunu lanse etti.

Canpa’dan üniversitelilere ''ısı yalıtımı'' eğitimi!

Türkiye’nin öncü yalıtım firmalarından Canpa, üniversite - özel sektör iş birliği kapsamında Başkent Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencilerine ısı yalıtımı konusunda eğitim verdi.

Baumit ısı yalıtımında sigorta güvencesi sunuyor!

2016’da dış cephesini ısı yalıtımı yaptırıp binalarının enerji performansını artırarak EKB almak isteyenler için Baumit, ürün kalitesinin yanı sıra sigorta güvencesi ile de özel bir hizmet paketi sunuyor.

Isı yalıtım projeleri tasdik ücreti 2016!

Isı yalıtımı için belediyeye müracaat edilerek projenin tasdik edilmesi gerekli oluyor. Tasdik için belediyeye belli oranlarda ücret ödemesi de yapılıyor. Peki, ısı yalıtım projeleri tasdik ücreti 2016 ne kadar?

Emrullah Eruslu: Isı yalıtımı yapılarak fatura düşürebilir!

Dondurucu soğukların etkisini hissettirmesi, akıllara doğal gaz faturalarını ve ısınma masraflarını getirdi. Isı Yalıtım Sanayicileri Derneği Başkanı Emrullah Eruslu, "Vatandaş ısı yalıtımı yaparak faturayı düşürebilir" dedi

Baumit ile kış aylarında doğru ısı yalıtımı!

Baumit, uygun teknik özellikte ve doğru uygulanan bir dış cephe ısı yalıtım sisteminin, özellikle kış aylarında iç mekanlarda sağlıklı bir yaşam alanı sağlayacağının altını çiziyor.

Mantolamada kullanılan ısı yalıtım malzemesine dikkat!

Zorunluymuş gibi gösterilen mantolama adı altında yapılan ısı yalıtımında kullanılan malzemeler sebebiyle, kanserojenle kaplanmış bir binada, yangın tehlikesiyle de karşı karşıya kalabilirsiniz.

Baumit’in en çok tercih edilen sistemi: Star Isı Yalıtım Sistemi!

Baumit, gerek yeni konut, ofis, AVM, hastane, otel, yurt, vb. projelerine; gerekse renovasyon projelerine ısı yalıtım sistemlerinin yanı sıra su yalıtım ürünleri, karo yapıştırıcıları ve özellikle otopark alanları için sıva sistemleri ile her alanda çözüm

Capatect ısı yalıtımında gereksiz masraftan kurtarıyor!

Capatect, ısı yalıtımı yaptıracak olanları gereksiz masraftan kurtaracak “Termal Kamera” hizmetini ücretsiz olarak sunuyor. "Termal kamera" hizmeti, sıcaklık ölçüm özelliği ile binaların yalıtım ve ısı sorunlarını ortaya çıkarıyor.

Binalarda ısı yalıtımıyla ilgili standartlar uygulanamıyor!

Binalarda ısı Yalıtım kuralları ile ilgili standartlar, Resmi Gazete’de yayınlanmadığı için uygulanamıyor. Bu durum enerji kullanımını arttırıyor.

Konutların kentsel dönüşümünde ısı yalıtımına dikkat edilmeli!

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği, kentlerdeki yerleşimin daha iyi hale getirilmesi amacıyla kutlanan Dünya Konut Günü'nde kışın ısınma maliyetinin en önemli faktör olan binalardaki ısı yalıtımına dikkat çekti.

Kentsel dönüşümde binalardaki ısı yalıtımına dikkat!

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği, kentlerdeki yerleşimin daha iyi hale getirilmesi amacıyla kutlanan Dünya Konut Günü’nde kışın ısınma maliyetinin en önemli faktör olan binalardaki ısı yalıtımına dikkat çekti.

Capatect ısı yalıtımı Haberi

Capatect ısı yalıtımı

Capatect tarafından ücretsiz olarak sunulan "termal kamera" hizmeti, sıcaklık ölçüm özelliği ile binaların yalıtım ve ısı sorunlarını ortaya çıkarıyor. Dış cephe ve çatılarda kızılötesi ışınlarla hava akımı veya rutubet kaynaklı sorunları tespit ederek yalıtıma ihtiyaç olan bölgeleri işaret ediyor.


Infrared görüntüleme yapabilen termal kameralar sayesinde ısı yalıtımı yetersiz binalarda meydana gelen ısı kaçakları görülebiliyor. Ölçüm için gerekli ortam koşullarının sağlanması durumunda; termal kameralar ile elde edilen analizler doğru ısı yalıtım sistemlerinin farkını ortaya koyduğu gibi, ısı yalıtımsız ya da yetersiz ısı yalıtımına sahip binalarda ısı kaçaklarından dolayı enerji kayıpları tespit edilebiliyor. Böylece enerji tasarrufuna ve hava kirliliğini azaltmaya katkı sağlayan ısı yalıtım sistemlerinin ihtiyaca yönelik kullanımını belirleyen bu hizmeti, Filli Boya Yalıtım tüketicilere “ücretsiz” olarak sunuyor.


Binanın Ömrü Boyunca Tasarruf Sağlıyor

Capatect,...